Cătălin Botezatu împlinește 57 de ani și pregătește o petrecere fabuloasă, cu zeci de invitați: "După cum știm cu toții, Cătălin a trecut prin multe, în viață"

 Dumba Gabriela
.

Cătălin Botezatu împlinește 57 de ani pe 3 decembrie și pregătește o petrecere fabuloasă, cu 40 de invitați aleși pe sprânceană, cu care va petrece 5 zile și 5 nopți. Astfel, designerul a ajuns pe 30 noiembrie la Cluj, acolo unde a ales să-și serbeze ziua de naștere și va petrece alături de invitații lui câteva zile de neuitat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În fiecare an de ziua lui, Cătălin Botezatu dă petreceri memorabile pentru prietenii lui și nici în acest an nu va face o excepție. Și dacă anul trecut, designerul și-a chemat prietenii într-un club de fițe și au petrecut până în zori, anul acesta pregătește o petrecere ca-n povești, de 5 zile și 5 nopți.

369971647_6867363063307975_2381224223472045489_n369971647_6867363063307975_2381224223472045489_n

Cum își serbează Cătălin Botezatu ziua de naștere

Zilele trecute, creatorul de modă a ajuns la Cluj-Napoca, unde a început pregătirile pentru mega-petrecerea care va avea loc la Borșa, la care a invitat 40 de prieteni, toți arhicunoscuți în lumea mondenă și nu numai.

Potrivit cancan.ro, cheful a început pe 30 noiembrie și se va încheia pe 4 decembrie. Pentru apariții impecabile, sărbătoritul Cătălin Botezatu și-a achiziționat mai multe articole vestimentare de la Versace și Balmain, pe care a plătit nu mai puțin de 15.000 de euro.

Anul trecut, Bote a organizat o petrecere într-un club de fițe din Capitală. Printre invitații de elită s-au numărat dive una și una: Denise Rifai, Ilinca Vandici, Raluca Bădulescu, Ana-Maria Barnoschi, Raluca Bădulescu, Tania Budi, Antonia și Loredana Groza. Toate i-au fost alături celebrului creator de modă.

După cum știm cu toții, Cătălin a trecut prin multe, în viață, dar uite că suntem aici frumoși sănătoși și liberi!', a spus Loredana Groza, cea care a întreținut atmosfera cu un show de zile mari.

Citește și: Cătălin Dobrescu, soțul Oanei Radu, primele declarații despre despărțire: „Am pus capăt acestei căsnicii din cauză că…'. Când vor semna actele de divorț

Citește și: Henry Kissinger, fostul secretar de stat al SUA, a murit. Laureatul Premiului Nobel pentru Pace avea 100 de ani

Citește și: Claudia Pătrășcanu, din nou în scandal cu Gabi Bădălău: „Tot timpul ai fost în casa mea, dar 5 ani ai mințit pentru publicitate’ / Zilele trecute și-au sărbătorit fiul cel mare împreună

Iar cadoul pe care Cătălin Botezatu și l-a făcut de ziua lui, anul trecut, a fost pe măsură.

Astăzi mi-am făcut cadou singur, un cadou valoros, e afară. O mașină. E o mașină pe care mi-o doream, ultimul model al acestui brand pe care îl iubesc, o comandă specială, o culoare specială, un interior culoarea anului, roz burgundy, care se poartă foarte, foarte mult. (…) Cei de la brandul respectiv nu mi-au spus, m-au sunat de dimineață (…) Mi-au zis „Coboară puțin” (…) În față se descărca ușor, de pe o rampă, mașina. Am fost foarte fericit la ora 09:00 dimineața', a declarat, la momentul respectiv, Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu a debutat ca manechin pentru Zina Dumitrescu

Cătălin Botezatu și-a început cariera în modă în anul 1984 ca manechin al casei de modă Venus, condusă de Zina Dumitrescu. În anul următor, a primit, la Frankfurt, titlul de cel mai bun manechin al anului în Europa.

A urmat cursurile Institutului European de Modă din Milano, unde l-a avut ca profesor pe celebrul Gianni Versace, care și-a lăsat amprenta pe multe din viitoarele sale creații. Creatorul italian l-a ales să lucreze timp de șase luni în celebrele Ateliere Versace de la Milano. La scurt timp după reîntoarcerea în țară, Cătălin Botezatu a devenit director de stil al casei de modă Europa din București, după care și-a înființat propria casă de modă, Delphi.

În anul 2000, în Egipt, a devenit primul creator de modă din lume care a obținut permisiunea de a face un shooting în perimetrul site-urilor antice pentru colecția Egyption, fapt considerat fără precedent în lumea modei.

În 2014 și 2015, creatorul român a fost sistematic invitat la New York Couture Fashion Week, London Fashion Week, Paris Haute Couture. Fashion show-urile internaționale continuă în 2017, 2018 și 2019 cu prezențe la Paris Fashion Week și New York Fashion Week, unde este aclamat pentru colecțiile Animal Instinct, Black Silver și Louis XV.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton