Cât de mult l-a afectat pe Iustin Petrescu despărțirea de Marilu Dobrescu: „Am avut momente în care n-am putut să mă ridic din pat"

 Tudorache Simona
.

Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu au uimit pe toată lumea cu vestea despărțirii lor. Influencerița a recunoscut că și-a dorit foarte mult un copil și a făcut mai multe inseminări in vitro, dar, în final, această luptă continuă le-a distrus relația și i-a îndepărtat unul de celălalt.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

La câteva zile de la anunț, Iustin a dezvăluit cum l-a afectat separarea. Urmăritorii lor au susținut că tânăra părea rece și detașată, în timp ce el părea extrem de afectat. Iustin Petrescu a ținut să precizeze că despărțirea s-a produs cu câteva săptămâni înainte ca videoclipul să apară pe YouTube.

marilu-dobrescu-4-1marilu-dobrescu-4-1

Cât de mult l-a afectat pe Iustin Petrescu despărțirea de Marilu Dobrescu

Iustin Petrescu a dat detalii despre despărțirea care a uimit pe toată lumea, asta pentru că relația lor părea una bine închegată. „Știți la ce mă gândesc, lumea crede că noi ne-am despărțit când am filmat video ăla. Nu, noi ne-am despărțit înainte cu câteva săptămâni, dar nu asta este important. Vă dați seama că important este că tot ce lăsăm în urmă, lecțiile frumoase, toate lucrurile care ne-au făcut pe noi săi fim noi. Este fascinant cum lumea caută sânge, între noi nu trebuie să existe sânge, când există atâtea lucruri lăsate în urmă frumos. Și lucruri frumoase, asta zic. Nu vă mai concentrați pe hate, concentrați-vă pe lucrurile frumoase', a spus Iustin Petrescu, într-un video postat pe o rețea de socializare.

Iustin Petrescu nu vrea ca fosta lui iubită să fie pusă la zid

El le-a cerut urmăritorilor să nu o atace pe fosta lui iubită, pentru că e mult mai sensibilă. „De bine de rău…psihic sunt ok, nu sunt într-o zonă periculoasă să zic. Sunt într-o zonă adâncă, dar în siguranță. Voiam să spun că dacă aveți hate, dați-l încoace, nu-l dați la Marilu, pot să duc'a mai spus Iustin.

Citește și: Rodica Mandache, declarații neașteptate despre relația cu Florin Piersic: „Nu e prietenie, este chiar o dragoste fierbinte, este un semizeu. După ce am jucat cu el…'

Citește și: Tatiana Găman a fost eliminată de la Chefi la cuțite. Concurenta lui Chef Orlando Zaharia a izbucnit în lacrimi: „Plâng foarte rar, dar…'

Citește și: Dan Negru a stabilit deja ce moștenire le va lăsa copiilor săi: „Comuniștii le-au confiscat vreo 40 de ani, dar după Revoluție tata le-a luat înapoi. Cred în tradiții și…' / EXCLUSIV

Citește și: Alice Cavaleru, soția lui Vladimir Drăghia, recunoaște că viața de mamă, cu doi copii mici, e grea: „De multe ori e copleșitor. Îmi pierd mințile încercând să…'

Iustin Petrescu a recunoscut că s-a luptat cu anxietatea și a făcut atacuri de panică

Iustin a precizat că acest episod nu a fost unul ușor și că în această perioadă a avut zile în care nu s-a putut ridica din pat. „În toate zilele astea am avut momente în care n-am putut să mă ridic din pat. Intervenția secretă a fost momentul de anxietate maximă, unde am avut cel mai ciudat atac de panică sau de anxietate, de nu am reușit să mă mișc din pat o zi întreagă. Dar am făcut niște pași spre a rezolva psihic. Dar și fizicul, am făcut foarte mult sport, sportul ajută foarte mult, te ajută să-ți reglezi chimicalele din corp și din cap', a mai dezvăluit Iustin, pe Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton