Cătălin Botezatu a mâncat mici cu foiță de aur într-un restaurant din Cluj-Napoca. Ce sumă uriașă a plătit designerul pentru meniu și cum a fost surprins la masă

 Dumitrache Laura
.

Cătălin Botezatu a mâncat mici cu foiță de aur într-un restaurant din Cluj-Napoca. Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai apreciați creatori de modă de la noi din țară. În vârstă de 56 de ani, designerul se bucură de o viață luxoasă și are mare succes în carieră. Recent, Cătălin Botezatu a mers la Cluj-Napoca pentru UNTOLD și a savurat o masă pe cinste la un restaurant de fițe. Creatorul de modă a mâncat mici cu foiță de aur. Iată cât a plătit!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Botezatu a mâncat mici cu foiță de aur într-un restaurant din Cluj-Napoca. Cătălin Botezatu are o carieră de succes și se numără printre cei mai apreciați creatori de modă de la noi din țară. De fiecare dată când apare în public, atrage toată atenția și se bucură de viața sa. Designerul duce o viață de lux și ori de câte ori are ocazia, petrece momente de neuitat în localurile de fițe din țară.

botezatu mici cu foita de aur cancanbotezatu mici cu foita de aur cancan

Cătălin Botezatu se pregătește să participe la UNTOLD, iar weekend trecut a mers la Cluj-Napoca unde s-a delectat într-un restaurant de lux, ce aparține unui bun prieten. Acesta s-a cazat la un hotel de cinci stele și a plătit o avere pentru a participa la cel mare mare festival al anului.

Citește și:Ce a spus Cătălin Botezatu despre rochia de mireasă a Gabrielei Prisăcariu, înainte de nuntă: „Nu m-a consultat, dar…” / Cei doi sunt prieteni buni, dar designerul a lipsit de la petrecere

Citește și:Cătălin Botezatu pleacă la New York, apoi la Paris. La ce evenimente grandioase va participa designerul: 'Programul meu până în noiembrie” / EXCLUSIV

Citește și:Andreea Mantea a fost oprită de poliție și amendată în trafic pentru că nu a avut buletinul la ea: „Este groaznic. Acum l-am lipit în mașină…”

Citește și:De ce a ales Adriana Simionescu să amâne botezul fiicei sale: „Mi-a provocat coșmaruri frica asta…”

Cătălin Botezatu a mâncat mici cu foiță de aur într-un restaurant din Cluj-Napoca

Cătălin Botezatu nu mai are nevoie de nicio prezentare. De fiecare dată când apare în public face senzație și atrage toate privirile. După ce săptămâna trecută a făcut furori la Loft și a plătit 10.000 de euro pentru o petrecere de fițe, weekend-ul trecut a petrecut la Cluj-Napoca. Creatorul de modă se pregătește să participe la UNTOLD și s-a cazat la un hotel de cinci stele.

Mai mult, Cătălin Botezatu s-a relaxat în localurile din oraș, alături de prieteni. Potrivit Cancan, designerul de modă a petrecut duminică la un local de lux din Cluj-Napoca, ce aparține unui bun prieten și a savurat mici cu foiță de aur, care au costat 500 de euro, o sumă uriașă, având în vedere că nu toată lumea își permite să dea atâția bani pe o porție de mici.

De asemenea, Cătălin Botezatu și-a comandat un mega platou care a costat 1.2000 de euro. Creatorul de modă a petrecut momente de neuitat alături de persoanele dragi. Și nu și-a făcut apariția oricum la masă, ci îmbrăcat elegant, cu ochelarii de soare la ochi și trabucul în mână.

Ce avere are, de fapt, Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu se numără printre cei mai cunoscuți creatori de modă din România, și este apreciat și în străinătate. De-a lungul anilor, el a fost tot mai prezent în spațiul public și are numeroase proiecte tv. După ce s-a zvonit că ar avea o avere de 100 de milioane de euro, Cătălin Botezatu a decis să vorbească. Creatorul de modă a declarat că banii i se par vulgari.

„Nici nu știu ce sume se vehiculează. Nu știu dacă am 100 de milioane de euro. Nu cred, poate! Dacă Ilinca Vandici a făcut un milion…Nu o să comentez niciodată sume pentru că banii mi se par vulgari din toate punctele de vedere. Am deschis un magazin la Londra, există Vigo London. Încercăm să ținem toate magazinele pe linia de plutire. Inclusiv cele din malluri. Avem magazine în toate mallurile din București și din țară'', a spus el.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton