Ce mare și frumos s-a făcut Edan, fiul Vicăi Blochina și al lui Victor Pițurcă: "Totul meu...". Imaginea emoționantă postată de vedetă cu fiul ei de 16 ani

.

Cât de mare s-a făcut Edan, fiul Vicăi Blochina și al lui Victor Pițurcă. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Vica Blochina a fost amanta lui Victor Pițurcă vreme de 16 ani, timp în care din relația lor a rezultat și un copil. Tot ce a fost între ei s-a terminat, însă în continuare sunt legați de fiul lor, Edan, care de mai mult timp s-a mutat în casa tatălui său și este crescut chiar de către soția lui, care a sțiut în tot acest timp de aventura părinților săi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Vica Blochina a declarat în nenumărate rânduri faptul că fiul ei, Edan, locuiește cu tatăl său și nu se văd foarte des. Totuși, din poza publicată de ea pe rețelele de socializare cu ocazia Crăciunului se poate observa clar că au o relație apropiată și se înțeleg foarte bine.

vica-blochina-2vica-blochina-2

Citește și: „El a încercat să mă facă în toate felurile să renunț la copil, să scap de copil. M-a jignit în toate felurile”. Vica Blochina, detalii șocante din relația cu Pițurcă

Citește și: „Nu vreau să fiu rea, dar e altcineva în poze? Ne iei la mișto? Ne ameninți…'. Vica Blochina continuă scandalul cu Oana Roman, chiar și după ce i-a deschis proces în instanță

Citește și: „Mă întrețin singură de la 20 de ani și mi-am întreținut și bărbatul aproape 10 ani”. Oana Roman continuă atacul la adresa lui Marius Elisei

Citește și: Cuplurile Alexia – Aris Eram și Laura Giurcanu – Sânziana Negru s-au calificat în finala America Express 2023. Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, eliminați de la America Express

Cât de mare s-a făcut Edan, fiul Vicăi Blochina și al lui Victor Pițurcă! Are 16 ani

Vica Blochina se bucură de o mare comunitate de urmăritori pe rețelele de socializare, astfel că fanii au reacționat imediat când au văzut postarea cu fiul ei. Ce-i drept, Edan a crescut mare și este foarte frumos, fiind copia fidelă a tatălui său. Ba mai mult, nu mai este un copil, așa cum mulți îl știau, ci se îndreaptă cu pași repezi spre adolescență, fosta balerină fiind foarte mândră de el și de evoluția sa.

Totul meu…„ este mesajul postat de Vica Blochina pe rețelele de socializare.

Totuși, deși acum totul este foarte bine între Vica Blochina și fiul ei, au avut momente în care nu și-au vorbit. Mai concret, este vorba despre perioada în care ea a participat la Survivor, iar Edan nu a fost de acord cu plecare ei.

Copilul meu nu vorbește cu mine pentru că am plecat la această competiție. Nu a vrut să plec. M-am bucurat foarte mult pentru că am vrut să-l fac mândru pe el. Când am dat jos ultima piesă, eu m-am gândit la el', a spus Vica Blochina în urmă cu mai mult timp.

Fiul Vicăi Blochina este crescut de soția lui Victor Pițurcă

Edan, copilul Vicăi Blochina, are acum 16 ani și locuiește cu tatăl său de mai bine de un an. Adolescentul a decis să se mute la Victor Pițurcă atunci când mama lui era la „Survivor România', mai ales că nu a fost de acord cu participarea lui. De atunci a rămas în creșterea tatălui său și a soției lui. Are o relație bună și cu Vica Blochina, mama lui, însă din declarațiile vedetei se pare că nu petrec foarte mult timp împreună, iar vizitele sunt scurte.

De un an de zile s-a mutat la tata. Acum mai vine foarte puțin în vizită, stă mai mult la tatăl lui. Copilul a crescut cu mine până la 14 ani, a avut modelul feminin. Eu mi-am dorit foarte mult să aibă și modelul masculin. Nu îmi convine că a plecat acolo, mi se pare că a plecat prea devreme. Pe de altă parte, nu a plecat la orice tată. A plecat la un tată șmecher, are ce să învețe de acolo', a declarat Vica Blochina în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton