Cătălin Botezatu comentează operațiile estetice ale Biancăi Drăgușanu: "Sunt exagerate și la ea..."

 Radulescu Ruxandra
.

Cătălin Botezatu comentează operațiile estetice ale Biancăi Drăgușanu. Designerul Cătălin Botezatu și-a spus părerea despre intervențiile chirurgicale ale vedetelor autohtone cum ar fi Bianca Drăgușanu sau Mihaela Rădulescu. Creatorul de modă a lăudat femeile care și-au păstrat aspectul natural și a dat-o ca exemplu pe Andreea Esca. Iată ce a spus designerul despre Bianca Drăgușanu, una dintre fostele sale iubite și o mare adeptă a operațiilor estetice.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Botezatu comentează operațiile estetice ale Biancăi Drăgușanu. Creatorul de modă Cătălin Botezatu este cunoscut pentru franchețea sa când vine vorba de stilul vedetelor. Designerul nu iartă nicio vedetă în privința modului în care se prezintă în public. Bote a abordat și un subiectul delicat al operațiilor estetice și a îndemnat femeile să fie cât mai naturale. Printre vedetele vizate de designer pentru operațiile estetice pe care le-au suferit s-a numărat și Bianca Drăgușanu, fosta iubită a designerului. Nici Mihaela Rădulescu nu a scăpat de analiza vigilentă a lui Bote.

catalin-botezatu-1catalin-botezatu-1

Cătălin Botezatu comentează operațiile estetice ale Biancăi Drăgușanu

Cătălin Botezatu e de părere că Bianca Drăgușanu nu are multe intervenții estetice, deși pe alocuri, a exagerat și ea, la acest capitol. Bote a explicat că fosta sa iubita, Bianca Drăgușanu, este un personaj mass-media, acest lucru fiind valabil și în cazul Ralucăi Bădulescu. Creatorul de modă a lăudat-o pe Mihaela Rădulescu, considerând că, în ciuda operațiilor estetice, și-a păstrat trăsăturile ce au caracterizat-o dintotdeauna.

„Altă întrebare! Dacă vrei să te legi de Bianca Drăgușanu, să vezi că poți s-o recunoști. N-are multe operații, a făcut și ea cât a putut. Ea e Bianca și are voie. Anumite operații sunt exagerate și la ea, cum e și la Raluca Bădulescu. Ele devin niște personaje.

Citește și: Claudia Pătrășcanu dezvăluie momentul în care s-a distrus căsnicia cu Gabi Bădălău: „Nu mai venea pe acasă, avea o amantă. Banii îț iau mințile”

Citește și: Cum arată Gabriela Cristea nemachiată, la 48 de ani: 'Fără filtru, doar soarele”. S-a afișat complet naturală

Uite, Mihaela Rădulescu e operată, dar e făcută cu stil. Îți aduce aminte de femeia fatală, de Cher. Îmi place Dana Budeanu, și ca creier. Te fac sub vorbe și la televizor, și sub televizor', a spus fără să mai țină cont de menajamente Botezatu.

Cătălin Botezatu: „Esca a rămas aceeași”

Botezatu susține că Andreea Esca este una dintre cele mai naturale și mai asumate vedete, atunci când vine vorba de aspectul fizic.

„Poate fac ceva, dar decent. Sunt multe femei operate mișto. Nu că Esca e de la voi, dar Esca a rămas aceeași. Dacă o vezi în viața de zi cu zi, e foarte haioasă, are decență, feminitate, aer de lady. Nu cred că a apelat la ceva. A reușit să se păstreze super-femeie', a completat Botezatu în cadrul aceluiași reportaj.

Cătălin Botezatu: „Toate buzele sunt ca două rațe”

Cătălin Botezatu a concluzionat că intervențiile estetice la modă fac ca toate femeile să arate la fel. Designerul a îndemnat doamnele să-și păstreze naturalețea.

„Nu am nimic împotriva operațiilor estetice, dar fetele mele (n.r.: se referă la manechine) sunt naturale. O urăsc pe Kim Kardashian, pentru că a transformat o generație în femei-mamut.

Buzele și le-au luat de la divele din România. Toate buzele sunt ca două rațe. Toate sunt la fel. Se mai miră de ce nu se uită bărbații la ele. Își dau seama că au avut și cu o seară înainte una la fel ca ele. Fiți naturale!', a declarat Cătălin Botezatu pentru PRO TV. 

FOTO: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton