Cât de mult timp petrece Dinu Maxer cu fiica lui, după divorțul de Deea: ”Am început să plâng extrem de tare când...”. Maysa locuiește cu fosta soție

 Calin Maria Bianca
.

Cât de mult timp petrece Dinu Maxer cu fiica lui, după divorțul de Deea. Maysa locuiește cu fosta soție. Toată lumea știe faptul că Dinu și Deea Maxer au divorțat după mai bine de 15 ani de căsnicie. Au doi copii minunați împreună, o fetiță, Maysa, dar și un băiețel, Andreas. Ei bine, după ce au luat decizia de a divorța, artista s-a mutat într-un alt apartament, în același bloc cu fostul soț, tocmai pentru ca micuții să fie în continuare aproape. Cu toate astea însă, Dinu Maxer îi simte lipsa fiicei sale destul de mult!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

După divorț, fiica cea mică a fostului cuplu, Maysa, a rămas cu mama ei, fiind de nedespărțit, în timp ce băiatul cel mare, Andreas, a decis să stea cu tatăl său. Este o distanță de câteva apartamente între cei doi frați, astfel că se pot vizita oricând, însă timpul liber al Deei Maxer și al lui Dinu Maxer nu se sincronizează prea des și nu sunt acasă în același timp pentru a lăsa copiii unul la altul.

maxer6-4maxer6-4

Citește și: Deea Maxer are planuri de nuntă alături de noul iubit: „O să mă cheme Drilea, asta e iubirea”

Citește și: Dinu Maxer s-a întâlnit cu Deea, fosta soție, și cu iubitul ei la un eveniment. De ce nu s-au salutat: 'Nu mai avea rost. Nu am reușit să…'

Citește și: Ramona Păuleanu a plecat de la Antena 1, după numai trei luni: „Aventura s-a încheiat”. Cu ce se ocupă acum jurnalista

Citește și: Ce cadou de nuntă a primit Cristina Spătar de la Mariana Ionescu Căpitănescu, buna ei prietenă: „Este foarte frumos'

Cât de mult timp petrece Dinu Maxer cu fiica lui, după divorțul de Deea

Nu, nu spunem noi acest lucru, ci chiar Dinu Maxer a declarat că, din nefericire, nu petrece foarte mult timp cu fiica lui, ceea ce îl afectează destul de mult. Recent, artistul nu s-a mai putut abține și a început să plângă. Ba mai mult, a dezvăluit că atunci când reușesc să se vadă și să petreacă timp împreună, se joacă foarte mult și au grija ca momentele să fie unele prețioase și de calitate.

„Nu stau foarte des cu ea, dar atunci când stau cu ea, eu mă joc. M-am jucat tot timpul cu copiii mei și am ajuns să fiu și eu cu telefonul tot timpul, să stau pe fază și să imortalizez momentele acestea.

De exemplu, singurul TikTok al meu cu peste un milion de vizualizări este cu fetița mea, așa că evident o filmez și îmi face plăcere. Mă uitam zilele trecute la un TikTok, eram în curtea grădiniței, o grădiniță cu o curte superbă și acolo în livadă, într-o căsuță.

Mă jucam cu ea și o gâdilam. Era atât de fericită, că atunci când am revăzut filmarea am început și eu să plâng extrem de tare', a dezvăluit Dinu Maxer despre fetița, pentru wowbiz.ro. 

Fiul lui Dinu Maxer a fost de acord cu divorțul

În timp ce Maysa este mult prea mică pentru a înțelege ce este, de fapt, divorțul dintre părinții săi, Dinu și Deea Maxer i-au spus că vor avea casa fetelor și casa băieților. Totuși, când vine vorba despre fiul lor Andreas, acesta a fost de acord cu divorțul, mai ales că el reușea să observe certurile dintre părinții săi, ceea ce nu-i aducea deloc zâmbetul pe buze.

„Băiețelul meu, Andreas, care are 12 ani și care a rămas cu mine, la un moment dat, spunându-i că eu nu mai pot lupta pentru relație fiindcă consideră că s-a ajuns la final, mi-a spus că e mai bine așa. Tocmai pentru că nu ne mai certăm.

Pentru băiețelul meu deveniseră un stres certurile noastre.(…) Faptul că copiii se plimbă de la un apartament la altul, aici e genialitatea situației. Atunci când am divorțat, toată lumea ne-a acuzat că nu ne gândim la copii. Noi ne-am gândit în primul rând la copii și apoi la noi. Am zis așa, cum să facem ca ei să nu resimtă o distanță', a mai spus Dinu Maxer.

Deea Maxer are planuri de nuntă cu noul iubit

Deea Maxer trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de noul ei iubit, Robert Drilea, și nu exclude să facă marele pas alături de el, mai concret să se recăsătorească după divorțul de Dinu Maxer, bărbatul alături de care are doi copii. Artista a explicat că trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și își dorește ca lucrurile să evolueze frumos între ei.

„Cu Robert Drilea, iubitul meu (nr. este bărbatul cu care s-ar căsători). Deea Maxer e numele meu pentru că am doi copii cu numele de Maxer. Dar o să mă cheme Drilea, dacă mă mărit. Nu e complicat, asta e iubirea’, a declarat Deea Maxer.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton