”Îți vei da seama dacă ea este aleasa când...”. Cătălin Bordea, un nou mesaj controversat, după zvonurile despărțirii de Livia, soția lui

 Calin Maria Bianca
.

Cătălin Bordea continuă șirul mesajelor controversate, după zvonurile despărțirii de Livia, soția lui. Subiectul presupusei despărțiri dintre Cătălin Bordea și soția lui, Livia, țin primele pagini ale ziarelor de mai multe zile, însă cu toate astea, nici el și nici ea nu au ieșit în față pentru a confirma sau infirma ceea ce s-a aflat despre ei și relația lor. Ba mai mult, sunt numeroase detalii și indicii care lasă loc de interpretări, inclusiv mesajele și poeziile pe care celebrul comediant le postează pe contul lui de Instagram de câteva zile!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

După numeroase speculații referitoare la despărțirea dintre ei, au apărut numeroase indicii ce demonstrează acest lucru, mai ales când vine vorba de mediul online. Conturile lor de socializare au suferit schimbări. Mai concret, al ei este închis, iar el este din ce în ce mai activ și publică numeroase mesaje cu subînțeles, pe care fanii nu ezită să le interpreteze.

bordea9-1bordea9-1

Citește și: Cătălin Bordea și Livia, soția lui, s-au despărțit? Ce a apărut pe contul lui de Instagram după zvonurile separării: „De parcă ceru-ar ști de noi ceva…' / Au șters pozele cu ei, iar ea are contul închis

Citește și: Cătălin Bordea, mesaj cu subînțeles, după zvonurile despărțirii de Livia, soția lui: 'Atunci când oamenii potriviți te…'

Citește și: „Mă luam de el, nu înțelegea că nu trebuie să…”. Din ce cauză s-au certat Cristina Ciobănașu și noul iubit, la începutul relației

Citește și: Tânărul înjunghiat la Craiova a făcut primii pași. Emanuel este supravegheat zi și noapte de medici și familie

Cătălin Bordea continuă șirul mesajelor controversate, după zvonurile despărțirii de Livia, soția lui

Cătălin Bordea a luat, din nou, pe toată lumea prin surprindere, asta după ce încă de la primele ore ale dimineții a publicat un mesaj care ridică numeroase semne de întrebare. Mai concret, este vorba despre o poezie de dragoste, siropoasă și totodată tristă, care transmite numeroase sentimente, atât de iubire, cât și de nostalgie și melancolie.

'Auzi?
Dacă mă lași un pic doar mai aproape,
O să te mușc, și-o să devii numai al meu.
Așa că ține-mă, a ta, dar mai departe.
În universul tău cel paralel
.', este poezia redistribuită de Cătălin Bordea pe contul lui personal de Instagram.

Ei bine însă, aceasta nu este singura poezie de dragoste și totodată melancolie redistribuită de către Cătălin Bordea încă de când s-a zvonit că a fost părăsit de soție. De asemenea, nu a încetat să posteze și diferite mesaje cu subînțeles și destul de controversate, care au lăsat loc de interpretării în rândul fanilor.

'Dacă vrei să vezi cum e să locuiești cu o femeie fără să vă mutați împreună, ia trenul de la București la Oradea. Merge încet și are întârziere de câțiva ani. Când ajungi la destinație îți vei da seama dacă ea e aleasa.', este cel de al doilea mesaj postat de Cătălin Bordea azi.

:’Crești diferit atunci când oamenii potriviți te udă’, este un alt mesaj postat de Cătălin Bordea pe pagina lui personală de Instagram, în urmă cu câteva zile. Prin acesta, a vrut clar să transmită că viața este mai bună și mai frumoasă atunci când ai persoanele potrivite alături de tine.

Livia, soția lui Bordea, are în continuare contul de Instagram închis

Încă de când s-a zvonit faptul că l-ar fi părăsit pe Cătălin Bordea, Livia are contul de Instagram închis. Nimeni nu știe care este motivul și niciunul nu a dat curs acestor discuții în spațiul public. Totuși, acest lucru le dă de gândit fanilor, mai ales că la o simplă privire pe contul de Instagram al celebrului comediant, se poate observa că pozele cu ei au dispărut, mai ales cele recent, rămânând cele din anii trecuți, în care își arătau dragostea ori de câte ori aveau ocazia.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton