Cât costă hainele create de Bianca Drăgușanu: "Am început să cresc prețurile, asta e inflația în România"

 Raiciu Adriana
.

Cât costă hainele create de Bianca Drăgușanu. Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai cunoscute vedete din țara noastră. Deși are afaceri de succes, colaborări peste colaborări, este atentă la fiecare ban care îi intră în portofel. Astfel, recent, blondina a recunoscut că a fost nevoită să crească prețurile la produsele pe care le comercializează.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cât costă hainele create de Bianca Drăgușanu. Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai iubite vedete din țara noastră. A devenit cunoscută după ce a participat la emisiunea „Din dragoste”, prezentată la momentul respectiv de Mircea Radu. Timpul a trecut, iar aceasta a suferit mai multe schimbări atât din punct de vedere fizic, cât și pe plan profesional. A participat la mai multe show-uri de televiziune, a colaborat cu mai multe firme și a reușit să-și deschidă propria afacere.

296243595_2161035114059459_2422216381210658643_n296243595_2161035114059459_2422216381210658643_n

Mai exact, Bianca Drăgușanu are un atelier de rochii și un magazin de haine online. Totuși, în ultima perioadă, vedeta a fost nevoită să crească prețurile produselor.

Citește și: Bănel Nicoliță regretă divorțul de fosta soție. Fotbalistul recunoaște că a pus cariera înaintea familiei, în timpul căsniciei:„Am renunțat la copiii mei, a fost o greșeală’

Citește și: De ce nu se mărită Lili Sandu cu tatăl fiului ei, Silviu Țolu:„Mi-aș fi dorit să pot, dar…’

Cât costă hainele create de Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu a decis să crească prețurile la produsele pe care le comercializează, întrucât au tot existat scumpiri pe toate planurile.

Nu trăim o viață ușoară în București și nu am ce să comentez. Asta e inflația în România, sistemul în care trăim, nu e nimic surprinzător. Ați uitat când s-a scumpit benzina și motorina, de se duceau cu canistrele, penibili, la benzinărie? Asta e România. De la cine să ai pretenții? Mă plâng acum de factura de la gaz. Păi și ce o să fac, o să stau pe frig toată iarna? Mă îmbrac, îmi iau căciulă, plapumă, cojoace?', a spus Bianca Drăgușanu pentru Wowbiz.ro.

Astfel, a ajuns să crească prețul cu 150 de euro, o geacă de piele ajungând acum la 550 de euro. Vedeta și-a motivat și alegerea făcută, susținând că o costă și pe ea mai mult transportul, cazarea, dar și orice alt serviciu.

„Sunt nevoită să cresc prețurile și asta voi face. La blănuri am început să le cresc cu 150 de euro, cam așa. Dacă vindeam până acum o geacă de piele cu 400, acum e 550. Nici biletul de avion când mă duc după ea nu mai costă 300, costă 600, cazarea nu mai costă 500, ci 800 pe noapte hotelul. Toate lucrurile cresc, normal că trebuie să cresc și eu. Din păcate, nu cresc salariile. Aici ar trebui să îl tragem de urechi pe domnul președinte, care e tot votat de ani buni. Trebuie să creștem tot.”, a mărturisit Bianca Drăgușanu, potrivit sursei citate anterior.

sursă foto- Facebook

Vezi şi ce este PIB-ul unei țări şi cum se calculează, precum şi ce este inflația și cum se calculează aceasta!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton