Cei care s-au întrebat cât costă să îți gătească chef Cătălin Scărlătescu la nuntă sau la un eveniment privat vor avea surpriza să afle că nu-și permite oricine să îl angajeze pe faimosul bucătar… Dar dat fiind că vorbim despre un chef reputat, cu multă experiență, cu siguranță suma cerută de Scărlătescu este justificată pe deplin.
CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!
Cât costă să îți gătească chef Cătălin Scărlătescu la nuntă. Cei care doresc să aibă parte de o nuntă sau un eveniment privat ori corporate perfect scot bani buni din buzunar dacă vor ca preparatele pe care le vor consuma invitații să fie memorabile. Nu este un secret pentru nimeni că faimosul chef gătește pentru recepții private, însă și prețul pe care îl cere este pe măsura celebrității sale. Iată câți bani trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să îți gătească chef Cătălin Scărlătescu la nuntă!
Cât costă să îți gătească chef Cătălin Scărlătescu la nuntă
Notorietatea pe care le-a adus-o Chefi la cuțite lui Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu le-a ridicat acestora și cota, așadar serviciile lor la evenimente private costă corespunzător. Recent s-a aflat care este suma pe care o cere Cătălin Scărlătescu pentru a crea un meniu de nuntă, așadar cei care vor să dispună de serviciile reputatului chef vor trebui să bage adânc mâna în buzunar.
Citește și: Cum l-a cucerit Doina Teodoru pe Cătălin Scărlătescu: „Are ea ceva, îmi dă libertatea de care am nevoie…”
Cătălin Scărlătescu a participat recent la un eveniment la Galați, unde s-a promovat conceptul de gătit în aer liber, iar acolo a pregătit un meniu cu toate preparatele care se servesc la o nuntă. Conform Antena 1, organizatorul evenimentului, Marius Adam, a fost cel care a dezvăluit că, pentru a găti la o nuntă, chef Cătălin Scărlătescu cere în jur de 6000 de euro, o sumă destul de piperată, însă care probabil merită cu prisosință.
Conform patronului societății comerciale care a organizat manifestarea, pentru evenimentul de la Galați chef Scărlătescu a fost remunerat cu 5250 de euro fără TVA.
Cât câștiga Cătălin Scărlătescu când a lucrat în străinătate
Cătălin Scărlătescu muncește încă din adolescență și s-a specializat peste hotare, așa că nu e de mirare suma pe care o cere pentru a găti la o nuntă sau la evenimente private. Până să ajungă însă la statutul de azi, faimosul chef a muncit din greu. Scărlătescu a renunțat la studii la vârsta de 16 ani și primul loc de muncă a fost la un hotel de pe litoral ca și livrator de mâncare. Apoi a muncit ani de zile într-un restaurant din Germania, unde câștiga un salariu impresionant, însă la întoarcerea în România a câștigat, inițial, de 10 ori mai puțin!
„În Germania aveam salariu 3.500 de mărci, mi se spunea „The Speedy One’, eram cel mai rapid în prepararea mâncărurilor în bucătărie, apoi m-am întors în România prin 2002-2003. Aveam un patron italian în Germania, nu-mi dădea salariu, doar punea banii pe masă și-mi zicea: Ia-ți câți vrei!. Aveam cât lua salariu un doctor, medic în Germania.
Am început în România cu 300 de dolari, iar după două luni aveam 2.800 de dolari. Salariile bucătarilor au crescut după emisiunile noastre. Eu nu le-aș da salariu la bucătari. Ci să le dau voie să muncească. Adică să muncească, să producă și la finalul lunii să se ducă să-și ia banii singuri din sertar, cât vor. Restaurantul să facă X bani pe zi, apoi îți dau toți banii’, a spus Scărlătescu în podcast-ul „Fain și simplu’.