Cât au cheltuit Gabriela Cristea și Tavi Clonda pe o masă de prânz, în vacanța din Corfu: „Uitați ce a comandat soțul, iar fetele paste. Cel mai scump a fost al nostru, în total...”

 Tudorache Simona
.

Gabriela Cristea se bucură alături de soțul ei, Tavi Clonda, și de fetițele lor de o vacanță în Corfu. Cei patru se răsfață cu bucate alese, se relaxează la plajă și petrec timp de calitate împreună. Victoria și Iris, fiicele celor doi, par cucerite de această aventură estivală. Deși locul unde sunt cazați e pe gustul lor, au avut ghinionul să dea aici și peste un șarpe, care le-a pus inima pe jar.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Gabriela Cristea nu a ratat șansa de a mai bifa o călătorie în această vară, deși are tot mai multe proiecte și o emisiune zilnică la Antena Stars. Frumoasa brunetă își ține la curent urmăritorii cu cele trăite în sejurul alături de familie, unde surprizele se țin lanț, mai ales la capitolul prețuri.

gabi cristea 22gabi cristea 22

Cât au cheltuit Gabriela Cristea și Tavi Clonda pe o masă de prânz, în vacanța din Corfu

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au dorit să ia masa într-un loc aparte și au ajuns în portul din Corfu. Cei doi au filmat întreg platoul cu mâncare, format din scoici, creveți, calamari și pești. Fiicele lor au ales să mănânce paste. Chiar din spusele vedetei, mâncare a fost delicioasă, iar pentru un astfel de platou de fructe de mare a plătit 50 euro, iar nota totală de la finalul prânzului a fost de 83,5 euro.

„Am ajuns în Corfu, în port. Uitați ce a comandat soțul, iar fetele paste. Aici avem un calamar, avem niște peștișori mici, niște creveți, niște peștișori mai mari și niște scoici. Foarte bun', a spus Gabriela Cristea, pe o rețea de socializare.

„Să le spunem și cat costă platoul acesta, iubire?', a adăugat Tavi Clonda.

„Cât costă?”, a întrebat Gabriela. „50 de euro”, a spus Tavi. „Adică 250 de lei”, a precizat prezentatoarea. „Nu știu, e mult, puțin, să spună ceilalți”. „La sfârșit așa arată platoul. În total a fost 83,50 euro, iar cel mai scump a fost al nostru„, a mai spus Gabriela Cristea.

Citește și: Marina Almășan, adevărul despre infidelitatea din căsnicia cu regretatul Victor Socaciu, la 3 ani de la moartea lui: „A fost mai degrabă o salbă de minciuni, gravitând în jurul disperării ‘sinucigașului’ meu soț de a se întoarce la viața de dinainte de transplant” / EXCLUSIV

Citește și: Lidia Buble, revedere emoționantă cu frații ei la nunta surorii lor, Lorena: „Aici, toți 11, de la mare la mic'. Imagini rare cu familia artistei

Citește și: De ce nu vrea David Popovici să știe câți bani are în cont. Cine se ocupă de finanțele marelui sportiv: „Îmi spune detaliile de bază pe care i le cer eu. Asta nu ar fi fost atât de ușor dacă plăteam pe cineva să fie managerul meu”

Citește și: Daniela Nane și iubitul ei, tenorul Octavian Ene, formează un cuplu și în viața reală și pe scenă. Joacă împreună într-un spectacol: 'Și-a făcut loc în inima și mintea mea. Este momentul să continui visul…'

Citește și: Anghel Damian a acceptat ușor divorțul părinților, în copilărie: „Nu simt despărțirea lor ca pe o traumă. Îmi aduc aminte că au fost extrem de delicați și grijulii, să îi simt mai prezenți ca niciodată în viața mea. Deși eram destul de mic…”/ EXCLUSIV

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au dat peste un șarpe în vila din Corfu

Prezentatoarea TV a găsit un șarpe în vila în care s-a cazat. Vedeta le-a povestit fanilor ei de pe rețelele de socializare toată întâmplarea neplăcută prin care a trecut în vacanța în care se află.

„Locația unde stăm este absolut fabuloasă, dar aseară ni s-a întâmplat o chestie. Fusesem oarecum avertizați, doar că nu am luat în serios. Ne-am gândit că am mai fost în Grecia și nu ni s-a mai întâmplat niciodată. Când am deschis ușa casei, să intrăm în casă, am găsit un șarpe. Era fix la ușă, înăuntru, în locație. Vă dați seama, când am deschis ușa și m-am trezit cu șarpele în fața ochilor, mi-a stat inima. Era un pui de șarpe, pentru că cei ajunși la maturitate sunt foarte rari. E doar un șarpe veninos, dar nu trăiește pe unde stau oamenii„, a spus vedeta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton