Cât costă geaca de rafie purtată de Delia. Fanii s-au amuzat copios: "O zis mamaie să îi aduci plasele înapoi" / Are și căciulă și geantă din același material

 Dumba Gabriela
.

Delia a dus pasiunea ei pentru rafie la următorul nivel și dacă în urmă cu ceva timp se poza la Piața Obor cu sacoșa de rafie în mână, cântăreața a purtat recent o geacă realizată din rafie, dar și o căciulă din același material. Internetul s-a împărțit în două tabere și dacă unii cred că geaca de rafie a Deliei este la modă, alții au făcut diverse glume pe acest subiect. Iată cât costă, totuși, geaca de rafie purtată de Delia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Delia a stârnit, din nou, isterie pe rețelele de socializare după ce a apărut îmbrăcată în geacă de rafie, căciulă din același material și o sacoșă asemenea. Este cunoscută, de altfel, pasiunea Deliei pentru rafie și nu de puține ori s-a pozat purtând astfel de sacoșe, în Piata Obor sau cu alte ocazii, spre amuzamentul fanilor săi.

https-__www.cancan.ro_wp-content_uploads_2024_03_delia-geaca-sacosa-rafie-2https-__www.cancan.ro_wp-content_uploads_2024_03_delia-geaca-sacosa-rafie-2

Cât costă geaca de rafie purtată de Delia

Recent, Delia a făcut o ședință foto îmbrăcată în mai multe obiecte vestimentare din celebrele pungi de rafie pe care toți le-am avut, la un moment dat, acasă.

Geaca de rafie purtată de Delia aparține unul brand cunoscut, iar prețul oficial al unui astfel de obiect vestimentar este de 1.200 de lei. Totuși, cei care vor să îi calce pe urme Deliei trebuie să știe că acum este la reducere și costă doar 450 de lei, potrivit informațiilor găsite pe site-ul respectivului brand, citate de cancan.ro.

Urmăritorii Deliei au comparat hainele ei cu plasele de la bunica și au dat dovadă de un mare simț al umorului, având în vedere avalanșa de glume pe care cântăreața le-a primit în online.

„Doamna Delia, să mai lăsați sacoșe de astea, să nu le transformați în haine pe toate, că nu mai are mama cu ce să îmi trimită zacuscă și șorici în străinătate. Vă pup ,doamna Delia.' /„Abia aștept să mă vadă bunica mea cum îi port traista' / „A zis mamaie să îi aduci plasele înapoi. Că dacă le rupi nu știe ce îți face, dar îți face…', au fost câteva dintre comentariile internauților.

Citește și: Delia și Dorian Popa și-au cumpărat cizmele care au scandalizat internetul. Costă peste o mie de euro sunt din cauciuc și le au multe vedete de la Hollywood: „Nu cred ca am văzut ceva mai urât!'

Citește și: Delia a ajuns pe prima pagină a presei din Nepal: ‘Mare vedetă sunt…’. Cum a atras atenția jurnaliștilor în vacanța cu soțul ei, Răzvan Munteanu

Delia a mers în Piata Obor cu o sacoșă uriașă din rafie

La finalul anului trecut, Delia s-a fotografiat cu o geantă de rafie foarte mare în Piața Obor, iar imaginile au stârnit un val de reacții.

„Am treburi', a scris Delia în dreptul imaginilor.

Urmăritorii săi au reacționat imediat: „Mișto rafie', „Îmi place', „Hai în Dragon!', „Dacă mamaia te-ar putea vedea, sunt sigură că ar fi mândră cu cât stil porți sacoșa aia', „Bine ai venit printre muritori!', „Haterii vor spune că ți-ai luat metrou privat', Bravo, păstrează tradiția dragă Delia!', „Ești zuză rău!', „Balenciaga, baby!' sunt doar câteva dintre comentariile postate în mediul online.

După ce a făcut cumpături, spre deliciul comercianților și al clienților din piață, Delia a plecat spre casă cu metroul.

Delia: „Lumea zice că-s Satana. Îmi place să vă scormonesc…'

Acum câteva luni, Delia a fost din nou în centrul unor controverse din cauza stilului vestimentar. Ținuta Deliei a stârnit atunci un val de reacții și a șocat pe toată lumea. Nimeni nu se aștepta să o vadă cu o cagulă cu coarne, iar în același timp și cu mult comentatele cizme „Big Yellow Boots”.

„Doamne ferește, Delia, ce porcărie de piesă, și ce vestimentație urâtă ai! Păcat că prima ta piesă împreună cu sora ta sună așa. ORIBILĂ! În ultimi doi ani numai porcării de piese scoți, să fie la număr, păcat!’, sunt câteva dintre comentariile pe care fanii le-au lăsat la postarea Deliei.

Ei bine însă, dacă cizmele ei gigantice de 1.177 euro au mai tot fost văzute, combinația făcută de data aceasta au șocat pe toată lumea. „Papucii lui Tweety’, „Gumarii lui Mickey Mouse’, „pufuleți’ sunt doar câteva dintre apelativele pe care le-au primit cizmele Deliei, din partea internauților.

Relaxată și cu umorul la ea, așa cum este de fiecare dată, Delia a avut un mesaj dur pentru cei care o urmăresc pe rețelele de socializare. În stilul ei autentic, a îmbinat ironia cu sarcasmul, astfel că le-a dat o replică neașteptată celor care i-au comentat atât de dur și aspru ținuta.

„Suntem date dracului, suntem șmechere rău, Oana, nu știu de unde atâta talent. Să ai atâta haz, te epuizezi, adică n-ai cum. Mai sunt și bolnavă. Și bolnavă, și obosită, și proaspăt coborâtă de pe munte. În numele întregii echipe vreau să-mi cer scuze că, în această dimineață, la radio, nu mi-am chemat make-up artistul și nu s-a ocupat nimeni de păr, de hair-style și nu mi-am pus rochiță cu paiete.

Vă recomand să citiți comentariile din feed, de la ultima postare, de la live-ul de azi. Deci este cevaaa. Și când te gândești că totul a plecat de la faptul că n-am avut chef să-mi fac părul. Între timp, l-am spălat. Să ne bucurăm de partea bună, îmi place să vă scormonesc suflețelele. Îmi place…’, a spus Delia, pe Stories.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton