Cât a costat rochia purtată de Mihaela Geoană la nunta fiicei sale. Ținuta spectaculoasă a fost creată de designerul lui Kate Middleton

.

Cât a costat rochia fabuloasă purtată de Mihaela Geoană la nunta fiicei sale. Ana Geoană, fiica lui Mircea și a Mihaelei Geoană, s-a măritat la finalul lunii august cu alesul inimii ei, Garrett Cayton. Fabuloasa ceremonie și petrecerea de după au avut la Veneția, un loc cu semnificație specială pentru proaspătul cuplu căsătorit. Mihaela Geoană a atras atenția cu o rochie superbă, creată chiar de designerul lui Kate Middleton. Iată cât a costat fabuloasa creație vestimentară!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cât a costat rochia fabuloasă purtată de Mihaela Geoană la nunta fiicei sale. Nunta Mariei Geoană a adus mare bucurie în familia politicianului Mircea Geoană și a soției sale. Ceremonia dintre Maria Geoană și alesul ei, Garret Cayton, a avut loc la Veneția, iar evenimentul a adunat aproape 400 de invitați și a durat trei zile. Fiica lui Mircea Geoană l-a întâlnit pe cel ce avea să-i devină soț, în urmă cu șase ani și au fost meniți unul altuia. Mihaela Geoană, mama miresei, a avut o apariție cu totul specială, căci ținuta ei a fost creată de designerul lui Kate Middleton.

screenshot-2023-09-04-164657-2screenshot-2023-09-04-164657-2

Cât a costat rochia fabuloasă purtată de Mihaela Geoană la nunta fiicei sale

Chiar dacă Ana Geoană și soțul ei au preferat să fie mai discreți în privința ceremoniei de nuntă, tatăl miresei, Mircea Geoană a postat câteva fotografii de colecție, cu momentul în care el și Mihaela Geoană au condus-o pe fiica lor spre altar. Mihaela Geoană, a captat atenția cu rochie superbă de culoare verde, cu decolteu în V, din tul, împodobită cu paiete și pietre prețioase, creată chiar de Jenny Packham, designerul preferat al lui Kate Middleton, prințesa de Wales. Conform Cancan, această creație fabuloasă ar fi costat 6.500 de euro.

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă ginerele lui Mircea Geoană.Garret Cayton și Ana Geoană sunt împreună de cinci ani

Citește și: Ana, fiica lui Mircea Geoană, a organizat o petrecere de logodnă la Mogoșoaia.Primele imagini de la eveniment

Mircea Geoană a fost copleșit de emoție și fericire și a împărtășit un mesaj pentru fiica lui.

„Nu există emoție mai mare în viața unui părinte decât aceea de a-și conduce copilul spre altar. Ana, parcă ieri te aduceam acasă de la maternitate. Când a trecut tot timpul ăsta? Suntem mândri de tine și te iubim la infinit. Mama și tata', este mesajul secretarului general adjunct al NATO.

Ana Geoană a reacționat cu aceași emoție în secțiunea de comentarii: „Vă iubesc enorm'.

Cum se înțelege Mircea Geoană cu actualul soț al fiicei sale

Cum se înțelege Mircea Geoană, de fapt, cu soțul fiicei sale? Asta s-au întrebat mulți, după ce s-a aflat că fiica politicianului, Ana Geoană, s-a logodit la începutul lunii august cu partenerul ei american, Garrett Cayton.

Ana Geoană a povestit la vremea aceea că tatăl ei, Mircea Geoană, și iubitul ei, Garrett Cayton, se înțeleg de minune. Cei doi au multe subiecte de discuție, deși, recunoaște ea, la început s-a temut puțin să-l prezinte părinților, știind când de exigenți pot fi când vine vorba despre partenerul fetei lor.

„Am fost puțin emoționată să îl prezint părinților mei, pentru că erau critici atunci când un băiat se afla în preajma mea. Totuși, întâlnirea a decurs mai bine decât mi-aș fi putut imagina. S-au cunoscut la New York, la două luni după ce ne-am împrietenit, la o Gală a Institutului Aspen. Imediat, tatăl meu și Garrett s-au înțeles foarte bine și m-au ignorat pentru tot restul serii. Atunci am știut că am găsit un băiat foarte bun', a povestit Ana Geoană.

FOTO: INstagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton