Cât de des își vede Ștefan Stan fetițele după divorț. Ele locuiesc cu mama lor în Germania: „E greu să stai zile sau săptămâni fără copii, niciodată nu e de ajuns"

 Tudorache Simona
.

Ștefan Stan merge periodic să își vadă fetițele în Germania, acolo unde locuiesc cu mama lor. Ștefan Stan și Simona s-au căsătorit în 2019, după patru ani de relație, apoi au devenit de două ori părinți. În 2022, Elif și Mira s-au mutat cu mama lor din țară. Artistul și soția lor au negat că au probleme, dar după un an au anunțat divorțul.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Acum artistul spune că nu își dorește pentru moment o relație și că îi e bine așa. Deși merge în Germania atunci când nu are concerte să își vadă cele două minuni și se văd pe video în fiecare zi sau vorbesc la telefon, Ștefan Stan are convingerea că nu petrec destul timp împreună și le simte lipsa.

stefan-stan-88stefan-stan-88

Cât de des își vede Ștefan Stan fetițele

Ștefan Stan încearcă să fie lângă fetițele lui atunci când poate și când proiectele îi permit. Le duce dorul, dar trebuie să se împace cu soluția pe care a ales-o împreună cu cea cu care a fost căsătorit.

„Vineri am bilet să plec la fetele mele în Germania o săptămână. În perioada verii sunt aglomerat, în fiecare weekend am concerte, până la jumătatea lui septembrie îmi știu programul, dincolo de septembrie nu prea știu ce se întâmplă. Încerc să petrec timp cu fetițele în fiecare zi, ne auzim pe telefon, ne vedem pe video, ne jucăm fața ascunselea, lucruri care se pot face în mediul virtual, ținem legătura în permanență.

De vizitat fizic le vizitez destul de des, însă mi se pare extrem de puțin totuși. Ca părinte e greu să stai zile sau săptămâni fără copii, niciodată nu e de ajuns”, a povestit Ștefan Stan pentru Click.

Citește și: Alina Laufer susține că „rutina” e secretul mariajului de 10 ani cu Ilan Laufer: „Cheia pentru o căsnicie fericită e să nu ai timp. Să nu ai timp să te cerți, să nu ai timp să despici firul în 14. La noi…” Dezvăluiri despre începuturile relației lor, când abia divorțase de Jorge / EXCLUSIV

Citește și: Moartea lui Andrei Versace, un semnal de alarmă pentru Teo Trandafir: „Omul ăsta despre care știam că are bani, femei, ochelari, fericire, vacanțe era singur în casă și a murit ca un câine, găsit după o săptămână” / Influencerul avea doar 37 de ani

Citește și: Cum arată Mihai, fiul lui Lucian Viziru, la vârsta de 13 ani, și la ce se aseamănă cei doi: „Când era mic, îmi era frică să ies cu el pe stradă, că zicea lumea că l-am furat”

Citește și: Bianca Brad, mesaj emoționant pentru fiul ei, care a împlinit 19 ani: „Existența lui mi-a dat sens, putere și curaj”. În ce țară va studia Luca și la ce facultate merge

Citește și: Ilie Năstase, despre relația cu Charlotte, fiica lui adoptivă: „Vreau să știe că eu, personal, am blocat-o în telefon!”. De ce nu vrea să mai audă de ea și de fratele ei

Ștefan Stan nu vrea o altă relație

Ștefan Stan nu își dorește pentru moment o altă relație. Câștigătorul de la Vocea României mărturisește că îi e bine așa și se canalizează pe muzică. În toamnă, el lansează mai multe piese.

„În toamnă urmează lansarea piesei noi la care am lucrat toată vara asta, e un set de fapt de șase piese prima piesă este în septembrie și apoi următoarele. N-aveam cum să mă împac cu soția pentru că nu m-am certat cu ea, noi doar am divorțat. De refăcut viața nu am ce să refac, pentru că nu e stricată. Dacă te referi la o altă relație de iubire sau de concubinaj sau așa ceva, exclus! Nu-mi doresc, nu vreau, îmi e bine așa…”, a mai spus Ștefan Stan.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton