Cătălin Bordea a vorbit despre infidelitate, chiar înainte de a anunța divorțul de Livia: ”Înșelatul ar trebui să fie ilegal. Vătămarea emoțională doare și...” / Semnele care ar fi prevestit despărțirea

 Calin Maria Bianca
.

Cătălin Bordea a vorbit despre infidelitate, chiar înainte de a anunța divorțul de Livia. Semnele care ar fi prevestit separarea. Toată lumea știe faptul că în urmă cu două săptămâni, Cătălin Bordea și Livia au semnat actele de divorț în fața notarului, pe cale amiabilă. Ei bine, despărțirea lor a ținut primele pagini ale ziarelor zile bune la rând, astfel că deși el a confirmat separarea, mulți sunt curioși care este motivul și cum s-a ajuns aici. Recent, au apărut și mai multe semne care ar fi prevestit divorțul lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Bordea a vorbit deseori public despre frumoasa poveste de dragoste pe care a trăit-o alături de Livia, vreme de 8 ani, cât au fost căsătoriți. Deși erau convinși că vor merge pe același drum până la finalul vieții, cunoscându-se de mai bine de un deceniu, se pare că problemele și-au făcut simțită prezența în căsnicia lor. Nu, comediantul nu a vorbit vreodată despre faptul că ar merge ceva rău, însă a făcut o serie de declarații despre infidelitate, care acum au atras atenția tuturor.

bordea9-6bordea9-6

Citește și: Cătălin Bordea, prima reacție după divorțul de Livia: 'O poveste s-a încheiat. Din păcate…'. Care este motivul despărțirii

Citește și: Cătălin Bordea suferă după divorț, dar este optimist: „Mi-am pierdut soția, dar pe mine mă…”

Citește și: Dana Roba susține că soțul ei a premeditat să o omoare, împreună cu fratele lui: „Judecătorii s-au uitat în telefonul lui. Își ziceau unul altuia să îmi fure banii și…”

Citește și: Cine sunt nașii Mariei Constantin și ai lui Robert Stoica. Sunt un cuplu celebru: „Am decis să…” / Artista s-a măritat a treia oară la 36 de ani

Cătălin Bordea a vorbit despre infidelitate, chiar înainte de a anunța divorțul de Livia

Cătălin Bordea și Livia nu au spus nimic despre despărțirea dintre ei, ci doar comediantul a confirmat divorțul, fără a da alte detalii sau a explica concret care a fost motivul. Ei bine însă, înainte cu doar câteva zile de a începe zvonurile despărțirii în mediul online, îndrăgitul actor a vorbit despre infidelitate și a declarat că, din punct său de vedere, înșelatul trebuie să fie ilegal.

„Înșelatul ar trebui să fie ilegal, și de o parte, și de alta! Bărbații să nu aibă voie să înșele și nici femeile. Dacă eu îți dau un pumn în gură, tu suni la poliție că te-am rănit și ei îmi fac mie dosar penal pentru vătămare corporală. Dacă eu îți sparg casa, tu suni la poliție pentru intrare prin efracție. Dacă iau fonduri de la stat, nu pățesc nimic (n.r. Bordea râde), dar mai devreme sau mai târziu te vede Bunul Dumnezeu. Dacă eu îți distrug inima, nu ia o turnură.', a mărturisit Cătălin Bordea înainte de divorțul de Livia.

De aici, fanii au tras o serie de concluzii, mai concret că acestea sunt semnele care ar fi prevestit separarea dintre ei, semn că motivul divorțului ar fi fost chiar infidelitatea.

Cătălin Bordea: „Eu nu am suferit niciodată din dragoste. Nu am fost înșelat'

Deși mulți consideră că declarațiile despre infidelitate sunt semnele care ar fi prevestit divorțul dintre Cătălin Bordea și Livia, actorul a declarat, tot pe atunci, că nu a fost niciodată înșelat sau abandonat, decât de propria familie, mai concret de părinți. Chiar dacă nu a trecut prin astfel de momente, Cătălin Bordea a dat de înțeles că știe cât de dureroasă este vătămarea emoțională.

'În momentul în care înșeli pe cineva, îi distrugi o parte din viață. Și vătămarea emoțională doare. Eu n-am suferit niciodată din dragoste, în sensul în care n-am fost niciodată înșelat sau părăsit… în afară de familie (n.r. Bordea râde), dar eram prea mic ca să mă dărâme. Dacă vrei doar relații sexuale, nu te pune într-o relație, te vezi așa la știri (n.r. cu cătușe la spate), un înșelător în serie!', a continuat el pe atunci.

Ce a spus Cătălin Bordea despre motivul despărțirii dintre el și Livia

Cătălin Bordea a lăsat zile la rând să se zvonească că el și soția lui au divorțat, până când a confirmat separarea. Imediat după ce au semnat actele de divorț, a făcut o postare pe contul lui personal de Instagram, unde a dezvăluit că el și Livia nu mai formează un cuplu. Totuși, deși fanii se așteptau să vorbească mai multe despre acest subiect, a fost destul de reținut. Inclusiv când a venit vorba despre motivul despărțirii, a spus clar că nu este unul clasic, fără a da alte detalii.

‘Oamenii se mai si despart. Eu si Livia, din pacate, facem parte dintre acesti oameni, începând de astazi dupa ce am semnat actele de divort. Pot spune doar ca nici un motiv clasic nu a dus la aceasta separare si rog presa sa ii respecte si ei suferinta. O poveste s-a încheiat însã sunt altele frumoase care rezista si care dau dovada de putere. Sa ne concentram pe ele. Multumesc’, a scris Cătălin Bordea pe pagina lui de Instagram.

Sursă foto: Instagram / Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton