Cătălin Bordea, mesaj controversat la trei săptămâni de la divorțul de Livia: ”August este deja nostalgie. Pentru noi doi...”

 Calin Maria Bianca
.

Cătălin Bordea, mesaj controversat la trei săptămâni de la divorțul de Livia. Toată lumea știe faptul că îndrăgitul actor și soția lui, Livia, au divorțat la începutul lunii iulie, asta după ce au apărut mai mult zvonuri, conform cărora lucrurile nu mai mergeau între ei de mai mult timp, însă el a făcut tot posibilul pentru a-și salva căsnicia. Ei bine, au confirmat divorțul, însă fără a dezvălui motivul separării, iar după ce s-a consolat alături de prieteni, comediantul s-a întors la vechile obiceiuri din mediul online!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Dacă în plin divorț de Livia, Cătălin Bordea era foarte activ pe rețelele de socializare, unde posta numeroase poezii de dragoste, de despărțire, sau diferite mesaje motivaționale, și acum s-a întors la acest obicei. Totuși, o perioadă a fost destul de absent și părea că a dat uitării aceste momente, însă azi a venit cu un mesaj de-a dreptul surprinzător și totodată melancolic.

bordea9bordea9

Citește și: Cătălin Bordea suferă după divorț, dar este optimist: „Mi-am pierdut soția, dar pe mine mă…”

Citește și: Cătălin Bordea a vorbit despre infidelitate, chiar înainte de a anunța divorțul de Livia: 'Înșelatul ar trebui să fie ilegal. Vătămarea emoțională doare și…' / Semnele care ar fi prevestit despărțirea

Citește și: Cât a cheltuit Dorian Popa pe cumpărăturile pentru vacanța cu rulota: „Am plătit cu cardul. Nu mi se pare așa mult…” / Unii ar spune că suma e uriașă

Citește și: Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu, a împlinit 19 ani! Ce urare specială i-a făcut vedeta: 'O mamă mândră. Extrem de mândră…' / Cum arată Ayan acum

Cătălin Bordea, mesaj controversat la trei săptămâni de la divorțul de Livia

Cătălin Bordea a declarat, cu părere de rău, după ce a semnat actele de divorț la notar, faptul că povestea de dragoste dintre el și Livia a luat sfârșit. Nu a vrut să vorbească despre motivele divorțului, ci a cerut discreție, fiind consolat de prieteni în tot acest timp. S-a fotografiat mai mereu în compania lor sau în diferite proiecte, însă recent a postat, din nou, o poezie tristă și nostalgică, prin care dă de înțeles că suferă în continuare după separarea de Livia.

'August e… un fel de pregătire înceată,
Pentru toamnă, cu ploi ritmice și ciocolată.
Pentru ceai de ghimbir și mirosul de frunze,
Pentru noi doi ascunși sub copac,
Ca două buburuze.
August este … deja nostalgie
Pentru tot ce urmează să fie.
', este poezia distribuită de Cătălin Bordea.

Cătălin Bordea: 'Mi-am pierdut soția, dar pe mine mă păstrez'

Cătălin Bordea nu s-a sfiit și a recunoscut faptul că suferă din cauza divorțului de Livia, iar acest lucru nu era un secret, mai ales după ce apropiații lor au declarat că el a mers inclusiv la psiholog și a făcut orice pentru a-și salva căsnicia. Ei bine, comediantul nu are de ales și a decis că se va concentra strict pe cariera profesională, iar după ce va încheia filmările pentru iUmor, va încerca să își pună ordine în gânduri, departe de meleagurile românești, drept o vacanță scurtă.

„E destul de greu să îmi fac planuri de vacanță acum și cam orice fel de planuri la nivel personal.Mă focusez pe latura profesională unde lucrurile merg foarte bine, iar după ce termin filmările la iUmor probabil voi evada o săptămână departe de București. Mă concentrez pe mine să fiu ok. Mi-am pierdut soția, dar pe mine mă păstrez’, a declarat Cătălin Bordea pentru cancan.ro.

Cătălin Bordea, consolat de prieteni după divorțul de Livia

Cătălin Bordea nu traversează deloc o perioadă bună, nici pe plan amoros și nici pe plan personal, așa cum chiar el a declarat. Este un bărbat divorțat, iar totodată mama sa are mari probleme de sănătate, după ce i-a recidivat cancerul. Chair și așa, comediantul are pe cine se baza, fiindcă prietenii îi sunt mereu aproape, indiferent de problema pe care o are. Încă de când a divorțat de Livia, a tot fost surprins în compania prietenilor, cu zâmbetul pe buze, fără a lăsa suferința să i se citească pe chip.

De asemenea, chiar din ziua în care a confirmat despărțirea de Livia, acesta a plecat cu mai mulți prieteni, printre care și Nelu Cortea, la o pensiune, undeva într-o zonă de munte, unde s-au distrat pe cinste și au uitat de supărări.

Oamenii se mai si despart. Eu si Livia, din pacate, facem parte dintre acesti oameni, începând de astazi dupa ce am semnat actele de divort., a scris Cătălin Bordea pe pagina lui de Instagram, după ce a semnat actele de divorț.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton