Cât de bine arată Monica Dascălu, de când nu mai apare pe sticlă! Imagini rare cu prezentatoarea, care a devenit mamă pentru a doua oară la 45 de ani și pare că a întinerit

 Tudorache Simona
.

Monica Dascălu a trecut prin schimbări radicale în ultimii ani, dar a rămas la fel de frumoasă. Deși are 46 de ani, vedeta nu își arată vârsta, iar maternitatea pare că i-a dat aripi. Acum, știrista de la PRO TV nu mai apare pentru o vreme pe sticlă și se dedică familiei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI!

Monica Dascălu a divorțat de Mihai Băjenaru după 10 ani de mariaj și s-a recăsătorit cu Cristi Varbanciu, cu care are doi copii. Monica Dascălu și avocatul Mihai Băjenaru constituiau o pereche de vis, așa că despărțirea lor a uimit pe toată lumea.

monica-dascalu-si-fostul-sotmonica-dascalu-si-fostul-sot

Monica Dascălu a divorțat de Mihai Băjenaru după 10 ani

Monica Dascălu și fostul ei soț au fost nași de cununie și pentru Daniel Nițoiu și soția lui. Pozau în cuplu fericit și nicio furtună nu părea să le tulbure trăirile.

„Eu, înainte de căsătorie, am fost eu, după căsătorie, sunt tot eu, iar Mihai, înainte de căsătorie, a fost el, iar după căsătorie, este el. Nici unul dintre noi nu a făcut nimic impus, forțat. Nu ne-am transformat, nu ne-am schimbat obiceiurile.
Am fost noi înşine și suntem noi înșine și ne este bine împreună. Și atât!… Eu și Mihai așa am procedat: am lăsat lucrurile să meargă în ritmul lor. Eram, deja, împreună de cinci ani, iar căsătoria a părut cel mai natural lucru. Și bucuria nu s-a stins
', mărturisea. Monica, pentru Demamici.ro.

Nu se știe ce s-a rupt acest vis, pentru că discreția i-a însoțit întotdeauna. Cert este că la un moment dat cei doi au plecat pe drumuri separate.

Citește și: Gina Pistol a semnat cu PRO TV și prezintă Masterchef, unde sunt jurați foștii ei colegi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu: „Mi-a făcut bine pauza asta”

Citește și: Horia Brenciu și Alice Dumitrescu aniversează 10 ani de căsnicie. Ce mesaj emoționant i-a transmis artistul jumătății sale: „Iubita mea soție…” / Sunt împreună de mai bine de 15 ani

Citește și: Claudia Iosif (Babs) rupe tăcerea despre despărțirea de Dorian Popa: „Nu a vrut nimeni să se ajungă aici. Noi mai mult ca oricine, am fost o echipă, înainte de iubire. În ultimul an s-au adunat foarte multe, eu am…”

Citește și: Iulia Albu nu se grăbește să se mărite cu iubitul ei, Mike, dar știe cum va arăta ziua cea mare pentru ei: „Nu îți mai arde. O să ne facem nunta la un conac, rochia mea o să fie inspirată din…' / EXCLUSIV

Citește și: Cât plătesc Iuliana Marciuc și Adrian Enache pentru facultatea fiului lor. David va studia în Olanda: „Prețurile sunt foarte mari, raportate la chiria din România. Pe 30 august are prima întâlnire cu colegii' / EXCLUSIV

Monica Dascălu are doi copii cu Cristi Varbanciu

Monica Dascălu a ales după divorț să formeze un cuplu cu Cristi Varbanciu, proprietarul unei cunoscute companii de închirieri auto. Alături de mai tânărul ei soț, Monica Dascălu a devenit mamă de două ori. Tudor și Eva sunt cele două minuni care au schimbat viața vedetei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton