Cât câștigă Cristina Deleanu din drepturile de difuzare ale serialului Liceeni și din reclame TV: „Teatru nu mai e, nu mai fac, nu mai urc pe scenă"

 Tudorache Simona
.

Cristina Deleanu, directoarea distinsă din Liceenii, nu se bucură de niște venituri fabuloase, deși serialul a avut un succes colosal și continuă să fie difuzat chiar și la aproape 40 de ani de premieră. Actrița obține puțini bani din drepturile de difuzare, dar e mulțumită că vin și ăia. În rest, Cristina Deleanu mai are și alte activități.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Acum, Cristina Deleanu e la pensie, nu mai urcă pe scenă, dar mai câștigă bani din reclame tv și atunci când își împrumută vocea unor personaje din desene animate. Cu toate astea, marea actriță recunoaște că ea și soțul ei, Eugen Cristea, își mai permit câte o călătorie din când în când, în rest nu au vilă sau mașină. Ba mai mult, locuiesc într-o garsonieră.

cristina-deleanu-3cristina-deleanu-3

Cum își câștigă Cristina Deleanu banii

Cristina Deleanu reușește să își mai rotunjească veniturile cu banii din reclame. „Reclama a fost foarte bună, dar e pe muncă foarte multă, am muncit două zile, câte 10 ore în fiecare zi. Merită banii, într-un fel. Mă bucur că a fost bine realizată, profesionist. Și sunt încântată că vorbește lumea despre reclama asta, care este și prin mall-uri. Mulți se opresc preț de câteva secunde când îmi văd chipul în poză și mă admiră cu nostalgie. Reclama va fi și la televizor, am și filmat zilele astea', a menționat Cristina Deleanu pentru Playtech.ro.

Cristina Deleanu a jucat timp de 60 de ani

Cristina Deleanu a renunțat la scenă după 60 de ani petrecuți în teatru. „Teatru nu mai e, nu mai fac, nu mai urc pe scenă. Vă spun și de ce. La teatrul de bază nu mai sunt, m-am pensionat, iar la cel particular nu mai pot, vreau să mă și menajez, într-un fel. După 60 de ani de teatru e suficient', mai spune actrița.

Cristina Deleanu obține bani din alte activități

Chiar dacă nu mai joacă, pe lângă pensie, Cristina Deleanu mai câștigă bani din alte activități.„Am pus voci în filmele de desene animate, aștept să mă mai cheme, iar în prezent se difuzează filmul 'Dirijorul tăcerilor', în regia lui Ovidiu Georgescu, cu actorii Vlad Zamfirescu, Adrian Titieni, Andrei Aradits și Maia Morgenstern, în care și eu joc. Merită văzut, este și pe Netflix.
Am filmat și pentru un episod din 'Lecții de viață', de la PRO TV, aștept să se difuzeze, interpretez acolo un personaj mai special. După cum vedeți, n-am stat degeaba, am activitate atât cât se mai poate',
a mai adăugat celebra actriță din seria 'Liceenii', unul dintre cele mai difuzate filme din istoria cinematografiei românești.

Citește și: Dorel Vișan este în mare formă, la 86 de ani, și se tratează numai cu remedii naturiste: „Nu mai mănânc zahăr absolut deloc, fac și cură cu venin de albine…”

Citește și: Scandal între Mara Bănică și familia Sterp, după ce jurnalista a criticat-o pe mama Geta: „Faptul că pare haioasă nu îi acorda circumstanțe pentru că a crescut niște animale”. Sora lui Iancu Sterp a răbufnit/ Reacția Danielei Iliescu: „Circul ăsta…”

Citește și: Ilona Brezoianu și Florin Ristei au câștigat „Te cunosc de undeva!”, sezonul 20: „Vă mulţumim tuturor că ne-aţi votat!”. Premiul de popularitate l-au primit Bella și Barbara

Citește și: Oana Roman susține că Marius Elisei n-a plătit niciodată pensie alimentară, în 3 ani de la divorț: „Nu primește nici măcar alocația, pentru că alocația intră într-un cont administrat de el și nu avem acces”

Citește și: „Kiki e însărcinată în trei luni, dar are ceva probleme”. Cum a reacționat Cristina Cioran, după ce Alex Dobrescu a susținut că este însărcinată pentru a doua oară cu el

Ce bani obține Cristina Deleanu din drepturile de difuzare

Cristina Deleanu evită să spună cât are pensia, dar recunoaște că primește doar 1.000 de lei anual, de la Credidam, pentru drepturile de difuzare ale serialului Liceenii.

„Nu contează cât am pensia, am din ce trăi. Eu și soțul meu, actorul Eugen Cristea, nu am fost niște oameni care să cheltuiască. N-am risipit banii decât pe călătorii. Nu avem vapor sau case cu piscină.

Din seria 'Liceenii' primesc drepturi de difuzare în jur de 1.000 de lei anual, de la CREDIDAM, uneori îi mai las acolo ca să se strângă pe o perioadă mai lungă. Din ei îmi iau cărți și mai mergem într-o vacanță…Mai ținem de bani, dar când ești foarte sărac nu se poate, din ce să pui deoparte?', menționa Cristina Deleanu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton