Cătălin Botezatu, fascinat de Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil: "Am lucrat cu ea de când avea 14 ani. Este o femeie, o manechină aproape perfectă!"

.

Cătălin Botezatu este un mare fan al familiei Oțil, mai ales că are o relație veche cu Gabriela Prisăcariu, modelul care i-a devenit soție lui Dani Oțil acum trei ani. Cătălin Botezatu o cunoaște pe Gabriela încă de când aceasta avea 14 ani și a câștigat Super Model by Cătălin Botezatu. Între timp a devenit femeie în toată firea și Bote o admiră foarte mult atât ca soție și mamă, dar și ca manechin.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI!

Gabriela Prisăcariu nu a devenit vedetă atunci când l-a cunoscut pe Dani Oțil pentru că ea a fost încă de mică în atenția publicului și o prezență populară la TV. La 14 ani a câștigat Super Model by Cătălin Botezatu și l-a cucerit total pe designerul care îi este bun prieten și în prezent.

botezatubotezatu

Ce relație are Cătălin Botezatu cu Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil

Cătălin Botezatu spune că Gabriela Prisăcariu este nu doar un profesionist în meseria ei, dar o admiră enom și în rolurile de soție și mamă.

„Gabriela Oțil este, din punctul meu de vedere, cea mai bună și cea mai profesionistă manechină la momentul acesta. Am lucrat cu ea de când avea 14 ani, prima ei prezentare a fost la Kitzbuhel, a fost o profesionistă, a câștigat Super Model by Cătălin Botezatu.

Iar apoi am observat cât de bună soție și o mamă perfectă poate să fie, un influencer perfect. O iubesc efectiv pentru tot ceea ce face, pentru că are o familie minunată, sunt minunați toți trei, parcă parcă îmi vine să îi zic să mai facă și o fetiță! Sunt fan, îi urmăresc pe amândoi pe Instagram, pentru că sunt atât de haioși! Repet: Gabi este o femeie, o manechină aproape perfectă!', a povestit Cătălin Botezatu pentru cancan.ro.

Citește și: Cătălin Crișan a explicat la ce riscuri se expune dacă nu ține cont de sfaturile medicului, după operația de hernie de disc: „Trebuie să mă apuc de treabă, că dacă nu mă țin de ceea ce trebuie să mă țin, atunci ajung…' / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Bălan s-a apucat de canto la 28 de ani, după separarea de Keo: „M-am despărțit și, cum s-a terminat acea relație, am vrut să-i demonstrez lui ceva. Acum, câteodată, ne mai împărțim…’

Cătălin Botezatu ar face orice să o aibă pe Gabriela Prisăcariu în prezentările sale

În noiembrie 2023, Cătălin Botezatu și-a oferit serviciile ca bonă pentru micuțul Tiago, fiul prezentatorului Dani Oțil și al modelului Gabriela Prisăcariu Oțil. Gestul inedit a fost determinat de dorința lui Botezatu de a o avea pe Prisăcariu în prezentarea sa, iar promisiunea de a îngriji copilul a fost facută cu generozitate.

Designerul a mărturisit public că are o slăbiciune pentru Gabriela și că aceasta este una dintre modelele sale preferate. A subliniat importanța ei în cadrul prezentărilor sale, afirmând că fără Prisăcariu, show-urile sale nu ar fi complete.

Zilele trecute, Gabriela Oțil a fost vedeta prezentării de modă semnată de Cătălin Botezatu. Acesta a creat o colecție capsulă pentru vară, iar piesa de rezistență a fost o ținută transparentă, care a lăsat la vedere trupul perfect al soției matinalului de la Antena 1. Gabriela a glumit pe seama ținutei sale mărturisind că Botezatu „când mă prinde, mă dezbracă'.

Gabriela Prisăcariu, despre experiența ei cu lumea modellingului

Cu o vastă experiență în modelling și în ceea ce privește agențiile care reprezintă modele, Gabriela Prisăcariu a povestit, la un moment dat, puțin despre lumea modellingului – fascinantă pentru unii, de temut pentru alții.

„Am depășit de mult limita de vârstă, deci încă sunt bine! Nu mi-a fost frică, am zis că o să o fac până când o să fiu acceptată și chemată! Când nu o să mai fiu, nu o să mai fiu! Dar, în orice caz, nu mă văd făcând asta la bătrânețe! Cred că are o limită. În niciun caz agenție de modelling! (n.r. nu vrea să își deschidă o astfel de afacere atunci când o să se retragă din modelling).

Am o experiență cu aceste agenții. Sunt copii care mă întreabă la ce agenții să meargă. Nu pot să recomand și îmi pare rău pentru lucrul acesta! În niciun caz nu mi-aș deschide o agenție. Nu m-am gândit încă la lucrul acesta, mai am până atunci! (n.r. dacă să își deschidă o afacere în acest domeniu)’, a spus Gabriela Prisăcariu într-un interviu acordat pentru Ego.ro

Vezi pe Libertatea rezultate Bacalaureat 2024 – notele pe județe publicate de edu.ro!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton