Cât plătește Ioana Tufaru chirie, după ce a plecat din garsoniera lui Gigi Becali: „Este chiar acceptabilă, am găsit printr-o prietenă. Suntem un pic mai bine financiar că ni s-au mărit pensiile”

 Tudorache Simona
.

Ioana Tufaru s-a mutat cu soțul și copilul după opt ani petrecuți în garsoniera oferită de Gigi Becali. Omul de afaceri avea alte planuri cu locul respectiv și toată lumea i-a respectat decizia. Nu a fost ușor pentru Ioana Tufaru și partenerul ei, dar au reușit să o ia de la capăt și să își facă un rost al lor. Acum au o altă viață.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Fiica Andei Călugăreanu și alesul ei locuiesc acum într-un apartament închiriat, unde plătesc 1200 de lei pe lună. Ioana Tufaru și soțul ei se descurcă acum mai bine cu banii, iar asta pentru că le-au mai crescut pensiile și reușesc să îi împartă cu responsabilitate.

ioana-tufaru-5ioana-tufaru-5

Ioana Tufaru s-a mutat cu familia într-un apartament pentru care plătește chirie

Ioana Tufaru e încântată de noua locuință în care s-a mutat și de felul în care viața ei decurge astăzi.

„Anul 2024 a început foarte bine și frumos pentru noi. Da, ne-am mutat în altă locuință, așa este! Din 18 decembrie locuim în noua casă pentru că nu se mai putea să stăm acolo. Se renovează, se folosește în alte scopuri, nu știm exact. Nu ni s-au dat prea multe amănunte.

La Becali am stat 8 ani! Ni s-a spus că în primăvara urmează să intre în renovare blocul și că va trebui să eliberăm', a spus Ioana Tufaru, pentru Ciao.ro.

Cât plătește Ioana Tufaru chiria la apartament

Ioana Tufaru și soțul ei plătesc acum 1200 de lei chiria la un apartament cu două camere. S-au adaptat aici și sunt fericiți.

„Ne-am mutat într-un apartament cu două camere, da, cu chirie. Am găsit printr-o prietenă care locuia în cartier de ceva timp și mi-a spus că este chiria ieftină și am venit să vorbesc. Si am închiriat apartamentul. Chiria este chiar acceptabilă ca bani, 1200 de lei pe lună. Este bine având în vedere că este apartament cu două camere. Suntem un pic mai bine financiar că ni s-au mărit pensiile', adaugă Ioana Tufaru.

Citește și: Anisia Gafton, detalii despre relația cu Serghei și despre nunta lor: „Longevitatea cuplului nostru cred că se datorează mult și faptului că nu am pus presiune pentru căsătorie și copii”. Cum se înțelege cu viitorii socri / EXCLUSIV

Citește și: Roxana Ciuhulescu e mândră de fiica ei. Ana a obținut permisul de conducere la 16 ani: 'La categoria B1 și pot conduce mașini destinate vârstei lor…' Cum se descurcă adolescenta, la volan/ EXCLUSIV

Citește și: Ce spune Mihaela Geoană despre posibilitatea de a ajunge Prima Doamnă a României: „Eu o să fiu tot cea care sunt indiferent de decizia lui, cred că poți să fii tu însuți în orice poziție'

Citește și: Sharon Stone, lipsită de inhibiții la 66 de ani. S-a fotografiat pictând aproape goală, numai în bikini: „Uneori trebuie doar să trec de la piscină la pictură”

Citește și: Cum se înțelege Corina Dănilă cu fiica ei, Rianna, în vârstă de 20 de ani: „Încerc să fiu în continuare prietena-mamă. Față de mine, ea este mult mai…'. Ce spune actrița bărbații din viața ei, cu care a avut o relație / EXCLUSIV

Ioana Tufaru, fericită că fiul ei are camera lui

Fiica Andei Călugăreanu e mulțumită că Luca, fiul lor, acum în vârstă de opt ani, are camera lui. „Da, ne-am acomodat foarte bine. Luca are și el camera lui, de acum e băiat mare (8 ani ). Am luat tot de acolo.

Acum nu le rămâne decât să fie ceva mai chibzuiți și să „Și acum sunt fel, poate mult mai chibzuită, punând utilitățile pe primul plan, firește! Mai tăiem de la mâncare, o să mâncăm mai puțin, dar să ne achităm dările unde stăm', spune Ioana Tufaru.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton