"Ne-au ajutat să ajungem în finală". Cătălin Bordea și Nelu Cortea, adevărul despre alianțele de la America Express 2023

 Raiciu Adriana
.

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au fost declarați câștigătorii sezonului 5, America Express. Cei doi comedianți au plecat acasă cu premiul cel mare, în valoare de 30.000 de euro, dar și cu momente și experiențe pe care nu le vor uita niciodată. Invitați la podcastul moderat de Mihai Morar, câștigătorii au vorbit deschis despre alianțele din concurs, dar și despre traumele cu care au rămas în urma participării la show.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Duminică seara, 26 martie 2023, a fost marea finală America Express 2023 – Drumul Aurului. Lupta s-a dat între Nelu Cortea, Cătălin Bordea, Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Echipa formată din băieți a reușit să ajungă prima la linia de finish și au câștigat astfel marele premiu de 30.000 de euro.

330048389_1237148910234178_2511381142456528830_n-1024×784-1330048389_1237148910234178_2511381142456528830_n-1024×784-1

Câștigătorii America Express 2023 au fost invitați la podcastul lui Mihai Morar și au vorbit deschis despre alianțele din emisiune, dar și despre traumele cu care au rămas după terminarea emisiunii. Iată declarațiile făcute de aceștia!

Citește și: Mesajul postat de Nelu Cortea, după ce el și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023: ‘Vă mulțumim pentru tot și…

Citește și:Fiica Elenei Gheorghe a fost suspectă de pneumonie: „Simptomele nu indicau asta’. Cum se simte Amelie acum

Citește și:Când începe Chefi la Cuțite, sezonul 11, și în ce zile se difuzează la Antena 1

Cătălin Bordea și Nelu Cortea, adevărul despre alianțele de la America Express 2023

Nelu Cortea și Cătălin Bordea au reușit să ajungă până în marea finală, alături de echipa formată din Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Cei doi au reușit să ajungă primii la Irina Fodor și au câștigat marele premiu.

Invitați la podcastul moderat de Mihai Morar, cei doi au vorbit deschis despre alianțele din competiție. În momentul în care erau în aeroporul din Amsterdam, la plecare, Andreea Bălan le-a propus să se alăture bisericuței lor. Totodată, pe tot parcursul competiției, aceștia nu s-au votat între ei, ba chiar mai mult, au încercat să se ajute.

Antoneasca mega zen. S-au echilibrat foarte bine. A temperat-o foarte tare pe Andreea Bălan. Era peste tot Andreea Bălan. Când se vorbea ceva la cameră, intra și ea peste tine. Nu știu dacă e legal ce făcea. Dacă ar fi fost la alegeri din astea pentru primar, era arestată. E un fel de a fi pe care eu nu l-am mai văzut niciodată în viața mea. Nu te întreaba, te ia. Andreea Antonescu a fost speaker motivațional pentru noi„, a spus Cătălin Bordea.

Ele de multe ori nu voiau să ajungă la jocuri de amulete că și-au dat seama că bă, mă obosește prea tare. De multe ori nu voiau să ajungă între primii trei. Făceau ele să întârzie, să se odihnească pentru a doua zi. Am învățat și noi de la ele. Am făcut alianțe cu ele, că voiam, că nu voiam. Eu cred că dacă nu făceam alianțe, ne săpau. Ne-au ajutat să ajungem în finală. Am văzut și partea mai sensibilă a Andreei.”, a spus și Nelu Cortea.

Traume post America Express

Tot în cadrul podcastului, câștigătorii America Express 2023 au vorbit despre traumele cu care au rămas post show. În timp ce Bordea susține că s-a schimbat total și că a venit mult mai înțelegător, Nelu Cortea crede că schimbările nu au fost atât de mari pentru el. Însă, imediat după ce a venit acasă, a încercat să-i fie fiicei sale alături mai mult, întrucât micuța i-a dus dorul timp de mai bine de o lună și jumătate.

Prima săptămână a fost un pic mai grea. Aveam impresia că nu am un țel, nu am direcție, nu am misiune. Trebuia să fac ceva. Cel mai greu a fost cumva prin prisma copiilor. A fost traumatizant pentru fiica mea. Nu mi-am permis să am probleme după, voiam să-i rezolv ei problemele. A afectat-o foarte tare„, a spus Nelu Cortea.

M-am schimbat total. Eu înainte eram mult mai superficial, mult mai în zona de comfort total. Soția mea a crezut că mă duc în America Express și o să mă întorc super bărbat. M-am întors mult mai dependent. Mă uitam în gol. Acolo am învățat ce este răbdarea”, a declarat și Cătălin.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton