Cătălin Botezatu, declarații din intimitate la 57 de ani: „Zice lumea că mă laud. Mi-am început viața sexuală la 15 ani. Și acum, fără să iau nimic...” / Face amor de 5 ori pe săptămână

 Calin Maria Bianca
.

Cătălin Botezatu, declarații din intimitate la 57 de ani. Cătălin Botezatu nu are nevoie de vreo descriere, fiind unul dintre cei mai cunoscuți designeri vestimentari, și nu doar în România. Se bucură de ani de zile de un mare succes pe plan profesional, însă nici când vine vorba de viața personală nu o duce deloc rău, mai ales după ultimele mărturisiri neașteptat de intime pe care le-a făcut! Iată ce spune despre viața lui amoroasă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Când vine vorba despre trecutul amoros al lui Cătălin Botezatu, știm cu toții faptul că este unul destul de tumultuos. S-a iubit cu numeroase femei celebre de-a lungul timpul și a trăit multe povești de iubire, însă cu toate acestea, ajuns la 57 de ani nu și-a întemeiat o familie. Nu s-a căsătorit și nici nu are o relație oficială în prezent, însă cu toate acestea, susține că este foarte activ din punct de vedere sexual.

catalin-botezatu.v1catalin-botezatu.v1

Citește și: Loredana Groza, superbă la gala VIVA! 25 de ani, într-o rochie scurtă și perfect mulată. S-a pozat alături de Cătălin Botezatu și par două vedete de la Hollywood

Citește și: În ce relații a rămas Cătălin Botezatu cu femeile din viața lui: „Am suferit, aș fi ipocrit să spun că nu. În ultimii ani, știi ce fac, îmi dau patru luni și…” / Ce face în prezent pentru a evita să se atașeze la fel de mult

Citește și: Zanni dezvăluie de ce nu a dat examenul de Bacalaureat: „Nu mă interesează ce spune gura lumii! Nu-mi lipsește facultatea”. Câștigătorul Survivor a crescut la orfelinat

Citește și: Adela Popescu, despre începuturile relației cu Radu Vâlcan: „Eu nu m-am îndrăgostit la prima vedere. Nu era pe gustul meu neapărat”

Cătălin Botezatu, declarații din intimitate la 57 de ani

Cătălin Botezatu nu a fost deloc discret când a venit vorba despre viața lui amoroasă, iar recent a răspuns la cele mai intime întrebări. Mulți au fost curioși să afle câte femei i-au trecut prin pat celebrului designer, însă adevărul este că nici el nu știe, asta deoarece nu a numărat niciodată și nu a ținut „o evidență„. Totuși, așa cum a specificat, ținând cont că și-a început viața amoroasă la o vârstă extrem de fragedă, bilanțul nu este deloc unul mic.

Reporter: Cătălin, tu ai un „body count' (n.r „persoane cu care te-ai culcat')?

Cătălin Botezatu: Nu calculez nimic.

Reporter: N-ai și tu un bilanț?

Cătălin Botezatu: La ce? După zice lumea că mă laud, eu nu spun d-astea pescărești, vânătorești. E ceva rău, adică mult. Mi-am început viața sexuală la 15 ani, ce vrei să-ți zic?! Fă o socoteală. Și-n tinerețe era „polizor'. Bine, și acum e „mașină de tuns', totuși…', a spus Cătălin Botezatu pentru Cancan.

Cătălin Botezatu: „Fac de câte cinci ori, fără să iau nimic…'

A avut numeroase femei în așternuturi, așa cum chiar el a dezvăluit și cum se știe, de fapt, de ani și ani de zile, astfel că nici nu le știe numărul, dar un lucru este cert. Cătălin Botezatu nu a ezitat și s-a lăudat cum a știut mai bine la acest capitol, cu activitatea sexuală pe care o are săptămânal, la cei 57 de ani săi! Ba mai mult, a spus că poate concura lejer cu mulți tineri!

Reporter: Încă mai merge?

Cătălin Botezatu: Vrei să te întreb de câte ori pe săptămână faci sex?! Eu fac de câte cinci și de câte două ori, trei odată, fără să iau nimic. Și hai să-ți mai spun ceva. De câte ori mă duc la „show-uri' cu d-ăștia mai tineri, tot timpul după două trei minute se „spârcâie' și pe urmă trebuie să salvez eu turma. Așa că mai faceți „sport'!„, a continuat Cătălin Botezatu.

În ce relații a rămas Cătălin Botezatu cu femeile din viața lui

Cătălin Botezatu este și acum cunoscut ca un Don Juan în showbiz-ul românesc, prin prisma numeroaselor femei pe care le-a avut și pe care continuă să le aibă la el în pat. Deși are un trecut comun cu multe femei din showbiz-ul românesc, au rămas în relații bune și civilizate. Totuși, a avut parte și de despărțiri pe urma cărora a suferit destul de mult, așa cum chiar el a recunoscut în urmă cu mai mult timp.

„Am suferit, nu pot să mint. Mi-am revenit. Am suferit, aș fi ipocrit să spun că nu. Dar nu am arătat asta oamenilor, tot timpul am spus că nu voi mai găsi ca ea niciodată, apoi în scurt timp a apărut o altă iubire. Cu toate sunt prieten. Asta e firesc.

În ultimii ani, știi ce fac, îmi dau patru luni. După patru luni o las, că poate mă lasă ea. Mă despart după patru luni. Dacă mă întreba că de ce, spunea că „de aia.‘, a spus Cătălin Botezatu la Xtra Night Show.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton