Cât au costat rochiile de mireasă purtate de Gabriela Prisăcariu, la nunta cu Dani Oțil: "A fost realizată de 10 persoane..."

 Dumitrache Laura
.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au cununat religios duminică, 30 iulie. Cei doi formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc și au împreună un băiat, pe Tiago. La nunta, Gabriela Prisăcariu a purtat două rochii de mireasă. Iată cât au costat cele două ținute!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au căsătorit religios, iar zilele trecute au avut nunta. Soția prezentatorului tv a strălucit în cele două rochii de mireasă pe care le-a purtat la marele eveniment. Designerul Andreea Mărcuță-Petre s-a ocupat de ținutele acesteia și a dezvăluit povestea modelului ales de Gabriela Prisăcariu, dar și cât au costat cele două ținute.

gabriealgabrieal

La cununie, soția lui Dani Oțil a purtat o rochie de mireasă superbă, din mătase, semnată de casa de modă Pronovias, din Spania. De asemenea, Gabriela Prisăcariu a purtat o a doua rochie de mireasă seară, la petrecere. Iată cât costă cele două rochii!

Citește și: „Am picioarele praf, cu răni. Nu am apucat să mănânc”. Cum se simte Gabriela Prisăcariu după nunta cu Dani Oțil

Citește și:Ce ținute au purtat vedetele la nunta Gabrielei și a lui Dani Oțil. Ramona Olaru și Daliana Răducan au atras privirile celor din jur

Citește și:Cât au plătit Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil pentru verighete. Superba bijuterie purtată de ea costă 4500 de euro la reduceri

Citește și:Florin Dumitrescu a împlinit 36 de ani și a petrecut în Grecia, alături de familie. Ce surpriză i-a făcut soția: „A chemat efectiv tot satul la petrecere”

Cât au costat rochiile de mireasă purtate de Gabriela Prisăcariu, la nunta cu Dani Oțil

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au căsătorit religios, duminică, 30 iulie. La cununie, soția prezentatorului TV de la Antena 1 a purtat două rochii de mireasă. Gabriela Prisăcariu a purtat o rochie strălucitoare, din mătase, de la celebra casa de modă Pronovias, din Spania, în valoare de 11.000 de lei. Recent,o fostă mireasă și-a scos la vânzare un model identic, pe OLX și o vinde cu 2.900 de lei, preț negociabil.

De asemenea, Gabriela Prisăcariu a purtat o a doua rochie de mireasă la petrecere, semnată de creatoarea de modă Andreea Mărcuța-Petrea. Designerul de modă a declarat că soția lui Dani Oțil și-a dorit să aibă o rochie de mireasă prețioasă. Mai mult, creatoarea de modă a dezvăluit că 10 persoane au lucrat la rochia de mireasă purtată de Gabriela Prisăcariu.

'Gabriela și-a dorit să aibă a doua ținută o rochie-bijuterie, o rochie extrem de prețioasă, lucrată manual, aceasta fiind de altfel și semnătură brandului M. Marquise. Rochia Gabrielei a fost realizata din broderie prețioasă și îmbogățită cu sute de franjuri din cristale, lucrați manual, de o echipă numeroasă de 10 persoane, la care au lucrat mai mult de o săptămână', a declarat Andreea Mărcuța-Petrea, potrivit playtech.

Gabriela Prisăcariu nu i-a arătat rochia de mireasă lui Dani Oțil, înainte de nuntă

Creatoarea de modă a mai spus că Gabriela Prisăcariu a mers singură la probe, deoarece și-a dorit ca Dani Oțil să nu îi vadă rochia de mireasă și să fie o surpriză. De asemenea, Andreea Mărcuța-Petrea a dezvăluit că prețul unei astfel de rochii variază în funcție de model, iar suma poate ajunge și la 2.000 de euro. 'Gabriela a venit singură, la probe, deoarece a vrut că rochia să fie o surpriză pentru viitorul soț'.

Gabriela Prisăcariu Oțil a strălucit în cele două rochii de mireasă și a atras toate privirile invitaților. Nunta lui Dani Oțil și a Gabrielei Prisăcariu a fost una excepțională, iar alături de ei au fost rudele și prietenii, dar și fiul lor, Tiago, care a fost cavaler de onoare.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit după 5 ani de relație

Dani Oțil, 42 de ani și Gabriela Prisăcariu 30 de ani, s-au cununat religios după cinci ani de relație. Cei doi au împreună un fiu, Tiago de aproape doi ani și formează un cuplu minunat. Duminică, 30 iulie, Gabriela și Dani Oțil s-au căsătorit, iar petrecerea a avut loc la un restaurant de pe malul lacului Buftea.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au cunoscut în 2018, pe platourile de filmare ale emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, iar în 2021 s-au cununat. Gabriela Prisăcariu este fotomodel de profesie și s-a făcut remarcată în showbiz în 2015, când a câștigat „Supermodels by Cătălin Botezatu'.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton