Cătălin Bordea, mesaj cu subînțeles, după zvonurile despărțirii de Livia, soția lui: ”Atunci când oamenii potriviți te...”

 Calin Maria Bianca
.

Cătălin Bordea, mesaj cu subînțeles pe Internet, după presupusa despărțire de Livia, soția lui. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Livia și Cătălin Bordea țin primele pagini ale ziarelor de câteva zile, asta după ce s-a zvonit că ea ar fi plecat de acasă și l-ar fi părăsit. Sunt mai multe detalii pe pagina atorului de Instagram ce duce pe toată lumea cu gândul la o separare între ei, inclusiv mesajul postat de el astăzi, în secțiunea Story. Iată ce citat motivațional a redistribuit, dar și ce vrea să transmită, de fapt!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu câteva zile au apărut mai multe imagini în presă care ar confirma faptul că Livia l-a părăsit pe Cătălin Bordea și nu mai locuiesc împreună. Ba mai mult, numeroasele poze cu ei de pe contul de Instagram al actorului au dispărut, rămânând doar câteva, din anii trecuți. Totodată, Livia și-a închis contul de Instagram, iar de când se vorbește despre despărțirea dintre ei, Cătălin Bordea postează numeroase mesaje cu subînțeles.

bordea9bordea9

Citește și: Ce tatuaj și-a făcut Cătălin Bordea după ce l-ar fi părăsit soția: „Încă unul!”

Citește și: Cătălin Bordea, prima reacție după zvonurile privind despărțirea de Livia: „Atât timp cât avem umor…'. Ce mesaj a postat pe Internet

Citește și: Fiul lui Theo Rose are colici: 'Of, Doamne! Țipă să-l audă lumea…'. Cum se descurcă artista în primele săptămâni după naștere

Citește și: Ce s-a întâmplat cu fetița pe care voia să o adopte Cristina Țopescu: „A fost unul dintre cele mai mari şocuri ale vieţii ei”. Azi, jurnalista ar fi împlinit 63 de ani

Cătălin Bordea, mesaj cu subînțeles, după zvonurile despărțirii de Livia, soția lui

Nici Livia, însă nici Cătălin Bordea nu au ieșit în față pentru a spune concret ceea ce se întâmplă în mariajul lor, dorindu-și, cel mai probabil, să fie discreți cu problemele dintre ei în acest moment. Cu toate astea, actorul este foarte activ pe rețelele de socializare, unde postează diferite mesaje cu subînțeles, care ridică numeroase semne de întrebare. De data aceasta a redistribuit un citat motivațional, prin care dă de înțeles că oricine poate avea o viață bună, asta doar dacă este înconjurat de oameni frumoși și potriviți.

'Crești diferit atunci când oamenii potriviți te udă', este mesajul postat de către Cătălin Bordea pe pagina lui personală de Instagram.

Ei bine, acesta nu este singurul mesaj cu subînțeles postat de către Cătălin Bordea după zvonurile despărțirii de soția lui, Livia. În urmă cu câteva zile, pe contul lui de Instagram a apărut următor mesaj:

„Atât timp cât avem umor, suntem în siguranță’, a fost mesajul postat de Cătălin Bordea, în urmă cu puțin timp, după zvonurile legate de divorț.

Fanii au demonstrat că sunt extrem de empatici cu el și că îl susțin, astfel că mesajele pline de încurajare nu au încetat să apară în secțiunea comentariilor de la postarea sa.

 „Cătălin, capul sus dragule! Ești deosebit și tu o știi și sunt sigură că ți-o transmit absolut toți oamenii cu care interacționezi’, „Rămâi tare Borditza, tot răul spre bine… Sunt sigur că se va prefața un nou capitol mișto din cariera și viața ta’, este unul dintre comentarii.

Cu ce tatuaj a marcat Cătălin Bordea despărțirea de soția lui, Livia

După speculațiile legate de divorțul de Livia, Cătălin Bordea a făcut o postare pe Instagram, împărtășind cu fanii faptul că și-a făcut un nou tatuaj, chiar în zona gâtului, fiind vizibil pentru oricine. Comediantul și-a tatuat cuvântul ‘Fear’, care în traducere înseamnă ‘Frică’, acesta fiind tăiat de o linie roșie. Este clar că vrea să transmită un mesaj puternic tuturor celor cărora le este frică să facă diferite lucruri sau să acționeze.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton