Cătălin Bordea s-a afișat alături de noua iubită, la un eveniment monden. Cum arată tânăra

 Radulescu Ruxandra
.

Cătălin Bordea s-a afișat, oficial, alături de noua iubită, la un eveniment monden, din centrul Capitalei. Cătălin Bordea a trecut printr-un divorț dureros de Livia, fosta sa soție, alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste vreme de șapte ani. La două luni de la despărțire, Bordea și-a oficializat relația cu noua parteneră și s-au afișat împreună, în cadrul unui eveniment monden din centrul Capitalei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST GRATIS, AICI!

Cătălin Bordea s-a afișat, oficial, alături de noua iubită, la un eveniment monden. Au trecut două luni de când Cătălin Bordea și soția lui, Livia, au divorțat, după șapte ani împreună. Deși juratul de la iUmor a suferit, acum se pare că și-a găsit alinarea în brațele unei domnișoare brunete, înaltă, brunetă cu părul lung și siluetă trasă prin inel. Bordea a confirmat zilele trecute că iubește din nou, însă nu a dorit să ofere mai multe detalii. Comediantul s-a afișat oficial alături de noua lui parteneră, în cadrul unui eveniment moden, lansarea documentarului „The Science Behind Cristina Neagus Unstoppable Shot'.

catalin-bordea-si-noua-iubita-4catalin-bordea-si-noua-iubita-4

Cătălin Bordea s-a afișat, oficial, alături de noua iubită, la un eveniment monden

Cătălin Bordea și noua lui iubită, o brunetă frumoasă și rafinată, s-au afișat oficial, în calitate de cuplu, la evenimentul de lansare a documentarului „The Science Behind Cristina Neagus Unstoppable Shot'. La serată și-au făcut apariția mai multe persoane publice, printre care și Mihai Stoica, prezentatoarele Corina Caragea și Lavinia Petrea, moderator fiind Cosmin Stan, de la PRO TV.

Citește și: Ce relație are Cătălin Bordea cu fosta lui soție, Livia, după divorț: „Când cineva te părăsește… / Fosta parteneră a comediantului a ajuns ieri la spital

Citește și: Cătălin Bordea, mesaj controversat pe Internet după divorțul de fosta lui soție, Livia: „Cât de ușor ar fi și în relații dacă…

Handbalista Cristina Neagu, protagonista documentarului, a fost, desigur, invitata specială. Cu toate acestea, Cătălin Bordea a atras și el atenția, căci s-a afișat alături de noua lui parteneră. Noua iubită a comediantului a abordat o ținută casual, formată dintr-un top negru, cu pantaloni crem și și-a ascuns privirea în spatele unei perechi de ochelari. Cei doi au avut o apariție discretă, însă din imaginile surprinse de fotoreporterii Libertatea, se pare că se țineau de mână, semn că relația lor este una serioasă.

Primele declarații ale lui Cătălin Bordea despre noua lui iubită

Lui Cătălin Bordea i-a revenit zâmbetul pe buze, după divorțul de Livia. Juratul de la iUmor a suferit mult, după ce s-a despărțit de femeia alături de care voia să-și petreacă tot restul vieții. Iată că actorul are parte de o nouă șansă la dragoste. Acesta a fost surprins de paparazzi în compania unei domnișoare brunete pe care o îmbrățișa cu tandrețe. Cătălin Bordea a declarat că, într-adevăr, este într-o nouă relație, și femeia din viața lui este absolut „minunată'. Cu toate acestea actorul vrea să păstreze discreția asupra vieții lui personale.

Este o femeie minunată. Momentan, prefer să nu fac alte declarații. Mă focusez pe latura profesională unde lucrurile merg foarte bine. Mă concentrez pe mine să fiu ok. Mi-am pierdut soția, dar pe mine mă păstrez’,’, a declarat Cătălin Bordea pentru CanCan.ro.

FOTO: Libertatea, Instagram, Facebook




 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton