"Am probleme personale mari. Mamei i-a revenit cancerul. Am un an greu". Cătălin Bordea, primele declarații după zvonurile despărțirii de Livia, soția lui

 Dumitrache Laura
.

Cătălin Bordea trece prin momente dificile. În urmă cu două săptămâni s-a zvonit că actorul s-ar fi despărțit de soția lui, Livia, după 9 ani de căsnicie. Recent, Cătălin Bordea a făcut primele declarații și a vorbit despre problemele pe care le întâmpină pe plan personal. Celebrul actor a declarat că mama sa se luptă cu cancerul și trece prin momente grele.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Bordea și Livia s-au căsătorit în 2014, iar cei doi au trăit o poveste de dragoste frumoasă. Deși păreau un cuplu de nedespărțit,în urmă cu câteva săptămâni, Cancan.ro anunța că actorul și soția lui s-ar fi despărțit. Cu toate astea, Cătălin Bordea și Livia nu au oferit nicio declarație despre acest subiect, până acum.

catalin bordea si livia desprtirrcatalin bordea si livia desprtirr

Recent, Cătălin Bordea a oferit primele declarații după ce s-a zvonit că s-a despărțit de soția lui. Actorul de comedie a declarat că trece prin momente dificile pe plan personal, iar cel mai mult îl îngrijorează starea de sănătate a mamei lui, care se luptă cu cancerul.

Citește și: 'Îți vei da seama dacă ea este aleasa când…'. Cătălin Bordea, un nou mesaj controversat, după zvonurile despărțirii de Livia, soția lui

Citește și:Cătălin Bordea, mesaj cu subînțeles, după zvonurile despărțirii de Livia, soția lui: 'Atunci când oamenii potriviți te…'

Citește și:„Să îți intre bine în capul ăla pitic și schimonosit. Eu nu pierd niciodată”. Oana Zăvoranu a transmis un nou mesaj controversat, după scandalul acuzațiilor de șantaj

Citește și:Lidia Buble și Horațiu Nicolau, prima apariție oficială împreună. Au atras toate privirile la nunta Cătălinei Ponor!

Cătălin Bordea, primele declarații după zvonurile despărțirii de Livia, soția lui

În urmă cu două săptămâni, s-a zvonit că actorul Cătălin Bordea și soția sa, Livia, s-ar fi despărțit după 9 ani de căsnicie. Câștigătorul emisiunii America Express a făcut primele declarații despre problemele pe care le întâmpină pe plan personal. Actorul a declarat că trece prin momente dificile, dar cel mai mult îl ingrijorează starea de sănătate a mamei lui. Femeia care i-a dat viață se luptă cu cancerul, iar în ultima perioadă boala a recidivat. Cătălin Bordea susține că vrea să rămână lucid și să nu cadă pradă viciilor.

„Tot ce pot să spun momentan e că am avut un an greu. M-am întors din America Express cu niște experiențe extraordinare, dar foarte obosit. Probleme personale mari.

Mama panicată că i-a recidivat cancerul. Însă încerc să mă țin conștient și lucid pentru că am niște responsabilități. Față de mine, de prietenii care îmi sunt alături și fața de șansa pe care am primit-o de la viață. Dacă cedez și mă anesteziez cu vicii sau alte prostii înseamnă ca am plecat din Botoșani degeaba. Sunt oameni care au greutăți mult mai mari și le duc cu demnitate', a declarat Cătălin Bordea pentru cancan.ro.

Cătălin Bordea și Livia formează un cuplu de mai bine de zece ani

Cătălin Bordea și Livia s-au căsătorit în anul 2014, după doi ani de relație. Deși mariajul lor părea extrem de puternic, se pare că relația lor a ajuns la final. Potrivit sursei citate mai sus, Livia a părăsit căminul conjugal și s-ar fi despărțit de îndrăgitul actor.

Cătălin a făcut tot ceea ce i-a stat în putere pentru a-și salva căsnicia. Livia voia să se despartă dinainte de plecarea la America Express, însă au decis să mai discute după întoarcerea lui Cătălin. El a fost cel care s-a opus categoric acdestei despărțiri, o iubește enorm.A fost inclusiv la psiholog pentru a încerca să rezolve anumite lucruri la el, în interiorul lui, a progresat enorm.

Pe ea o adoră, o tratează extraordinar. Dar pur și simplu nu au reușit să învie flacăra aia a iubirii, care în sufletul ei nu mai e la fel de puternică. Acum sunt depărțiți, iar el suferă foarte mult. O face, însă, discret, cu demnitate, altă soluție oricum nu are. Ea a plecat de acasă temporar, a fost decizia ei', a declarat pentru sursa citată un apropiat al actorului.

Ce diferență de vârstă este între Cătălin Bordea și soția lui

Cătălin Bordea, în vârstă de 38 de ani, se numără printre cei mai apreciați actori de stand-up comedy. Acesta este căsătorit cu Livia, în vârstă de 33 de ani și au trăit o poveste de dragoste frumoasă. În urmă cu ceva timp, Bordea a dezvăluit cum a cunoscut-o pe cea care i-a devenit soție.

'Mi-am urmărit soția timp de un an pe Facebook. Am primit o cerere de prietenie la un moment dat, am văzut fățuca asta și zâmbetul extraordinar, mi-a dat o energie foarte faină și un an de zile după aia mă uitam în fiecare zi la pozele ei și ale fostului ei prieten. La un moment dat, au apărut niște poze fără el, dar plecase din țară.

Apoi, a venit ea acolo unde făceam stand-up, eu eram trist și abătut, a trecut pe lângă mine, a zâmbit.Venise în Deko, a asistat la spectacol și după a plecat din țară. Și nu știam cum să mă bag în seamă. I-am trimis un mesaj: „Mi s-a părut mie că ai fost aseară la show? și i-am cerut prietenia, ca pe vremuri. Adică, după ce ne-am cunoscut, mi-am pregătit cererea în prietenie cam o lună. Am scos-o la un suc și am întrebat-o', mărturisea Bordea, în trecut, la Antena Stars.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton