Cătălin Botezatu comentează ținutele purtate de Principesa Margareta și Carmen Iohannis la încoronarea Regelui Charles. Ce greșeli de stil a făcut Prima Doamnă: „S-a îmbrăcat ca la...”

 Oana Pantazi
.

Cătălin Botezatu comentează ținutele purtate de Principesa Margareta și Carmen Iohannis la încoronarea Regelui Charles. Pe 6 mai avut loc încoronarea monarhului Marii Britanii, iar Cătălin Botezatu a comentat ținutele purtate de Principesa Margareta și Carmen Iohannis la încoronarea Regelui Charles. Iată ce spune designerul vestimentar despre alegerile făcute de Custodele Coroanei României și de Prima Doamnă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Botezatu comentează ținutele purtate de Principesa Margareta și Carmen Iohannis la încoronarea Regelui Charles. Sute de personalități din lumea întreagă – șefi de stat și de guvern și capete încoronate – au participat la încoronarea Regelui Charles al III-lea, iar printre invitații de vază s-au numărat Principesa Margareta și Principele Radu și Klaus Iohannis și Carmen Iohannis. Ținutele celor două cupluri au fost ulterior îndelung comentate în mediul online. Cătălin Botezatu a comentat outfiturile alese de cele două cupluri și dacă în ceea ce îi privește pe Principesa Margareta și Principele Radu Duda are doar cuvinte de laudă, pentru cuplul prezidențial designerul are și câteva observații.

botezatubotezatu

Cătălin Botezatu comentează ținutele purtate de Principesa Margareta și Carmen Iohannis la încoronarea Regelui Charles

La încoronarea Regelui Charles, atât Carmen Iohannis, cât și Principesa Margareta au ales să poarte ținute realizate de Irina Schrotter. Onorați să asigurăm ținuta Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei Regale a României, în calitate de furnizor oficial al Casei Regale a României, și ținuta Primei Doamne a României, Carmen Iohannis, la Ceremonia de încoronare a Regelui Charles al III-lea', a scris creatoarea de modă înmediul online.

Citește și: Carmen Iohannis a împlinit 62 de ani. Cum a început povestea ei de iubire cu Klaus Iohannis

Citește și: Cum arăta Klaus Iohannis la 17 ani. Fotografia care a devenit virală

Citește și: Valentina Pelinel, detalii intime din căsnicia cu Cristi Borcea:Am menținut fiorii în relația noastră

Citește și: Ce se întâmplă în viața sentimentală a lui Cătălin Botezatu. Declarații despre căsătorie și marea lui iubire, Dana Opșitaru: „A fost femeia care m-a…’ / EXCLUSIV

Cătălin Botezatu comentează ținutele purtate de Principesa Margareta și Carmen Iohannis la încoronarea Regelui Charles

Deși este vorba despre același creator, nu ambele ținute s-au bucurat de acealeași aprecieri. Iată cum a comentat Cătălin Botezatu ținutele purtate de Principesa Margareta și Carmen Iohannis la încoronarea Regelui Charles!

„Principesa Margareta este îmbrăcată impecabil pentru un astfel de eveniment. Poartă exact o ținută regală, o ținută ton-sur-ton. A folosit o singură culoare, albastru royal, pantofi în aceeași nuanță și un clutch potrivit. Rochia este din mătase naturală, asociată cu un mantou din brocard. Poartă perlele aferente, ținuta a fost accesorizată cu cercei foarte discreți și, nu în ultimul rând, broșa care cred că reprezintă un crin royal, semn al regalității. Nu are un machiaj strident, poartă ruj nude, exact ce se folosește în astfel de cazuri. Din ce pot observa în imagine, cred că poartă o geantă Alexander McQueen, iar ținuta este impecabilă', a spus Cătălin Botezatu despre ținuta Principesei Margareta, pentru UNICA.ro.

Cătălin Botezatu a vorbit în termeni laudativi și despre ținuta purtată la ceremonie de Principele Radu.

„El (n.red. – Radu la României)' este mai mult decât PK. Are ținuta clasică de ceremonie: sacou tip rendingotă, vesta, cravata gri, despre care, probabil, puțini știu că este cravata de ceremonie, și, nu în ultimul rând, o chestie foarte bine aleasă este pantaloul cu dungă. Decent, elegant, rafinat, a respectat o etichetă cu care nu a dat greș', a mai spus designerul.

Carmen și Klaus Iohannis au nevoie de consilieri de imagine

Despre ținuta purtată de Carmen Iohannis în ziua anterioară încoronării, realizată de Eli Lăslean, designerul Cătălin Botezatu a spus că a fost bine aleasă, în schimb outfitul purtat la încoronare, realizat de Irina Schrotter, lasă de dorit. Ținuta turcuoaz purtată de Prima Doamnă „trebuia puțin mai cambrată și mai atent lucrată', spune Cătălin Botezatu. De asemenea, nici accesoriile alese nu l-au mulțumit pe designer.

Mantoul care acoperă rochia este, la fel, din brocard, sunt culori frumoase, pantoful este unul ok, nu a dat greș cu el. În ceea ce privește rochia cred că trebuia puțin mai cambrată, acele pliuri care se văd ar fi trebuit mult mai atent lucrate, sau poate simplul fapt că a fost închis mantoul arată acest aspect șifonat. Prima doamnă nu are cercei, are o cruciuliță, comentabilă această alegere.

Nu punem la o apariție pe care o avem la casa regală un lănțișor cu cruciuliță. La fel, geanta cu lanț nu este o alegere bună. Trebuia să opteze pentru un clutch, așa cum are Principesa Margareta. În momentul în care faci o poză cu geanta cu lanț îți va ‘sugruma umărul și îl va deforma, ceea ce a și făcut în cazul de față. Mă bucur, însă, că prima doamnă a asimilat rochiile și fustele care depășesc și acoperă genunchiul', a mai spus Cătălin Botezatu, în exclusivitate, pentru UNICA.ro.

Nici ținuta lui Klaus Iohannis nu a fost pe placul designerului, care consideră că ar fi trebuit să poarte ceva potrivit ocaziei, nu un costum de zi cu zi.

Președintele are o ținuta clasică, putea să poarte un smoking, tuxedo sau o redingotă, dar poate nu e stilul lui. Alura, statura lui Klaus Iohannis permiteau această alegere, pentru că ar fi arătat impecabil. S-a îmbrăcat ca la o întâlnire cu niște șefi de stat, o apariție comună, dar clean. Pantalonul este puțin cam larg. Avem un cuplu prezidențial frumos, dar ar trebui să fie consiliat', a mai spus designerul pentru sursa citată.

Unde greșește Carmen Iohannis din punct de vedere stilistic

Cătălin Botezatu a criticat și cu alte ocazii ținutele Primei Doamne. Designerul a insistat asupra faptului că vina le aparține în totalitate stiliștilor care îi creează ținutele, însă, în cele din urmă a dezvăluit și ce i se pare nepotrivit în modul de a se îmbrăca al soției președintelui. Carmen Iohannis are, clar, o preferință personală pentru rochiile și fustele deasupra genunchiului, pe care le poartă atât la ocazii oficiale, cât și în viața de zi cu zi.

Cătălin Botezatu consideră că nu este neapărat o greșeală, dar acest gen de lungime nu este ușor de contrololat și, mai mult, nu este potrivit pentru statutul de Primă Doamnă.

„Carmen Iohannis nu greșește, greșesc stiliștii. Dacă ar fi să nominalizez un lucru care nu este conform cu statutul, n-aș putea să spun că este o greșeală, ar fi faptul că nu respectă lungimea fustei sau a rochiei. Domnia să ține tot timpul să i se vadă genunchii. Este o lungime incertă, uneori greu de controlat', a comentat Cătălin Botezatu stilul vestimentar al Primei Doamne, Carmen Iohannis, în exclusivitate pentru VIVA!.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton