Cătălin Botezatu îi ia apărarea Deliei, după ce a fost criticată că s-a îmbrăcat în geacă de rafie: „Este tot timpul la extreme, șochează, are curaj. Este printre puținele vedete care…”

 Calin Maria Bianca
.

Cătălin Botezatu îi ia apărarea Deliei, după ce a fost criticată că s-a îmbrăcat în geacă de rafie. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Delia are un stil vestimentar nonconformist, cu care șochează de cele mai multe ori. A primit un val de critici după ce s-a afișat cu geaca de rafie, iar mulți fani s-au amuzat copios pe seama ținutei sale, însă puțini știu că marii designeri o apreciază. Printre ei se numără și Cătălin Botezatu.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Nu este pentru prima dată când Delia intră în atenția tuturor cu outfit-urile ei, asta fiindcă și în trecut a mai avut ținute pe care fanii le-au comentat intens, ba chiar a primit și critici. Ei bine, și de data aceasta a stârnit, din nou, isterie pe rețelele de socializare după ce a apărut îmbrăcată în geacă de rafie, căciulă din același material și o sacoșă din același material.

delia-geaca-de-rafiedelia-geaca-de-rafie

Citește și: Cât costă geaca de rafie purtată de Delia. Fanii s-au amuzat copios: „O zis mamaie să îi aduci plasele înapoi” / Are și căciulă și geantă din același material

Citește și: Delia, prima reacție după ce sora ei, Oana Matache, și Radu Siffredi au pierdut finala Power Couple: „Mi se pare cumplit”

Citește și: Ionuț Varodi, alias Bucătărașul Lulu, demontează declarațiile Mirelei Retegan, după demisia din Gașca Zurli: „Nu poți să plângi la TV și să spui că ești abandonată. Totul a fost din cauza ei'

Citește și: Cum a devenit Ema Uta make-up artist. Reacție după ce Mircea Badea a criticat-o că e mereu în vacanțe: „Provenind dintr-o familie modestă, am strâns. Nu am fost niciodată ‘întreținută’ de cineva' / EXCLUSIV

Cătălin Botezatu îi ia apărarea Deliei, după ce a fost criticată că s-a îmbrăcat în geacă de rafie

Fanii nu au putut să înțeleagă stilul Deliei, așa că mulți au criticat-o, însă Cătălin Botezatu a ales să-i ia apărarea. Mai concret, celebrul designer vestimentar a explicat clar că susține gestul făcut de Delia, mai ales că la mijloc este vorba de materiale reciclate, iar totodată consideră că stilul ei este foarte cool, chiar dacă nu este pe gustul tuturor.

'Noi, românii, susținem această chestie cu materialele rciclabile de foarte mult timp, chiar am scos acum câțiva ani o o colecție, cu tricouri, șlapi de plajă, treninguri, încălțăminte sport, este un trand la nivel mondial, În ceea ce privește produsul purtat de Delia, l-am văzut, mi se pare foarte cool, foarte Delia.

Ea este printre puținele vedete care știu să îmbine brand-uri cunoscute cu cele no name, unele poate că sunt foarte ciudate, dar sunt destinate oamenilor care au curaj, care vor și sunt altfel față de alții.

Delia este specială, de la muzică până la aspectul ei vestimentar, este tot timpul la extreme, șochează, are curaj. S-a jucat cu acest model, pentru unii poate fi numai un material din plasă de rafie din Obor, însă Delia denotă că este foarte inventivă. Modelul este apreciat de cei care vor să vadă dincolo de niște aparențe', a spus Cătălin Botezatu pentru Playtech.

Cătălin Botezatu: „Acest outfit este foarte bine făcut„

Fără a ezita, Cătălin Botezatu a lăudat-o pe Delia și i-a apreciat stilul vestimentar, precizând că este foarte inventivă și nu sunt multe vedete ca și ea în România. Mai mult decât atât, este de părere că are mare curaj și știe cum să îmbine toate genurile vestimentare fără a da greș, chiar dacă nu mulți îi înțeleg ținutele pe care le poartă.

'Oamenii de genul Deliei nu vor fi niște oameni monotoni, mai ales în ceea ce privește ținuta vestimentară. Acest outfit este foarte bine făcut, a ales întreaga ținută perfect, interesant. Ea a mai apărut cu niște încălțări imense, din plastic, cu care a șocat, dar care erau în trand, în lume. Deci, fata știe!', a mai spus Cătălin Botezatu.

Cât costă geaca de rafie purtată de Delia

După mult comentata ședință foto pe care a avut-o Delia îmbrăcată în mai multe obiecte vestimentare din celebrele pungi de rafie pe care toți le-am avut, la un moment dat, acasă, mulți s-au întrebat cât costa geaca de rafie. Ei bine, spre surprinderea multor, aceasta aparține unul brand cunoscut, iar prețul oficial al unui astfel de obiect vestimentar este de 1.200 de lei.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton