"Maya este parte din proiectul Zurli dintotdeauna. S-a întors în țară după ani de zile. Mă consult cu ea..." Cât de mult o ajută fiica pe Mirela Retegan și ce condiție le pune celor care vor să facă parte din Gașca Zurli/ EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Mirela Retegan, alături de fiica ei Maya, pe scena Zurli. Ce spune despre aceasta după ce a revenit în țară și ce le recomandă celor care se angajează la Zurli. Vedeta a urcat pe scenă alături de fiica ei, care o ajută în celebrul proiect.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Mirela Retegan, alături de fiica ei, Maya, pe scena Zurli. Ce spune despre aceasta după ce a revenit în țară și ce le recomandă celor care se angajează la Zurli. Vedeta susține că, în 17, ani mulți au plecat și au venit la Zurli, așa că, după plecarea celor trei, ea va găsi alte variante și Zurli merge mai departe.

193900334_4017745298307376_3203422921365740107_n193900334_4017745298307376_3203422921365740107_n

Citește și: Mirela Retegan anunță un nou personaj pentru Gașca Zurli, după ce Fetița Zurli, Bucătărașul Lulu și Truli au demisionat: „O să apară la toamnă și se va numi…”

Citește și: Mirela Retegan, după ce un fost angajat Gașca Zurli a declarat că avea salariu de 1000 de lei pe lună: „Oamenii care vin la mine în echipă nu duc grija zilei de mâine…'

Citește și: Cum se înțelege în prezent Nicole Cherry cu sora ei și cum s-a schimbat relația lor de-a lungul timpului: „Certurile între frați și surori sunt normale. Când a devenit adolescentă nu a mai avut timp de mine…”. Carla a revenit în țară de 2 ani, după ce a locuit la Londra cu soțul ei/ EXCLUSIV

Citește și: De ce s-a mutat Iulia Vântur în India, de fapt, și ce greutăți a întâmpinat acolo: „A avut obiecții, a încercat să mă oprească…'. Ce spune despre operațiile estetice și cum se menține în formă / EXCLUSIV

Ce le spune Mirela Retegan celor care se angajează la Zurli

Mirela Retegan, alături de fiica ei, Maya, pe scena Zurli. Ce spune despre aceasta după ce a revenit în țară și ce le recomandă celor care se angajează la Zurli. Fiica vedetei a urcat pe scenă la Gala Andreei Marin, 'Nu există nu se poate'.

'A fost prima apariție pe scenă a Mayei, care s-a întors în țară după ani de zile.', a declarat Mirela Retegan. Întrebată dacă fiica ei va rămâne definitiv la Zurli, ea a răspuns:

'Eu spun că un singur lucru este definitiv în viața noastră, moartea. În rest, putem să ne răzgândim din orice și să facem același lucru. Am rugat-o să facă aceste lucruri atât timp cât simte bucurie. Când nu mai simte asta, înseamnă că trebuie să schimbe.

Maya este parte din proiectul Zurli dintotdeauna. Ea m-a inspirat să scriu toate cântecele, să creez toate spectacolele. Mă consult cu ea dintotdeauna. Ea mă ajută dintotdeauna, dar Zurli este visul meu și sunt prima care trebuie să aibă grijă de el.', a declarat Mirela Retegan.

'Zurli merge în 269 de orașe…'

Mirela Retegan spune că Zurli merge în peste 200 de orașe din țară, în localități în care artiștii, în general, nu merg în turnee.

'Zurli merge în 269 de orașe, nu sunt orașe pe lista marilor turnee. Nimeni nu se duce în Bumbești Jiu, în Tecuci. Nu are pe listă Videle, Petroșani sau mai știu eu… Ajung în orașe în care nu am fost niciodată, am fost la Codlea și la Săcele și nu pot să descriu bucuria părinților și a copiilor. Spiritul Zurli e același de 17 ani și o să rămână neschimbat. Acolo e credința mea că Zurli ajută părinții și copiii să își spună ceea ce vor să își transmită.', a afirmat Mirela Retegan.

Mirela Retegan: 'Când se angajează un om la Zurli, îl rog…'

După plecarea a trei personaje din Zurli, Mirela Retegan susține că Zurli merge mai departe și că, în 17 ani, de la Zurli au plecat și au venit numeroase persoane.

'În ultimii 17 ani peste 200 de oameni au venit și au plecat de la Zurli. În tot acest timp, Zurli a fost, ca în orice teatru-oamenii vin și pleacă. Iar eu, când se angajează un om la Zurli, îl rog un singur lucru. Când simți că nu îți mai aduce bucurie și că nu e pentru tine un motiv de evoluție, te rog găsește în altă parte ceva care să te facă fericit. Asta e condiția principală când te angajezi la Zurli, să rămâi acolo atât timp cât ești fericit. Eu rămân la Zurli cu toți oamenii care doresc.', a declarat Mirela Retegan, pentru viva.ro.

'Este principala mea motivație'

'Activitatea la Zurli… o fac cu atâta bucurie, este principala mea motivație. Eu mă culc cu Zurli, mă trezesc cu Zurli, visez Zurli, scriu versuri pentru Zurli, creez personaje noi, proiecte noi Zurli. Ne vedem la Sala Palatului pe 1 iunie. Majoritatea artiștilor anunță Sala Palatului cu o lună înainte și sunt sigură că se va umple.', a mai declarat Mirela Retegan.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton