Cătălin Botezatu își prezintă colecția pe cea mai cunoscută acropolă din lume. La ce eveniment a mai fost invitat, în Cipru: „Am emoții, pentru că acolo sunt bloggeri adevărați, nu ca la noi. Am fost puțin rău...” / EXCLUSIV

.

Cătălin Botezatu își prezintă colecția pe cea mai cunoscută acropolă din lume. De asemenea, celebrul designer în Cipru a mai fost invitat la un mare eveniment, în Cipru, unde participă 900 de bloggeri și vloggeri. Până atunci, însă, Bote va fi văzut în România, mai exact la Cluj-Napoca, la două evenimente, apoi își pregătește colecția pentru New York și Paris.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Cătălin Botezatu are agenda plină! Celebrul creator de modă va participa vara aceasta, dar și în toamnă, la unele dintre cele mai spectaculoase evenimente de fashion, unele în România, iar altele peste hotare. Acesta se pregătește să-și prezinte colecția în Grecia, pe cea mai cunoscută acropolă din lume.

417746622_7353107361400207_1895751511897788109_n417746622_7353107361400207_1895751511897788109_n

Citește și: Cătălin Botezatu e neobosit, la 57 de ani, și nici problemele de sănătate nu-l țin departe de muncă. Are proiecte în modă, televiziune și chiar și un film: 'Ceva măreț, veți afla la toamnă'/ EXCLUSIV

Citește și: Loredana Groza, superbă la gala VIVA! 25 de ani, într-o rochie scurtă și perfect mulată. S-a pozat alături de Cătălin Botezatu și par două vedete de la Hollywood

Citește și: Cum și-a descoperit Gabriel Dorobanțu pasiunea pentru muzică, deși avea o altă meserie: „A cânta era un moft, nu era un mijloc de existență solid. Și, de aceea, părinții mei nu că s-au opus, dar credeau de cuviință…”. A avut debutul pe scenă abia la 30 de ani / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată mormântul lui Victor Surdu, fostul soț al Angelei Similea. Locul de veci este îngrijit de măicuțe: 'Doamna vine des la noi la mănăstire și merge și la mormânt la soțul dânsei'. Artista este văduvă de 13 ani / EXCLUSIV

Cătălin Botezatu își prezintă colecția pe cea mai cunoscută acropolă din lume

Cătălin Botezatu își prezintă colecția pe cea mai cunoscută acropolă din lume! La ce eveniment a mai fost invitat celebrul designer în Cipru, unde participă 900 de bloggeri și vloggeri, ne spune chiar el într-un interviu exclusiv pentru viva.ro. În toamnă, designerul va pleca să își prezinte colecția în America, la New York, apoi va ateriza direct la Paris, la săptămâna modei. După acestea, urmează prezentarea de la Acropole, în Grecia, la Atena, și cea din Cipru, de la Limassol. În ultimele două luni a primit 6 premii, pentru realizările sale.

'E adevărat, am multe premii. Am peste 300 și ceva de premii în palmares, iar acesta este al șaselea în ultimele două luni.', a spus Cătălin Botezatu pentru viva.ro, după ce a luat premiu la Radar de media. Designerul va avea o vară și o toamnă plină, din punct de vedere profesional.

'La început de august, mai exact în perioada 2-4 august, voi fi amfitrionul unui festival intitulat Famili Fest, pentru copii și adulți. Este cel mai mare din Europa. Pentru copii sunt peste 100 de agregate, cum le spun eu, iar ei se pot distra pe scenă. Plus că au adus cel mai tare 'tun' în hexagon din Europa, unde cei care sunt amatori de senzații tari se pot cățăra, dar nu este doar asta. Voi fi acolo în aceste zile, vor fi DJ, scena în care vor evolua toți cântăreții mari din România. Așadar, evenimentul despre care vă vorbesc va avea loc la Cluj la Wonderland Resort. Vă aștept cu mare drag, după care urmează Untold. Fiind imaginea unuia dintre sponsori voi fi și acolo.', a mai spus Cătălin Botezatu, pentru viva.ro.

Cătălin Botezatu: 'Mă pregătesc pentru colecțiile de la New York'

'Mă pregătesc pentru colecțiile de la New York, pentru că în septembrie plec în acest frumos oraș să îmi prezint noua colecție la festivaluld e modă. De la new York voi pleca direct la Paris. După care o să am o prezentare la Atena, în Acropole, și în noiembrie o prezentare în Cipru, la Limassol. Aceea e foarte importantă pentru mine, pentru că sunt invitați, nu mai puțin de 900 de bloggeri și vloggeri adevărați, din toată lumea. Voi avea și un speech acolo. Am emoții, pentru că acolo sunt bloggeri adevărați, nu ca la noi. Am fost puțin rău, asta este…', a mai spus celebrul designer.

'Eu nu îmi uit țara și atunci, pe lângă prezentările de peste hotare onorez și prezentările din țară, la evenimentele la care sunt invitat. Așa că, în toamnă revin la Cluj și la Craiova cu prezentări de modă.', încheie acesta.

Ce crede Cătălin Botezatu despre femeile cu multe operații estetice

Cătălin Botezatu nu este adeptul femeilor cu multe operații estetice. „Exagerează pentru că nu-și dau seama că îmbătrânirea face parte din viața noastră. Faptul că fac niște mici intervenții, nu este ceva rău, dar să nu exagereze pentru că devin penibile. Majoritatea sunt penibile, spune Cătălin Botezatu pentru Cancan.

Designerul are convingerea că un bărbat se diferențiază de altul prin atitudine, părin felul în care reușește să își facă fericită femeia de lângă el și să o protejeze. „Atitudinea. Faptul că un bărbat întotdeauna trebuie să protejeze femeia, să aibă grijă de ea. Să fie un stâlp pe care femeia să se bezeze, indiferent că este o femeie alfa, pentru că poți da de o femeie puternică. Dar, în intimitate, în familie, tu trebuie să îi dai ei senzația că ești mai puternic decât ea. Să o protejeze în permanență, să îi ofere tot timpul divertismentul, în sensul bun al cuvântului. Să o facă veselă, să o determine să-i placă cunoașterea, călătoria. Să fie un bărbat rafinat prin gusturi, să știe cum să o scoată la anumite restaurante, să o ducă în anumite călătorii și să-i facă acele vacanțe de neuitat. Este adevărat’, mai spune Botezatu.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton