Cât de mult s-a schimbat Adrian Boțoc de la „Insula Iubirii„ după ce s-a căsătorit. Fostul iubit al Denisei Jurcan este complet schimbat fizic și a fost la un pas de închisoare

 Calin Maria Bianca
.

Cât de mult s-a schimbat Adrian Boțoc de la „Insula Iubirii„ după ce s-a căsătorit. Adrian Boțoc a intrat în atenția tuturor atunci când a participat la Insula Iubirii alături de fosta iubită, Denisa Jurcan. Au mers să își testeze relația, însă au ajuns să se despartă, după ce amândoi au căzut în capcana ispitelor. De la întoarcererea în țară, viața lui s-a schimbat radical, însă mai ales de când s-a căsătorit. Iată cum arată acum!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Pe parcursul emisiunii, Adrian Boțoc a fost implicat în multe momente tensionate și controversate, care l-au transformat într-un real personaj, ce a intrat în atenția telespectatorilor, dar nu numai. După terminarea emisiunii și despărţirea de cea cu care a mers în Thailanda, şi-a întâlnit dragostea adevărată, s-a căsătorit, iar acum este de nerecunoscut, așa cum au afirmat și fanii la mai multe fotografii postate de el.

adrian-botoc-de-la-insula-iubirii-14adrian-botoc-de-la-insula-iubirii-14

Citește și: Cum arată acum Denisa Jurcan de la Insula Iubirii, sezonul 5. S-a căsătorit și a devenit mamă

Citește și: Adrian de la INSULA IUBIRII ar fi plecat în Italia pentru a scăpa de puşcărie. Acuzaţiile care i se aduc sunt foarte grave!

Citește și: Înainte muzeu, azi ruină. Cât valorau obiectele de artă din vila lui Irinel Columbeanu, și cum arată, după ce a ars: „Este unicat, a fost estimată la 200.000 euro, între timp a mai crescut cota…'

Citește și: Georgică Cornu iese la atac după ce a fost părăsit de Marina Almășan, deși susține că o iubește și o vrea înapoi. Ce îi reproșează: „Acțiuni de acest gen Marina a mai făcut, am înțeles că așa este obiceiul ei”

Cât de mult s-a schimbat Adrian Boțoc de la „Insula Iubirii„ după ce s-a căsătorit

Deși în cadrul emisiunii, unde și-a testat relația cu Denisa Jurcan, a picat în capcana ispitei Maria Ilioiu, ajuns acasă, la o distanță relativ scurtă de timp, și-a găsit marea iubire. A încercat să se împace cu Denisa Jurcan înainte, și-au mai acordat o șană, însă nu pentru prea mult timp. Într-un final, au decis să meargă pe drumuri separate, astfel că după, atât ea, cât şi el şi-au găsit dragostea în braţele altor persoane cu care s-au şi căsătorit.

Acest eveniment din viața lui l-a făcut să realizeze o serie de lucruri importante, viața lui schimbându-se radical din multe puncte de vedere. Nu doar că se afișează mereu cu soția lui, ci și aspectul fizică dă de înțeles că-i merge foarte bine. Pe conturile sale de socializare, fostul concurent le-a mărturisit urmăritorilor săi, că a ajuns la 95 de kilograme într-un timp foarte scurt, aspect care nu s-a schimbat de-a lungul timpului, potrivit pozelor de pe Instagram.

Este complet schimbat fizic și a fost la un pas de închisoare

Acum este liniștit și pozează într-un familist convins, însă dacă ne aducem bine aminte, după întoarcerea de la Insula Iubirii s-a confruntat cu probleme legale grave. În septembrie 2019, el a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare și doi ani de supraveghere după un incident violent într-un club de noapte din Cluj. Mai mult decât atât, fapta sa a venit la un an după ce a fost implicat într-o altă bătaie într-un club tot din Cluj. În final, din cauza comportamentelor sale violente, fostul concurent de la „Insula Iubirii' a fost judecat ca „recidivist', având antecedente penale şi fapte cu violenţă la activ.

Cu toate acestea, în prezent nu doar că a dat uitării stilul de viață tumultuos, în schimbul unei vieți liniștite, cu împliniri și realizări, ci s-a schimbat și din punct de vedere fizic, așa cum se poate sesiza din pozele atașate în galeria foto.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton