Cât costă rochia pe care Loredana Groza a purtat-o la dineul organizat în cinstea Generației de Aur. A făcut poze cu Jose Mourinho și Gică Hagi: „Un vis devenit realitate"

 Tudorache Simona
.

Loredana Groza a fost ravisantă la dineul organizat în cinstea generației de aur, cu o zi înainte de medicul de pe Arena Națională, care ne-a împrietenit cu nostalgia. Solista a întreținut atmosfera cu celebrele ei piese, dar a furat și toate privirile cu rochia roșie pe care a purtată și care costă 11.400 de lei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Diva a făcut poze cu Jose Mourinho, dar și cu Gică Hagi, Dan Petrescu și Belodedici. Loredana Groza a avut o ținută de top atât la petrecerea care a însoțit evenimentul, cât și pe stadion. Solista a intrat pe gazon într-un costum sexy din piele, cu cizme lungi, în timp ce se lăsa purtată de o motocicletă spectaculoasă.

loredana-groza-87loredana-groza-87

Cât costă rochia pe care Loredana Groza a purtat-o la dineul organizat în cinstea Generației de Aur

Loredana Groza a avut o apariție incendiară pe Arena Națională, acolo unde a concertat în deschiderea meciului generației de aur. „Un vis devenit realitate, am cântat pentru un stadion sold out! Sunt onorată să fiu primul artist român care a concertat pe Arena Națională, în deschiderea meciului de adio al generației de aur!'a scris Loredana Groza, într-o postare făcută pe pagina sa de Facebook.

Cu toate astea, ținuta care a pus-o cel mai bine în valoare a fost cea de la dineul oficial. Loredana Groza a etalat o rochie roșie, marca Versace, cu decolteu generos, care îi scotea talia în evidență.

Cum se menține Loredana Groza la 53 de ani

Loredana Groza se află într-o formă perfectă la 53 de ani. Solista își aseamănă viața cu cea unui sportiv de performanță și recunoaște că a ajuns la acest echilibru pentru că are o disciplină riguroasă.

„Un trup în formă se menţine în armonie cu o minte echilibrată, cu o viaţă echilibrată, în general. Şi în ciuda faptului că eu am o viaţă agitată, azi sunt aici şi mâine dincolo, îmi păstrez calmul, chiar și când sunt agitată, şi ştiu să depăşesc situaţiile de multe ori imprevizibile în care suntem puşi. Pentru că scena, dragii mei, este o junglă, iar pentru asta trebuie să ai o minte extrem de puternică, într-un corp pe măsură. Iar astea nu se obţin decât printr-o disciplină riguroasă şi printr-o bună cunoaştere a corpului tău. Viaţa de artist seamănă, din multe privinţe, cu cea a unui sportiv de performanţă. Se întâmplă să ai un
show de două ore, de exemplu, urmat de alte două spectacole, în localităţi îndepărtate. Trebuie să fii extrem de scrupulos la fiecare acţiune, pentru că energia este una limitată. Trebuie să ne imaginăm că avem o baterie, care trebuie să ne ajungă o zi şi uneori şi o noapte, aşa că depinde doar de noi să ne găsim ritmul personal
', spunea ea pentru Viva.

Citește și: George Ivașcu a povestit cum și-a lăsat toți vecinii fără curent electric după un accident casnic: „Sunt cel mai stângaci om posibil. Au sărit siguranțele de la tot blocul'

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, despre regulile impuse în educația fiilor ei: „Oprim curentul dacă nu se culcă la o anumită oră. În situații extreme…' / Cum au reacționat Eduard și Maximus când i-au cunoscut actualul soț

Citește și: Emily Burghelea a aflat că suferă de probleme cu infertilitatea, dar are doi copii: „Mi-a spus că am ovare polichistice și că n-aș fi putut să fac copii, dar i-am făcut. Ciudat, nu?'

Citește și: De ce l-a susținut Mara Bănică pe Zanni să câștige Survivor All Stars: „A fost lipsit de orice îmbrățișare părintească, iar drumul lui e o lecție pentru toți!'. Jurnalista e în scandal cu familia lui Iancu Sterp / EXCLUSIV

Citește și: Alessandra Stoicescu a spus tot despre salariul Andreei Esca. Ce relație are cu știrista: „Când am început nu știam foarte multe despre ce înseamnă o negociere de salarii. Acum îmi știu cota pe piață”

Ce reguli respectă Loredana Groza

Loredana Groza are convingerea că trebuie să mâncăm și să dormim puțin, dar să facem Yoga.

„Trebuie să mâncăm mai puţin şi să dormim mai puţin, pentru că viaţa este extrem de scurtă; dacă stai să socoteşti, foarte mulţi dintre noi îşi dorm mai mult de jumătate din viaţă şi e păcat. Viaţa trebuie trăită, pentru că e preţioasă şi deopotrivă fragilă şi imprevizibilă. Astea sunt trucurile mele: dormit mai puţin, mâncat mai puţin și, bineînțeles, yoga', mai spune Loredana Groza.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton