Cât costă cazarea la cele cinci apartamente ale lui Jorge, de la mare: „Proiectul a costat peste 500.000 de euro. Este primul an când începem să câștigăm din această investiție”. A avut un mare eșec în afaceri, în trecut / EXCLUSIV

.

Cât costă cazarea la cele cinci apartamente ale lui Jorge, de la mare. Se pare că Jorge calcă pe urmele lui Mihai Trăistariu. Artistul a investit banii de la Survivor în imobiliare, după ce în trecut a pierdut 350.000 într-o afacere care nu a mai mers. El a cumpărat cinci apartamente la mare care l-au costat peste jumătate de milion de euro, iar acum, spune cântărețul, este primul an când se văd încasările.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Dacă a nu a avut succes în afacerea din zona IT, ce l-a lăsat fără 350.000 de euro, acum, Jorge a investit acum peste jumătate de milion de euro în cinci apartamente de pe litoral. Cântărețul e bucuros de noua lui realizare și îi așteaptă pe turiști pe litoralul românesc, în număr cât mai mare.

jorge-4jorge-4

Citește și: Afacerea care l-a lăsat pe Jorge fără 350.000 de euro: „M-a durut atunci și pot să spun că în sufletul meu încă mai simt o mică durere. De aia am trecut pe imobiliare…”

Citește și: Jorge, mesaj neașteptat pe Internet: „Fetele nu își găsesc iubiți. Sau dacă sunt, n-ai ce să faci cu ei, că nu sunt destul de maturi. Băi băieți, hai să…'

Citește și: Anisia Gafton, detalii despre relația cu Serghei și despre nunta lor: „Longevitatea cuplului nostru cred că se datorează mult și faptului că nu am pus presiune pentru căsătorie și copii”. Cum se înțelege cu viitorii socri / EXCLUSIV

Citește și: George Rotaru, detalii neștiute despre povestea de dragoste cu celebra Naarghita: „A murit la 70 de ani. Eu i-am făcut parastas de 7 ani, acum vreo câțiva ani”

Cât costă cazarea la cele cinci apartamente ale lui Jorge, de la mare

De când a investit peste 500.000 de euro în mai multe apartamente la mare, Jorge a abordat un look de afacerist, așa cum a venit îmbrăcat și la petrecerea VIVA de 25 de ani. Acesta e mândru de pasul pe care l-a făcut în afaceri și speră să-i meargă bine.

'Am făcut investiții pe litoralul românesc. Vă așteptăm la mare, pentru că la noi este cel mai frumos. Oricunde te duci, tot acasă îți place. Eu am investit în niște apartamente la mare într-un complex cu spa, cu jacuzzi… Oamenii au prilejul să își aleagă o locație de vis la noi la malul mării. Este aproape, faci două ore de la București. Prețurile nu sunt mari. În iunie prețurile au fost în jur de 100 de euro, 120 de euro, pentru doi părinți cu doi copii. Iar în iulie, prețurile vor fi pe la 200 de euro. Cam așa au fost și anul trecut. Noi știm asta de la vecini, pentru că acum este primul an când începem să câștigăm din această investiție. La noi e convenabil, pentru că avem și bucătărie utilată. Așa încât turiștii își pot găti acolo.', a declarat Jorge, pentru viva.ro.

„Proiectul a costat peste 500.000 de euro, pot să spun chiar 600.000 de euro'

Jorge susține că a investit în cele cinci apartamente de pe litoralul românesc peste jumătate de milion de euro, dar aceasta este o afacere în care el și soția lui, Ramona, au crezut de la început.

'Avem în zonă și o plajă cu un nisip fin și este aproape, nu e nevoie să mergi kilometri întregi până ce ajungi la mare. Proiectul a costat peste 500 000 de euro, pot să spun chiar 600 000 de euro. Dar noi sperăm ca în timp, acestui proiect să îi crească valoarea. Este vorba de cinci apartamente, care sunt mobilate după gustul meu și al soției mele.', a mai declarat acesta, pentru viva.ro.

'Atât mie, cât și soției ni s-a părut o afacere profitabilă. Ne dorim ca oamenii să se bucure de vacanțe în România.', a mai spus cântărețul.

Cum a rămas Jorge fără 350.000 de euro

Jorge a avut și o afacere care nu a mers. De aceea, acesta este și acum cu gândul la pierderea suferită, după un business care nu a dat roade. El a pierdut 350.000 de euro în IT.

„350.000 de euro, cam așa. A durut și pot să-ți spun că în sufletul meu încă mai simt o mică durere. Încerc să se facă cât mai mică. M-a durut atunci, în perioada respectivă.  A fost în zona de IT, mă rog, niște aparaturi n-au mai fost actuale și cam aia a fost. O gaură care s-a întâmplat acum trei sau patru ani. De aia am trecut pe imobiliare, mult mai bine, mult mai sigur, vă aștept la mare’, spune Jorge, pentru Cancan.

De ce nu crede Jorge că banii trebuie păstrați la saltea

Chiar dacă a avut cândva de suferit din cauza finanțelor, Jorge nu crede că banii trebuie păstrați la saltea, pentru că își pierd valoarea.

„Deoparte nu e bine să pui bani, pentru că se devalorizează rapid. Treaba asta cu pusul banilor la ciorap sau la saltea nu mai funcționează. Banii dacă îi ții, se duc, în șase ani nu-i mai ai’, adaugă solistul.

Deși e implicat în multe activități și a fost și pe la Survivor, Jorge nu se resimte în niciun fel. E fericit și parcă a prins aripi.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton