”Despre morți numai de bine. Anumite bănuieli...”. Cătălin Bordea, după ce a aflat că fosta lui soție, Livia, și prietenul său, Spike, formează un cuplu

 Calin Maria Bianca
.

Cătălin Bordea, mesaj neașteptat pe Internet după ce a aflat că fosta lui soție, Livia, și prietenul său, Spike, formează un cuplu. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că îndrăgitul actor s-a afișat săptămâna trecută cu noua iubită, o brunetă misterioasă. Ei bine, nu a durat mult și inclusiv fosta lui soție, Livia, a fost zărită în ipostaze tandre alături de un bărbat. Totuși, surpriza vine abia acum, fiindcă bărbatul cu care se săruta este nimeni altul decât Spike, un bun prieten de al actorului! Iată ce reacție a avut Cătălin Bordea când a aflat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cătălin Bordea a suferit mult după divorțul de Livia, iar asta nu o spune noi, ci chiar el a declarat în repetate rânduri, mai ales că ea a decis să se despartă. Actorul a dezvăluit că a fost părăsit de soție, însă fără a da mai multe detalii, Pe măsură ce trece timpul însă, ies la iveală tot mai multe detalii, iar misterul este aproape rezolvat după ultimele imagini în care a fost surprinsă Livia.

bordea9bordea9

Citește și: Fosta soție a lui Cătălin Bordea s-a cuplat cu Spike, prietenul comediantului, care le-a fost cavaler de onoare la nuntă. Reacția artistului după ce au fost surprinși sărutându-se: „Care este problema?'

Citește și: Cătălin Bordea, prima declarație după ce au apărut pozele cu Livia, fosta lui soție, și Spike sărutându-se: „Viitorul e schimbător al dracu” / EXCLUSIV

Citește și: „Am tot încercat să scap de această rivalitate. În afara televiziunii…” Ce relație există acum între Andreea Marin și Mihaela Rădulescu

Citește și: Cătălin Cazacu a sărutat-o în direct, la TV, pe Natalia Mateuț: „A fost o…' Natalia și Ramona Olaru, fosta iubita a prezentatorului TV, sunt prietene

Cătălin Bordea, mesaj neașteptat pe Internet după ce a aflat că fosta lui soție, Livia, și prietenul său, Spike, formează un cuplu

Nu doar Cătălin Bordea a avut parte de o mulțime de schimbări în viața lui după divorț, ci și fosta soție, Livia, care s-a reprofilat și a devenit PR pentru mai mulți artiști din industria muzicală românească, printre care Spike și Andia. Recent, bruneta a fost surprinsă de paparazzi CANCAN în compania lui Spike, astfel că de la o simplă plimbare, au ajuns să se sărute în mașină, ceea ce demonstrează că între ei este mai multe decât prietenie. Vestea a șocat pe toată lumea, mai ales că în trecut Spike și Cătălin Bordea au fost buni prieteni. Fără a sta prea mult pe gânduri, actorul a avut imediat o reacție neașteptată.

'Întotdeauna am considerat că oamenii care au valori comune ajung împreună. Mi s-a reconfirmat această credință, deodată cu anumite bănuieli. Acum sunt într-un loc mai bun, de unde lucrurile se văd mai limpede. În rest, despre morți numai de bine.', este mesajul postat de Cătălin Bordea pe pagina lui de Instagram.

Este clar că actorului nu i-a picat deloc bine ceea ce a aflat și ipostazele în care și-a văzut fosta soția, mai ales că se săruta cu un bun prieten din trecutul său. Totuși, a ales să se bucure de vacanța de la Praga unde este acum, alături de cei mai buni amici.

O viață liniștită și plină de proiecte profesionale. Despre viitor nu pot să ma pronunț foarte exact. E schimbător, al dracu.„, ne-a declarat în exclusivitate Cătălin Bordea.

Spike, prima reacție după ce a fost surprins în timp ce se săruta cu Liva

Vestea că Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, și Spike, cel care i-a fost prieten și cavaler de onoare la nuntă, sunt împreună nu a picat deloc bine. A urmat un val de reacții în mediul online, însă cu toate astea, Livia Eftimie nu a făcut nicio declarație referitoare la ipostaza în care a fost surprinsă. Totuși, Spike a ieșit în față și a susținut că sunt 'colegi de firmă', ironic fiind. Ba mai mult, a spus că așa fac colegii, se sărută, explicând că el se sărută și cu managerul său.

„Suntem colegi de firmă. Ne mai și sărutăm, care este problema? Și cu managerul mă sărut. Nu avem ce să comentăm, nu ne interesează publicitatea. Nu mă simt nici bine, cred că am covid, trebuie să închid, a zis el pentru Cancan.

Cătălin Bordea este și el într-o relație

Reamintim că în timp ce relația Livia-Spike a șocat pe toată lumea, și Cătălin Bordea este acum într-o relație, cu o brunetă misterioasă, despre care are numai cuvinte de laudă. Comediantul a fost zărit de câteva ori în compania ei, fiind mereu cu zâmbetul pe buze și foarte fericiți.

Este o femeie minunată. Momentan, prefer să nu fac alte declarații. Mă focusez pe latura profesională unde lucrurile merg foarte bine. Mă concentrez pe mine să fiu ok. Mi-am pierdut soția, dar pe mine mă păstrez,, a declarat Cătălin Bordea pentru sursa menționată mai sus, în urmă cu câteva zile.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton