Cătălin Bordea a recunoscut că a fost afectat de idila amoroasă dintre fosta soție și prietenul lui, Spike: „Mă refac după război. Sunt singur și...”

 Calin Maria Bianca
.

Cătălin Bordea a recunoscut că a fost afectat de idila amoroasă dintre fosta soție și prietenul lui, Spike. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că în urmă cu câteva luni, Cătălin Bordea și Livia au divorțat la notar, pe cale amiabilă, după ce ea a decis să-l părăsească. Actorul a fost afectat de decizia ei și a spus chiar el, în fața tuturor, acest lucru. Totuși, cel mai mult se pare că l-a durut atunci când a văzut imaginile în care fosta soție și prietenul lui, Spike, se sărutau. Abia acum a vorbit despre acest moment!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Bordea a fost cu adevărat șocat în momentul în care și-a văzut fosta soție în brațele unui prieten de al său chiar la scurt timp după despărțire. Este clar că nu i-a picat deloc bine, iar asta nu o spunem noi, ci chiar el a dat de înțeles că este și acum afectat de ceea ce s-a întâmplat. Mai concret, comediantul susține că nu mai are încredere în anumiți oameni și nu stă deloc bine la acest capitol.

bordea9bordea9

Citește și: Cătălin Bordea regretă tatuajul cu numele Liviei, fosta lui soție. Cu ce vrea să-l înlocuiască: „E ușor de acoperit'

Citește și: Cum s-a răzbunat Cătălin Bordea pe Livia, după ce văzut imaginile în care se săruta cu prietenul lui, Spike: „Ca un gest de bun simț'

Citește și: Dan Negru va prezenta Revelionul 2024, dar nu la Kanal D: „Nu cred că Revelioanele TV mai au forță, în România”. Cu ce post a semnat

Citește și: „Par de neînlocuit, dar ar fi bine să nu uităm că…”. Ce spune Aida Parascan, fosta câștigătoare Masterchef, despre demisia juraților Chefi la Cuțite

Cătălin Bordea a recunoscut că a fost afectat de idila amoroasă dintre fosta soție și prietenul lui, Spike

Dacă atunci când au apărut primele imagini cu Livia și Spike în timp ce se sărutau, Cătălin Bordea nu a dorit să discute despre acest subiect, acum se pare că este deschis în această privință. Comediantul a recunoscut că nu vrea să intre în vreo relație și nici să se îndrăgostească prea curând fiindcă momentan se află în perioada în care se reface și are nevoie să fie singur.

„Nici nu se pune problema sa îmi placă de cineva momentan având în vedere că mă refac după război. Cred ca e normal și firesc după ce ieși dintr-o relație sa rămâi o perioada singur', a declarat Cătălin Bordea în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Cătălin Bordea și-a pierdut încrederea în oameni după acel episod

Nu doar că nu se gândește la o relație și vrea să fie singur pentru moment, ci lucrează intens și din punct de vedere al psihicului, tocmai pentru a recăpăta încrederea în anumiți oameni. Îndrăgitul comediant a ales să se refacă, iar în tot acest timp să pună cariera pe primul loc, astfel că își ocupă mereu timpul cu activitățile care-i aduc liniște sufletească, cât și sume frumoase în buzunar.

„Mă refac și lucrez foarte tare la a redobândi încrederea în anumiți oameni. Sunt sigur că voi reuși. Că sunt și oameni buni printre noi. În rest am spectacole, filmări, fac sport și am pe masă vin alb', a mai spus Cătălin Bordea.

Ce spune Cătălin Bordea despre bruneta cu care a fost surprins după despărțirea de Livia

Totuși, nu putem uita că în ciuda declarațiilor sale că nu vrea relații și vrea să fie singur, la scurt timp după divorț a fost surprins în compania unei frumoase brunete, despre care chiar el spune că este „o femeie minunată„. Acum, întrebat despre viața lui amoroasă, Cătălin Bordea a dezvăluit că este singur și asta își dorește pentru o perioadă, explicând că între el și femeia alături de care a fost surprins este doar o relație de prietenie și nimic mai mult.

„Eram doar prieteni și atât. Sunt singur și deocamdată îmi este bine așa. Nu vorbesc despre nimeni altcineva în afara de mine, perioada asta este despre mine.Nu am o relație în acest moment, nici nu a fost o relație', a concluzionat comediantul.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton