Cătălin Bordea și Nelu Cortea au gătit și au făcut show la Chefi la Cuțite: "Mamaie, nu sunt crutoane, asta e anafură"

 Radulescu Ruxandra
.

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au gătit și au făcut show la Chefi la Cuțite. Câștigătorii de la Asia Express, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, au ajuns ieri, 19 aprilie, în platoul de la Chefi la Cuțite, unde au gătit un preparat-surpriză colegului lor de la show-ul de aventură, Cătălin Scărlăltescu. Cei trei chefi s-au arătat extrem de surprinși când i-au văzut pe pe Nelu Cortea și Cătălin Bordea, care au stârnit hohote de râs și au adus buna-dispoziție.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au gătit și au făcut show la Chefi la Cuțite. Câștigătorii de la America Express, Nelu Cortea și Cătălin Bordea, i-au făcut o surpriză de proporții lui Chef Scărlătescu, când și-au făcut prezența la emisiunea „Chefi la Cuțite”. Cei doi actori au încercat să gătească un preparat, prin care să-l impresioneze pe fostul lor coleg de la America Express.

cine-este-nelu-cortea-de-la-america-express.-sotie-varsta-inaltime-iumor-840×620-840×620-1cine-este-nelu-cortea-de-la-america-express.-sotie-varsta-inaltime-iumor-840×620-840×620-1

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au gătit și au făcut show la Chefi la Cuțite

După America Express, Nelu Cortea și Cătălin Bordea, au acceptat provocarea de a participa și la „Chefi la Cuțite”, și să pregătească un preparat cu care să-l dea gata pe fostul lor rival din show-ul de aventură, Cătălin Scărlătescu.

Cu platoul acesta câștigăm Chefi la cuțite!', a anunțat Bordea despre preparatul special, care a fost jurizat de Chef Cătălin Scărlătescu.
Mamaie, nu sunt crutoane, asta e anafură', a glumit Bordea în timp ce tăia pâinea pentru crutoane.

Citește și: Cum au sărbătorit Cătălin Bordea și Nelu Cortea, după ce au câștigat finala America Express: „Zici că era Revelionul. Trebuia să facem împreună, dar…'

Citește și: „Ne-au ajutat să ajungem în finală”. Cătălin Bordea și Nelu Cortea, adevărul despre alianțele de la America Express 2023

Citește și: Primele declarații ale milionarului Flavius Nedelea, iubitul Anamariei Prodan, după ce s-a aflat că are o relație cu impresara: „Sunt o persoană…”

Citește și: Ce relație are Constantin Enceanu cu nepoții lui. Artistul recunoaște că e mai dur cu ei, decât soția sa: „Bunelu, termină cu armata asta!' / EXCLUSIV

Nelu Cortea și Cătălin Bordea au adus buna-dispoziție și au stârnit hohote de râs la show-ul culinar. Chefii Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea au avut o mare surpriză când s-au deschis ușile și i-au văzut pe cei doi actori de comedie.

Horia Brenciu, jurat la Chefi la Cuțite

Miercuri seară, la Chefi la cuțite, amuleta s-a anunțat a fi o adevărată provocare. Invitiatul special, cel care a jurizat farfuriile, a fost chiar Horia Brenciu. Acesta a venit la cel mai celebru show culinar pregătit să analizeze preparatele cu un ochi critic.

„Nu sunt Chef, dar sunt specialist în degustare. Ați invitat pe cine trebuia', a precizat el, înaintea jurizării.

Chefii l-au avut ca adversar pe Silviu Nedelea, unul dintre concurenții de elită ai show-ului.

Chef Cătălin Scărlătescu, chef Florin Dumitrescu și chef Sorin Bontea au încercat să pregătească cele mai spectaculoase și gustoase farfurii, în încercarea de a-l convinge pe Horia Brenciu că merită această amuletă.

Amuleta pusă în joc marți seară le-a adus Chef-ilor provocarea de a pregăti preparate fine dining, cel de-al patrulea banc de lucru fiind ocupat de Chef Henrik Sebok. Degustătorul Liviu Vârciu a ales farfuria creată de Chef Sorin Bontea, care astfel a adăugat în arsenalul său un avantaj cu greutate pentru etapa battle-urilor:

„Concurenții echipelor adverse vor găti în ștafetă, câte doi, schimbându-se la fiecare 3 minute'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton