Cătălin Botezatu, critic la adresa femeilor care abuzează de operațiile estetice: „Exagerează pentru că nu-și dau seama că îmbătrânirea face parte din viața noastră. Majoritatea sunt penibile”

 Tudorache Simona
.

Cătălin Botezatu crede că femeile greșesc atunci când exagerează cu operațiile estetice. Designerul are convingerea că o mică schimbare poate fi benefică, atâta vreme cât nu îți modifici radical chipul cu ajutorul intervențiilor. În opinia lui, multe dintre cele care recurg la aceste artificii de imagine nu realizează că îmbătrânirea face parte din viață și devin penibile.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Cătălin Botezatu are o opinie formată și despre bărbații. Designerul are senzația că bărbații care știu cum să facă o femeie să se simtă bine, să o ducă în călătorii și să o protejeze sunt tot mai rari. Astăzi, tot mai mulți mizează pe un aspect impunător, dar pierd din vedere alte lucruri, mult mai importante și mai de efect decât toate celelalte.

catalin-botezatu-1catalin-botezatu-1

Ce crede Cătălin Botezatu despre femeile cu multe operații estetice

Cătălin Botezatu nu este adeptul femeilor cu multe operații estetice. „Exagerează pentru că nu-și dau seama că îmbătrânirea face parte din viața noastră. Faptul că fac niște mici intervenții, nu este ceva rău, dar să nu exagereze pentru că devin penibile. Majoritatea sunt penibile', spune Cătălin Botezatu pentru Cancan.

Designerul are convingerea că un bărbat se diferențiază de altul prin atitudine, părin felul în care reușește să își facă fericită femeia de lângă el și să o protejeze. „Atitudinea. Faptul că un bărbat întotdeauna trebuie să protejeze femeia, să aibă grijă de ea. Să fie un stâlp pe care femeia să se bezeze, indiferent că este o femeie alfa, pentru că poți da de o femeie puternică. Dar, în intimitate, în familie, tu trebuie să îi dai ei senzația că ești mai puternic decât ea. Să o protejeze în permanență, să îi ofere tot timpul divertismentul, în sensul bun al cuvântului. Să o facă veselă, să o determine să-i placă cunoașterea, călătoria. Să fie un bărbat rafinat prin gusturi, să știe cum să o scoată la anumite restaurante, să o ducă în anumite călătorii și să-i facă acele vacanțe de neuitat. Este adevărat', mai spune Botezatu.

Ce spune Cătălin Botezatu despre bărbații sub 35 de ani

Designerul crede că bărbați adevărați sub 35 de ani sunt greu de găsit. „Cei sub 35, mulți dintre ei, nu au educație…dacă nu au bacalaureat, dar au multe săli de fitness', mai spune el.

Citește și: Angela Similea, superbă într-o ținută albă, la un eveniment în comuna Chiajna: „De două luni am devenit…”. Artista a susținut-o din public pe colega ei, Mirabela Dauer, apoi a urcat pe scenă / EXCLUSIV

Citește și: Anca Serea amână de aproape un an operația de apendicită: „E nevoie să fac intervenția. Mă deranjează, dar…' / A ajuns și la spital din cauza durerilor

Citește și: Cum a arătat Irina Columbeanu la balul de absolvire. Adolescenta de 17 ani a purtat o rochie elegantă și s-a fotografiat în vila de lux a lui Mr. Pink

Citește și: După nunta fiicei, Mihaela Geoană speră să devină bunică: „Încă aștept. Ne dorim foarte mult, dar, în același timp…' / Cum ajută femeile bolnave de cancer / EXCLUSIV

Citește și: Dorian Popa, trimis în judecată după ce a fost prins drogat la volan. Riscă până la 5 ani de închisoare sau amendă și anularea permisului de conducere

Cătălin Botezatu are prezentare la Londra

Cătălin Botezatu urmează să plece în perioada imediat următoare în străinătate, unde are mai multe prezentări. „Pe 15 iunie am o prezentare la Londra într-o biserică. Este o prezentare în scop caritabil într-o biserică în High Park. După care urmează numai și numai prezentări până în decembrie', adaugă designerul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton