Cât câștiga Theo Rose la început de carieră: "Când luai 2000 de lei... erau o grămadă". Ce și-a cumpărat artista din primii bani

 Oana Pantazi
.

Acum are zeci de concerte și un parcurs de invidiat, însă puțini știu cât câștiga Theo Rose la început de carieră. Artista a făcut multe sacrificii pentru a ajunge unde e azi, și-a petrecut copilăria și adolescența participând la festivaluri, iar la început de drum sumele câștigate erau foarte modeste.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Azi joacă în filme, face reclame, e jurat la Vocea României și are agenda de concerte plină, însă drumul până la acest grad de notorietate nu a fost unul simplu. Theo Rose a dezvăluit recent cât câștiga la început de carieră și a mărturisit, cu umorul specific, că au ajutat-o banii încasați în urma câștigării trofeelor.

anghel-damian-theo-rose-1-1anghel-damian-theo-rose-1-1

Cât câștiga Theo Rose la început de carieră

Cu siguranță, Theo Rose trăiește acum cea mai bună perioadă a vieții sale. Are succes în carieră, dar și în viața personală, având o familie de invidiat la doar 26 de ani. Începuturile nu au fost ușoare nici pentru ea, deoarece succesul nu a venit chiar peste noapte, iar eforturile nu i-au fost răsplătite la începuturi chiar pe măsură. Cu toate astea, artista spune că banii primiți pe trofeele câștigate în festivaluri, când se afla la început de carieră, nu erau chiar de ici-de colo.

„Mai serioși erau și banii de trofeu pe care îi primeam în concursuri și festivaluri. Când luai 2000 de lei… erau o grămadă de bani. Ești nebun? Pentru unii oameni și acum sunt o grămadă de bani. Câștigam din nou 2000 peste câteva luni la alt concurs', a dezvăluit Theo Rose în cadrul podcastului „Drive in' cu Andrei Niculae.

Ce și-a achiziționat Theo Rose din primii bani câștigați

Dat fiind că era puștoaică atunci când a câștigat primii bani, Theo Rose a ales să investească primii bani câștigați de pe urma muncii ei într-o pereche de adidași foarte la modă atunci printre copii, iar restul de bani i-a împărțit cu fratele ei.

„Prima dată mi-am luat o pereche de adidași cu rotiță. Ne dădeam pe coridor la școală. Pe ăia mi i-am dorit să-i iau și pe restul i-am dat fratelui meu, că era adolescent și era golan', a mai spus artista.

De altfel, nici acum, când și-ar permite piese de brand, Theo Rose nu cumpără lucruri scumpe, nefiind genul care să investească în accesorii.

„Nu sunt fana lucrurilor scumpe. Nu investesc. Dace e ceva scump, eu dau înapoi. Mă îmbracă stilista. Mi-am făcut acum un dressing, care are și două părți de vitrină și arată foarte bine, doar că sunt potrivite pentru femeile care investesc în pantofi, genți, chestii de expus. Eu n-am, eu am pus acolo ce am eu, un ghiozdan, accesorii. Unele dintre lucrurile pe care le port la show-uri le păstrez, pentru că îmi dorec să le mai port. Sunt altele cu care am pozat și parcă nu le-aș mai purta', a mai spus Theo Rose în cadrul podcastului „Drive in' cu Andrei Niculae.

De ce a ratat Theo Rose examenul la Facultatea de Teatru

Theo Rose nu a vrut să urmeze o facultate de muzică după liceu, ci a avut o altă țintă. Solista a mers către teatru, dar destinul i-a jucat o festă și planurile i-au fost date preste cap. Cu toate acestea, în serialul clanul, de la PRO TV, artista a dovedit pe deplin că are talent la actorie. 

„După liceu, eu n-am vrut să fac și facultatea de muzică, mi s-a părut că în liceu am învățat atât cât am avut nevoie în materie de teorie muzicală. Eu am zis că dacă fac o facultate pe care să o și termin, trebuie să fie ceva care să-mi placă, să mă țină acolo. Eu pe atunci cântam la nunți cu sora mea, scosesem câteva piese cu videoclipuri, dar nu răzbisem cine știe ce. Încă dinainte să termin clasa a XII-a, am început să mă pregătesc la actorie, vreo 6 luni. Eu m-am pregătit cu monolog, cu povestire, poezie’, a povestit Theo Rose în podcastul lui Bursucu.

Traficul din București i-a încurcat, însă, toate planurile lui Theo Rose.  Soarta a făcut să nu mai fie primită la examen, asta pentru că întârziase.

„Stăteam la sora mea în Crângași și în ziua examenului…eu m-am trezit la timp, am luat un taxi, doar că era foarte aglomerat dimineața. Când am văzut că se îngroașă gluma, am plătit taxiul, am sărit din el și m-am dus la metrou, apoi am băgat pe Google Maps, nici acum nu știu Bucureștiul ca să mă descur, am alergat, am sunat înainte să spun că voi întârzia cinci minute.

M-am dus, mi-a spus un băiat că am ajuns la timp, că e bine, adică întârziasem cinci minute, dar nu părea să fie o dramă. Și… doamna secretară (nr. nu a primit-o la examen)…băi, cu cerul și cu pământul m-am rugat de dumneaei, nu vrei să știi în ce fel am plâns. I-am zis că vin de la țară, i-am zis tot ce se putea. Eu chiar simțeam că e singura mea ocazie de a mai face o facultate. Am plecat plângând, m-am oprit la o Biserică, a fost crunt pentru mine’, și-a amintit artista.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton