Cătălin Botezatu, apariție spectaculoasă la UNTOLD, într-o ținută Versace! A purtat accesorii de 100.000 de euro

 Dumitrache Laura
.

Cătălin Botezatu a făcut senzație la festivalul Untold. Creatorul de modă a avut un look deosebit și a atras atenția tuturor participanților. Designerul a purtat o ținută marca Versace și a accesorizat-o cu brățări și coliere cu diamante, dar și un cercel în nas.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai apreciați creatori de modă de la noi din țară. Designerul s-a pregătit pentru marele festival de la Cluj, UNTOLD și a purtat o ținută spectaculoasă în prima seară a festivalului. În fiecare an, Cătălin Botezatu participă la marele eveniment și surprinde cu aparițiile sale.

botezatubotezatu

Designerul a ales o ținută specială pentru prima seară de Untold și a atras toate privirile cu vestimentația sa. Cămașa și pantalonii creatorului de modă sunt semnate de Versace, care costă aproximativ 3000 de dolari.

Citește și: Cătălin Botezatu a mâncat mici cu foiță de aur într-un restaurant din Cluj-Napoca. Ce sumă uriașă a plătit designerul pentru meniu și cum a fost surprins la masă

Citește și:Ce a spus Cătălin Botezatu despre rochia de mireasă a Gabrielei Prisăcariu, înainte de nuntă: „Nu m-a consultat, dar…” / Cei doi sunt prieteni buni, dar designerul a lipsit de la petrecere

Citește și:„Veți dispărea la fel ca acidul din buze. Să nu credeți că a fi la televizor vă face să fiți niște vedete…'. Florin Ristei, mesaj tăios pentru concurentele și ispitele de la Insula Iubirii

Citește și:Ionuț Dolănescu, în scandal cu vecinii după ce a renovat casa tatălui său. Ce acuzații i se aduc și ce spune fratele lui, Dragoș, despre modificările făcute: „E o aberație…'

Cătălin Botezatu, apariție spectaculoasă la UNTOLD, într-o ținută Versace

Cătălin Botezatu reușește să surprindă de fiecare dată cu aparițiile sale. Creatorul de modă nu a pierdut prima zi de Untold, de la Cluj, și a avut o apariție spectaculoasă. Potrivt unica, Cătălin Botezatu a ales o ținută specială, semnată de Versace, care costă aproximativ 3000 de dolari. De asemenea, așa cum ne-a obișnuit, Botezatu nu a renunțat la accesoriile de lux. Acesta a purtat accesorii în valoare de 100000 de euro, precum bijuterii Schiparelli, brățări și colierul cu diamante și ceas Rolex Yacht Master din aur. Celebrul designer de modă a purtat un accesori special, și anume un cercel de la Versace.

Cătălin Botezatu se distrează la festivalul de la Cluj, deși în urmă cu o lună a suferit o nouă intervenție chirurgicală la Istanbul, când medicii i-au montat un stent la inimă. „Mă voi întoarce acasă cu forțe proaspete si pregătit să-mi continui proiectele la nivel național si internațional', spunea atunci Botezatu.

Cătălin Botezatu a plătit 25.000 de euro pentru o masă la UNTOLD

Cătălin Botezatu a ajuns la Cluj în urmă cu câteva zile pentru a se pregăti pentru festivalul Untold. Creatorul de modă s-a pregătit corespunzător pentru festival și a rezervat o masă pe care a plătit suma de 25.000 de euro, în sectorul VIP. Designerul de modă se va distra la marele eveniment alături de prietenii săi.

În ultima perioadă, Botezatu a fost nevoit să ia o pauză de la viața profesională și s-a concentrat asupra sănătății. În urmă cu o lună, creatorul de modă a suferit o nouă intervenție chirurgicală, în Turcia, unde medicii i-au montat un nou stent la inimă. Deși toate analizele au ieșit bine, o singură investigație de tip angiografie coronariană a scos la iveală o problemă gravă.Mă bucur că a venit pentru controlul periodic și astfel a fost evitată o complicație ce putea apărea în următorul an. Deși procedura nu este una exterem de complicată, emoțiile mele au fost la fel de mari ca la intervențiile lui anterioare.

Am fost alături de el în sala și mărturisesc ca nu am întâlnit nicio altă persoană la fel de puternică ca Botezatu.Echipa medicală a luat decizia de montare a stentului în urma unui consiliu format din medicii mai multor secții. Va rămâne internat în spital doar 24 de ore și apoi ne vom întoarce acasă liniștiți și sănătoși, a declarat Eva Pavel, consilier medical internațional.


Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton