Cătălin Botezatu, apariție spectaculoasă la Balul Prințului Albert de Monaco. Ce ținută a ales creatorul de modă

 Raiciu Adriana
.

Cătălin Botezatu și Eva Novak s-au aflat pe lista invitaților de la Bablul Prințului Albert de Monaco. Evenimentul a avut loc la Hotelul Hermitage, iar invitații s-au întrecat în ținute. Cum a decurs totul, dar și cum au ales să se îmbrace cei doi designeri în ziua cea mare!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Celebrul Bal al Prinților și Prințeselor dat la Monaco a avut numai invitați de seamă. Prințul Albert de Monaco a avut o cerință specială, pentru ca totul să arate impecabil. Doamnele să poarte rochii de gală cu tiara, iar domnii să aibă fie uniformă militară de ceremonie, fie costum alb.

mirela-novakmirela-novak

Toți cei prezenți au respectat cu sfințenie dress code-ul, iar Cătălin Botezatu, invitat și el la bal, a făcut senzație. Cum a ales să se îmbrace designerul român, dar și ce spune Mirela Novak despre experiența trăita la Monaco!

Citește și: Designerul Andreea Tincu, dezvăluiri despre ținutele create pentru Carmen Iohannis: „Ea le poartă și apoi…'

Citește și: Catrinel Sandu, declarații inedite despre căsnicia cu soțul ei:„Lucrurile s-au așezat altfel…’

Citește și: Mirela Vaida a pierdut două sarcini până la 32 de ani:Cu hemoragie, fix pe scenă…

Citește și: Bogdan Vlădău a vorbit în premieră despre relația amoroasă cu Iulia Vântur. Cum a reacționat soția lui, Gina Chirilă: „Dar eu nu am…'

Cătălin Botezatu, apariție spectaculoasă la Balul Prințului Albert de Monaco

Weekendul trecut, Cătălin Botezatu și Mirela Novak s-au întâlnit la celebrul Bal al Prinților și Prințeselor dat la Monaco. Celebrul designer din țara noastră a respectat cerințele Prințului Albert de Monaco și a îmbrăcat un costum de ceremonie militară.

Totodată, și Mirela Novak a strălucit la propriu în ziua cea mare. Creatoarea de modă a îmbrăcat o rochie superbă, de culoare roz, confecționată chiar de ea, la care a asortat și o tiara extrem de spectaculoasă.

Locația în care a avut loc balul era decorată până la cel mai mic detaliu, iar pe fiecare masa se putea regăsi figura unei personalități regale. Atmosfera a fost întreținută de tenorul  Alin Stoica, care este pentru a treia oară când este invitat de Casa Regală.

La puțin timp după terminarea acestui maiestous spectacol, Mirela Novak a făcut și primele declarații despre experiența trăită în Monaco.

'A fost foarte frumos și elegant totul. Pe mese era câte o fotografie cu un prinț sau prințesă. De exemplu la mine la masă era imaginea Prințului Rainier al III-lea de Monaco, pe altă masă era fotografiei Prințesei Grace Kelly, vedeta de cinema din America, pe care el a luat-o de soție.

Fiecare invitat a fost obligat să respecte codul impus la îmbrăcăminte, doamnele cu rochie de bal și tiară, iar domnii să vină în costum alb sau cu uniformă militară de ceremonie', a declarat designerul Mirela Novak, pentru FANATIK. 

Tenorul Alin Stoica, invitat de trei ori de Casa Regală

Și tenorul Alin Stoica a vorbit despre evenimentul de la Monaco, despre care spune că a fost unul extrem de frumos și reușit.

'A fost foarte frumos evenimentul. Am mai fost invitat de două ori, chiar și atunci când evenimentul s-a desfășurat la Veneția, la Hotel Cipriani. Practic, acum am fost pentru a treia oară', a declarat tenorul Alin Stoica, care s-a bucurat de un succes răsunător la balul Prințului Albert de la Monaco.

sursă foto- Facebook, Instagram, Fanatik

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton