Cătălin Bordea, consolat de Andreea Antonescu după divorțul de Livia: ”Am ales să îți fiu alături tocmai datorită chimiei care...”

 Calin Maria Bianca
.

Cătălin Bordea, consolat de Andreea Antonescu după divorțul de Livia. Cătălin Bordea nu a trecut deloc printr-o perioadă bună în ultima vreme, asta fiindcă a avut probleme pe mai multe planuri, inclusiv pe cel sentimental. Celebrul comediant a divorțat de Livia, cea alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste mai bine de 10 ani, însă care s-a încheiat brusc, când nimeni nu se aștepta la acest lucru. Se pare însă că pe lângă prietenii buni cu care a stat până în zorii dimineții, și Andreea Antonescu i-a fost alături.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Bordea și fosta lui soție au pozat tot timpul în cuplul perfect, iar el avea numai cuvinte de laudă la adresa ei, însă cu toate astea ruptura dintre ei s-a produs spontan și fără prea multe motive întemeiate, după cum dă de înțeles chiar comediantul. Dacă la început a fost destul de reținut în a dezvălui care este motivul divorțului, mai apoi a spus clar că a fost părăsit.

bordea9-3bordea9-3

Citește și: Ce relație are Cătălin Bordea cu fosta lui soție, Livia, după divorț: „Când cineva te părăsește…' / Fosta parteneră a comediantului a ajuns ieri la spital

Citește și: Cătălin Bordea, mesaj controversat pe Internet după divorțul de fosta lui soție, Livia: „Cât de ușor ar fi și în relații dacă…'

Citește și: Cristina Cioran s-a certat cu Oana Roman din cauza lui Marius Elisei. Ce acuzații grave îi aduce: „A făcut un gest obraznic la adresa mea'

Citește și: Loredana Chivu, scandal de proporții cu Poliție, jandarmi și sechestru pe bunuri. Ce s-a întâmplat în casa blondei

Cătălin Bordea, consolat de Andreea Antonescu după divorțul de Livia

Cătălin Bordea a suferit mult după divorțul de Livia, așa cum și apropiații săi au dezvăluit, însă prietenii i-au fost aproape și nu l-au lăsat singur la greu. Actorul a fost de multe ori surprins în compania a mai mulți amici, fie la terase sau prin oraș, însă nimeni nu se aștepta ca inclusiv Andreea Antonescu să fie aproape de el în astfel de momente.

Ei bine, drept mulțumire pentru că a stat alături de el și l-a ajutat să treacă peste unele dintre cele mai dure momente din viața sa, Cătălin Bordea a ținut să-i mulțumească public Andreei Antonescu pentru tot ajutorul oferit.

„Cătălin Bordea: Eu trebuie să îți mai mulțumesc, în același timp, pentru că ai fost alături de mine și în perioada asta care încă nu s-a terminat.

Nelu Cortea: Ce perioadă, iartă-mă, despre ce vorbim?

Cătălin Bordea: „Dinvonț', „dinconț'( n. r.: divorț). Cum se numește ăla când te lua soția? 

Andreea Antonescu a fost surprinsă de faptul că el a ales să-i mulțumească public, explicând că ea o să fie mereu acolo pentru el, în calitate de prietenă bună, mai ales după ce au participat în același sezon la America Express și 's-au bătut' pentru locul câștigător.

Andreea Antonescu: Lecție de viață!(…) Da, știi că am făcut-o cu tot sufletul și nu mă așteptam vreodată ca tu să vrei să menționezi chestia asta la voi în podcast și apreciez la maximum.Știi că indiferent de orice am fost acolo pentru că am simțit să fiu acolo și știu cât de grele sunt anumite perioade din viața fiecăruia… și știu cât de importanți sunt acei prea puțini oameni care simt nevoia să fie lângă tine, mai ales atunci. Am ales tocmai datorită chimiei care a fost între noi și a faptului că am descoperit că sunteți niște oameni foarte buni. Am ales să fiu acolo, un umăr pe care să te poți sprijini dacă ai nevoie!', este dialogul dintre cei trei în cadrul podcastului lui Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

Cătălin Bordea a rupt orice legătură cu fosta lui soție, Livia

Cătălin Bordea s-a ascuns o perioadă și a fost discret privind despărțirea de Livia, însă acum este mai sincer ca niciodată. Nu doar că nu se ferește să spună că a fost părăsit de ea, ci a vorbit și despre relația lor din prezent. Actorul a spus de multe ori că suferă după divorț, așa că a rupt răul de la rădăcină, cum se spune, și a rupt orice legătură cu fosta lui soție. Nu doar că nu vrea să mai existe vreo relație între ei, nici măcar una de amiciție, ci nu vrea nici să afle lucruri despre viața ei.

„Nu avem ce legătură să mai ținem. Când cineva te părăsește, e bine să îi respecți decizia și să încerci să îți vezi de viață. Nu știam că a ajuns in spital. Sper să fie bine.

Merg înainte. Am multe filmări, citesc, alerg, vreau să îmi mai iau o casă, în Tunari, Otopeni. Aștept să începem turneele și mă înconjor de oameni faini. Lucrurile încep să se așeze, ușor ușor. Viață de adult, în general. Singur sau nu, planurile mele merg mai departe. Îmi doresc să fiu liniștit’, a spus Cătălin Bordea, potrivit cancan.ro.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton