Cât de mare și frumoasă este Zeny, fiica Adelinei Pestrițu și a lui Virgil Șteblea. Imagini rare cu fetița lor de aproape 6 ani

.

Cât de mare și frumoasă este Zeny, fiica Adelinei Pestrițu și a lui Virgil Șteblea. Toată lumea știe că Adelina Pestrițu și soțul ei, Virgil Șteblea, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 7 ani, dar și că din rodul iubirii lor a rezultat o fiică superbă, care urmează să împlinească 6 ani în luna august. Ei bine, când a venit vorba de micuța Zeny, au fost discreți cu apariția ei, însă acum nu au putut să nu se laude cu ea pe rețelele de socializare!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Încă de când a adus-o pe lume, Adelina Pestrițu a fost reținută în a-și expune fiica în fața fanilor, astfel că vreme de mai mulți ani nu a mai pus nici măcar o poză cu ea și toți o știau doar de când avea câteva luni. În urmă cu un an însă, vedeta a apărut pentru prima dată alături de fiica și soțul ei pe coperta VIVA!, moment în care fanii au fost cu adevărat surprinși de cât de mare și frumoasă este Zeny.

adelina-pestritu-fiica-4adelina-pestritu-fiica-4

Citește și: Cum o educă Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea pe fiica lor, Zeny: „Nu o restricționăm de la tehnologie, pentru că ar fi anormal să o privăm de la beneficiile ei' / Ce relație are vedeta cu socrii și fratele ei mai mic / EXCLUSIV

Citește și: Adelina Pestrițu, apariție incendiară în costum de baie, la patru luni după ce a renunțat la implanturile mamare. Reacția fanilor: „Cât de frumoasă ești!'

Citește și: Andreea Ibacka l-a prins pe Cabral că-i controla mesajele din telefon: „Mi-a zis că a intrat să pună alarma să sune și că…”. Actrița a recunoscut că și ea a avut astfel de curiozități

Citește și: Dinu Maxer a cerut-o în căsătorie pe Magdalena Chihaia, la Veneția: „Vrei să fim împreună pe gondola iubirii?' / Cum arată inelul de logodnă

Cât de mare și frumoasă este Zeny, fiica Adelinei Pestrițu și a lui Virgil Șteblea

Nici după ce a apărut pe coperta VIVA!, Adelina Pestrițu nu a exagerat cu expunerea fiicei sale în mediul onlinr, chiar dacă ea este foarte activă zi de zi. Și-a ținut viața privată departe, dar mai ales pe cea de familie, astfel că recent, când a postat o nouă poză cu fiica lor, fanii au rămas fără cuvinte. Îmbrăcată într-o rochie albă, elegantă, cu o coafură pe măsură, poza cu Zeny a atras o mulțime de complimente din partea fanilor părinților ei.

De ce a ales Adelina Pestrițu să nu își mai expună fiica în mediul online

În august 2018, Adelina Pestrițu a născut la o clinică privată din București, astfel fericită fiindcă a devenit mamă pentru prima dată, vedeta a publicat pe rețelele de socializare mai multe imagini cu fetița, chiar și din spital. De asemenea, pe atunci i-a creat și o pagină de Instagram unde fanii o puteau admira, însă la un moment dat, vedeta a decis să șteargă respectivul cont și, mai mult decât atât, nici pe profilurile ei din social-media nu a mai distribuit imagini cu micuța vreme îndelungate de timp. Mulți s-au întrebat care a fost motivul din spatele acestei decizii, astfel că în urmă cu mai bine de un an, Adelina Pestrițu a clarificat lucrurile pentru VIVA!.

„Cred că este cea mai bună decizie pe care am luat-o în ultimii câțiva ani de viață, după ce m-am consultat și cu Virgil. Știu că, într-o lume în care rețelele de socializare au devenit spațiul comun unde găsim de la tipsuri, lifestyle, fashion până la momente personale sau care ar trebui să rămână personale, intimitatea este cel mai de preț accesoriu pe care îl putem avea sau oferi celor dragi nouă.

Încă e mică și am realizat că este prematur să activeze în viața virtuală după ce s-a întâmplat deja într-o oarecare măsură atunci când s-a născut. Dar niciodată nu e prea târziu să îndreptăm lucrurile. Când ea va decide că-și dorește asta, o vom susține cu multă dragoste, dar până atunci o să-i respectăm viața personală și dreptul la decizie pe care într-o bună zi îl va stăpâni și și-l va însuși pe deplin. Expunerea are partea ei frumoasă, dar toate la timpul lor.', a dezvăluit vedeta.

Adelina Pestrițu își dorește al doilea copil

Adelina Pestrițu se descurcă foarte bine în rolul de mamă, ba chiar a spus recent în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță de la Pro TV că își mai dorește un copil. Vedeta a precizat că nu doar din partea ei este această dorință, asta fiindcă și soțul ei vrea, dar mai ales fiica lor, care îi întreabă mereu când primește un frățior.

„Cătălin Măruță: De câți ani sunteți împreună?

Adelina Pestrițu: De 7.

Cătălin Măruță: Mă gândeam acum că poate urmează să sărbătoriți vreo nuntă, știi cum e. De cristal, de

Adelina Pestrițu: Sau poate vreun botez.

Cătălin Măruță: Hopa! Îți mai dorești?

Adelina Pestrițu: Doamne ajută, pune și tu un acatist. Poate vin data viitoare cu vreo veste bună la tine. În ultima perioadă Zeny cam bate în ușă: „Când primesc un frățior?'

Cătălin Măruță: Și tu ce îi răspunzi?

Adelina Pestrițu: I-am spus că pentru asta trebuie să facem un bilețel, să-l citim în fiecare seară când spunem rugăciunea.

Cătălin Măruță: Și își dorește, nu?

Adelina Pestrițu: Da, mult. Mult! Prima dată când am întrebat-o, acum un an parcă, a zis: ‘Exclus. Și am zis: ‘Mamă, nu avem nicio șansă. Dacă vine un copil, va trebui să facem terapie cu toții.

Cătălin Măruță: Dar și tati și mami își doresc?

Adelina Pestrițu: Da. Și tati și mami.

Cătălin Măruță: Foarte frumos, Adelina! Știi cum e, la un moment dat nu e nimic mai frumos decât grija unui părinte' – mărturisea acum ceva timp Adelina Pestrițu. 

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton