Cât de gelos era Laurențiu Reghecampf în relația cu Anamaria Prodan: ”Era fiert. Bărbații sunt ca niște copii mici...”

 Calin Maria Bianca
.

Cât de gelos era Laurențiu Reghecampf în relația cu Anamaria Prodan. Sexy impresara și celebrul antrenor au ales să meargă pe drumuri separate după 15 ani de mariaj, însă asta nu înseamnă că vedeta se oprește aici cu declarațiile despre căsnicia lor. Recent, a vorbit pe larg despre momentele stânjenitoare în care era acuzată că trăiește o poveste de dragoste cu numeroși milionari din România. Asta nu este tot, fiindcă a adus în discuție și geloziile pe care le făcea fostul ei soț.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat. Celebrul antrenor și-a refăcut viața alături de Corina Caciuc, care l-a făcut din nou tată. Cei trei se bucură de o familie frumoasă și mereu pozează cu zâmbetul pe buze și plini de fericire. În tot acest timp însă, sexy impresara a fost de mai multe ori acuzată că l-ar fi înşelat pe Laurențiu Reghecampf pe timpul mariajului cu mai mulţi milionari români.

anamaria-prodan-1-1anamaria-prodan-1-1

Fără a mai ezita vreun moment, Anamaria Prodan a comentat zvonurile apărute. A vorbit atât despre episodul cu Dan Alexa, Gigi Becali, cât și alte persoane de rang superior, cu care ea 'a fost cuplată' de către cei din jurul ei. Ba mai mult decât atât, a dezvăluit și cât de gelos era Laurențiu Reghecampf când ea era în preajma altor bărbați.

Citește și: Anamaria Prodan împlinește azi 50 de ani. Care e cea mai mare dorință:'E singurul lucru. În rest am tot ce vreau'

Citește și: Ce sfaturi le-a dat Anamaria Prodan fiicelor sale. Rebecca Dumitrescu:„Ne-a învățat să nu lăsăm pe nimeni, mai ales un bărbat, să…'

Citește și: Actorul Teodor Corban a murit, la 65 de ani.Era celebru pentru rolurile din Aferim și Poziția copilului

Citește și: A fost prins criminalul de la Bran!Cine este și de ce i-a omorât pe cei doi tineri cu toporul

Cât de gelos era Laurențiu Reghecampf în relația cu Anamaria Prodan

Anamaria Prodan nu s-a mai putut abține și a comentat zvonurile cum că l-ar fi înşelat pe Laurențiu Reghecampf pe timpul mariajului. Impresara a explicat că dacă vreodată și-ar fi dorit un alt bărbat lângă ea, nu o oprea nimic din a face ceea ce își dorește, însă nu a fost cazul. De asemenea, a ținut să precizeze că fostul ei soț era extrem de gelos, astfel că a răbufnit atât la episodul cu Dan Alexa, cât și când a venit vorba de Gigi Becali.

Eu dacă toată viața mea mi-am dorit ceva… tu crezi că dacă eu voiam să rămân cu Alexa, cum au spus ăștia: 'Ai avut o relație și trebuia să te măriți cu Alexa'. (…) Păi stai că prima dată am fost cu Burcă (n.r. – Ovidiu Burcă). Pe urmă am fost cu Coman (n.r. – Dani Coman). Prima dată am fost cu Penescu (n.r. – Cornel Penescu). Pe urmă am fost cu Neculaie de la Brașov (n.r. – Ioan Neculaie). Pe urmă eram cu Gigi Becali, toată lumea spunea. Reghecampf era fiert: 'Ce stai toată ziua la Palat?'. Orice ar spune Gigi Becali. Eu am fost feblețea lui Gigi Becali.' a declarat vedeta în podcastul 'Tare de tot.'

De la ce au pornit presupunerile că Anamaria Prodan ar avea o relație cu Dan Alexa

Ani și ani de zile s-a vorbit despre legătura care este între Anamaria Prodan și Dan Alexa. S-au zvonit multe lucruri despre ei, inclusiv că ar forma o relație, în timp ce impresara era căsătorită cu Larențiu Regehecamp. În mai multe podcast-uri, celebrul antrenor a explicat că acel episod a fost unul dintre cele care a dus la ruptura dintre el și fosta soție. Ei bine însă, vedeta a vorbit acum pe larg despre acest subiect și a dezvăluit de la ce a pornit totul.

'Fii atent de la ce a pornit (n.r. – conflictul cu Dan Alexa). De la Ganea. Era tot antrenorul meu, pe care îl pusesem antrenor la Voluntari. După ce l-au dat afară de la Voluntari. Ăștia erau și geloși între ei. 'De ce ții mai mult la ăla, de ce îl ajuți pe ăla?'. Deci aveam și din astea. Fiecare gelos pe celălalt. Bărbații sunt ca niște mici copii.', a continuat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan și-a refăcut viața după divorțul de Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan continuă șirul dezvăluirilor din mariajul cu Laurențiu Reghecampf, însă asta nu pentru că se gândește la el, ci pentru că vrea să 'se afle adevărul', așa cum chiar ea a precizat. Cu toate astea, sexy impresara declara în urmă cu câteva luni că este cu adevărat fericită și că în viața ei a apărut bărbatulpe care l-a căutat întotdeauna. Nu a oferit detalii despre el, ci doar a specificat că nu este din România și vrea să păstreze discreția privind acest subiect.

„Eu când mă rog la Dumnezeu pentru ceva, chiar mi se întâmplă… Sunt fericită. Am un om lângă mine care este exact cum mi-am dorit eu. Momentan nu vreau să știe nimeni. În acest moment discreția este foarte importantă pentru mine și pentru copiii mei. Nu stă în România. Copiii mei îl adoră. Este un om minunat. Și mă face să mă simt femeie. Mă face să zâmbesc. Mă face să fiu sclipitoare. Pasională, așa cum am fost întotdeauna, mai puțin în ultimii ani. Dar probabil că erau atât de mari fricile și problemele încât…', a mai dezvăluit impresara.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton