Cât au costat rochiile nașei Roxana Ionescu, de la nunta cuplului Gabriela Prisăcariu - Dani Oțil. Ambele rochii sunt semnate de designeri români

 Radulescu Ruxandra
.

Cât au costat rochiile nașei Roxana Ionescu, de la nunta lui Dani Oțil cu Gabriela Prisăcariu. Nunta lui Dani Oțil cu Gabriela Prisăcariu a avut loc în duminică, 30 iulie, într-un decor de vis, de la un local de lux din zona Buftea. Invitata care s-a făcut remarcată datorită ținutelor superbe, a fost nașa mirilor, Roxana Ionescu, care a schimbat două rochii. Iată cât au costat cele două ținute ale Roxanei Ionescu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, duminică, 30 iulie, la 2 ani de la cununia civilă. În afară de mireasa Gabriela Prisăcariu, cea care a făcut furori la petrecerea de nuntă și pe rețelele de socializare cu ținutele ei a fost nașa Roxana Ionescu. Iată cât au costat cele două rochii pe care Roxana Ionescu le-a purtat la biserică și la petrecere.

screenshot-2023-07-31-101148screenshot-2023-07-31-101148

Cât au costat rochiile nașei Roxana Ionescu, de la nunta lui Dani Oțil cu Gabriela Prisăcariu

Nașa Roxana Ionescu a făcut senzație cu ținutele elegante pe care le-a purtat la nunta lui Dani Oțil cu Garbriela Prisăcariu. La biserică și în prima parte a petrecerii, Roxana Ionescu a optat pentru o rochie roșu burgund, semnată Silk Love & Lace, notează Libertateapentrufemei.ro. Roxana Ionescu s-a făcut remarcată de toți invitații în rochia fluidă ce-i acoperea silueta armonioasă. Ținuta este realizată din voal Georgette subțire, cu cădere grea și fir lurex inserat, și costă 2900 de lei.

Citește și: Cu cine a plecat Dani Oțil la mare, înainte de nuntă, în timp ce Gabriela Prisăcariu a rămas acasă: „Să ne facem de cap'

Citește și: Ce probleme au întâmpinat Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, la începutul relației: „A fost mai greu pentru că el…

A doua ținută pe care Roxana Ionescu a purtat-o la petrecerea de nuntă a lui Dani Oțil cu Gabriela Prisăcariu a fost una de un lila-electrizant, cu un decolteu abisal și o crăpătură senzuală pe coapsă. Cea de-a doua ținută purtată de nașa Roxana Ionescu a avut un aer mai sexy, foarte potrivită pentru o petrecere de nuntă, în aer liber. Rochia este creată Norina Stoica și face parte din colecția primăvară-vară 2023, fiind realizată din voal chiffon de mătase naturală. Prețul pentru o astfel de ținută pornește de la 4.200 de lei, conform informațiilor afișate online.

Nașa Roxana Ionescu a cheltuit în total aproximativ 71.000 de lei pentru cele două ținute pe care le-a purtat la petrecerea de nuntă a lui Dani Oțil cu Gabriela Prisăcariu.

Nașa Roxana Ionescu a participat la un număr de magie, la nunta lui Dani Oțil

Roxana Ionescu a întreținut atmosfera nunții finilor ei. Vedeta a decis să participe și la un număr de magie. Nașa Roxana Ionescu s-a băgat într-o cutie de magie, conform instrucțiunilor primite de la magician și preț de câteva minute nimeni nu se aștepta să fie acolo, însă… surpriză!

 După ce Roxana Ionescu a intrat în cutie, magicianul a înfipt mai multe săgeți în cutie și totodată a scos mai multe cutii din ea, astfel că toată lumea credea că Roxana Ionescu nu mai este înăuntru, fiindcă nu mai avea loc. Totuși, nașa a ieșit chiar din cutia magică, în aplauzele tuturor celor care o așteptau cu nerăbdare.

Bineînțeles, a fost unul dintre momentele spectaculoase ale serii, iar Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au dorit să-i distreze pe cei prezenți. Nu, nu doar prin numerele de magie pe care le-au avut, ci și prin numeroșii artiști care au întreținut atmosfera, precum Nicu Paleru sau Diana Matei. De asemenea, au cucerit și prin aranjamentele florale, în tematica all-white, cât și prin tortul cu trei etaje și artificiile de la final.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton