Cât au costat ținutele purtate de Cătălin Botezatu la Untold. Accesoriile depășesc o sută de mii de euro

 Dumitrache Laura
.

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai renumiți designeri de modă din România. La 54 de ani, creatorul de modă arată incredibil și nu ezită să își impresioneze fanii cu orice apariție a sa. Prezent la unul dintre cele mai mari festivaluri din Europa, Botezatu a surprins cu ținutele sale. Designerul a ales să poarte haine și accesorii de lux în cele 4 nopți de festival.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Botezatu s-a distrat în fiecare zi până dimineața, iar în ultima seara a festivalului Untold a rezistat până la 8 dimineața. Numeroase celebrități au mers la Cluj, iar ținutele lor au fost care mai de care extravagante. Botezatu a știut să se facă remarcat și să atragă toată atenția cu vestimentația sa.

Catalin Botezatu tinuteCatalin Botezatu tinute

Designerul de modă a făcut furori în cele 4 seri de la Untold. Botezatu s-a distrat de minune alături de prietenii săi, care nu au putut să nu îi admire ținutele. Cătălin Botezatu a purtat accesorii care se ridică la 100.000 de euro.

Citește și: Cătălin Botezatu recunoaște că a fost un iubit infidel:”Am înșelat tot timpul”/ Cum a fost prins

Citește și:Cătălin Botezatu a fost îndrăgostit de o profesoară:”Era foarte frumoasă și de aceea am învățat germana ca lumea”

Citește și:Radu Ștefan Bănică a lansat prima lui melodie. Ce mesaj i-a transmis Andreea Marin:”Scriu piese de câțiva ani”

Citește și:Ce studii are Gina Pistol.Cum a ajuns, de fapt, să lucreze în televiziune

Cât au costat ținutele purtate de Cătălin Botezatu la Untold

Cătălin Botezatu a fost în centrul atenției la Untold. Creatorul de modă în vârstă de 54 de ani s-a distrat până dimineață în cele patru seri la Untold, unde a făcut senzație cu ținutele sale.

În prima seară a festivalului a purtat o ținută Balmain, ghete Peada, ochelari Gucci, model din 2023, asortate cu lanț marca Cartier cu briliante. Potrivit Click! prețul acestuia este estimat la 100.000 de euro. De asemenea, outfitul purtat de Bote în prima seara de festival a costat în jur de 10.000 de euro.

Botezatu, ținută de top marca Versace

În a doua seară de Untold, Botezatu a purtat o ținută de 6.000-7.000 euro compusă din marca Versace, cămașă, medalion, ghete și pantaloni Valentino. De asemenea, Cătălin Botezatu a accesorizat ținuta cu ochelarii de soare marca Gucci, din colecția 2023, care costă cât o mașină. În a treia seară de festival, creatorul de modă a optat pentru un total look Balmain, de aproximativ 7.000 de euro. Evident, designerul nu a uitat de lanțul Cartier purtat în prima seară de festival.

În ultima seară, Cătălin Botezatu a ales din nou brandul Versace. A purtat o cămasă din mătase, pantaloni din patchuri din mătase, geacă și ghete, medaltion și ochelari. Toate acestea costă aproximativ 10.000 de euro.

Ce părere are Cătălin Botezatu despre ținutele de la Untold

Cătălin Botezatu nu a vrut să comenteze propriile ținute, dar a remarcat că toată lumea a ales cele mai potrivite ținute din garderobă pentru marele festival. Juratul de la Bravo, ai stil! a declarat că a premiat mai multe fete care au ales ținuta perfectă pentru Untold.

„Anul ăsta chiar am făcut în fiecare seară filmări la Untold pentru un brand cu care eu colaborez și am filmat ținute bine și prost îmbrăcate, studiind ținutele de la festival ale fetelor și domnișoarelor și premiindu-le.  A fost în fiecare seară o chestie în direct pe Youtube de acolo. Am premiat câte 4-5 fete bine îmbrăcate pe seară.Am întâlnit fete din SUA, Italia, Rusia și foarte multe românce care erau corect îmbrăcate, extravagante dar cu ținute de festival cu aspect boho-chic, extrem de sexy, foarte multă goliciune, transparență, ținute sexy. , a declarat pentru sursa citata designerul de modă.

Sursa foto: Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton