„Sunt îndrăgostit. Femeia de lângă mine...”. Cătălin Botezatu recunoaște că iubește din nou. Designerul a dezvăluit cum arată partenera ideală pentru el

.

Cătălin Botezatu recunoaște că iubește din nou. Când vine vorba despre viața amoroasă a lui Cătălin Botezatu, știm cu toții faptul că are un trecut tumultuos pe plan sentimental. Chiar și așa, continuă să creadă în iubire și la vârsta de 56 de ani. Ce-i drept, pentru el vârsta este doar un număr, iar acest lucru se poate vedea cu ochiul liber. Este un bărbat atrăgător, care întoarce toate privirile atunci când își face simțită prezența. Totuși, cine este femeia care l-a cucerit de data aceasta?!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cătălin Botezatu recunoaște că iubește din nou. Cătălin Botezatu a mărturisit în urmă cu mai mult timp faptul că i-au trecut multe femei celebre prin pat, iar acest lucru nu mai este un secret pentru nimeni. Celebrul designer a avut o relație inclusiv cu Bianca Drăgușanu, însă nu pentru mult timp. Are și acum cuvinte de laudă la adresa ei și spune, mai în glumă, mai în serios, că ar lua-o de nevastă. Totuși, noua parteneră nu este ea, iar norocoasa se pare că nu l-a cucerit prin fizicul ei.

catalin-botezatu.v1catalin-botezatu.v1

Citește și: Singura femeie pe care și-a dorit-o mama lui Cătălin Botezatu drept noră: „Femeia pe care tu trebuia să o iei de soție și care ți-ar fi făcut cei frumoși copii era Tania Budi! Pe celelalte le-a urât”

Citește și: Cine este femeia alături de care s-a afișat Cătălin Botezatu la Untold: „Toți bărbații întorc capul după ea”. Imagini cu cei doi în ipostaze tandre

Citește și: Ce schimbare de look și-a făcut Vlăduța Lupău: „Nu am mai făcut-o de când eram însărcinată…'. Cum arată acum artista

Citește și: Ce gest impresionant a făcut Cristina Pucean, în memoria tatălui său, după moartea acestuia: „Drum lin spre cer, te-ai luptat foarte mult”

Cătălin Botezatu recunoaște că iubește din nou

Cătălin Botezatu nu s-a mai ascuns și a dat detalii privind viața lui amoroasă din prezent. Fără a mai ezita vreun moment, celebrul designer a recunoscut că este, din nou, îndrăgostit. Vestea care nu le aduce zâmbetul pe buze fanilor săi este continuarea frazei. Deși a recunoscut că iubește din nou, se pare că nu este într-o relația oficială, explicând că nu are timp pentru astfel de lucruri în prezent.

„Da, sunt îndrăgostit, dar nu am timp!', a declarat Cătălin Botezatu pentru ciao.ro. 

Cătălin Botezatu: 'La o femeie nu contează foarte mult ambalajul'

Deși a spus că nu are timp pentru o relație, chiar dacă este îndrăgostit, Cătălin Botezatu a continuat să vorbească despre femeia care i-a cucerit inima. Nu, nu l-a cucerit prin fizicul ei demn de invidiat sau prin frumusețea fizică, ci chiar prin caracterul ei. Se pare că de data aceasta, celebrul designer a fost atras de simțul umorului, dar și de dorința de a călători a femeii de lângă el.

'La o femeie nu contează foarte mult ambalajul, pentru că e perisabil, dar să îi placă să călătorească și să aibă simțul umorului, așa o văd pe femeia de lângă mine!', a mai spus el, tot pentru sursa menționată mai sus.

Totuși, chiar dacă nu a spus, însă, cine i-a furat inima, de menționat este că în ultima vreme, Cătălin Botezatu a petrecut mult timp în compania Alexandrei Doicescu, o tânără de 24 de ani care este model în prezentările sale.

Cine i-a fost alături lui Cătălin Botezatu după operația la inimă

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că la mijlocul lunii iulie, Cătălin Botezatu a ajuns, din nou, pe masa de operație. După mai multe investigații medicale, medicii au decis să-i schimbe stentul la inimă, montat acum 6 ani, iar operația a fost efectuată la un spital din Turcia. În prezent, are 7 stenturi la inimă, însă susține că este mai bine ca oricând. Într-adevăr, nu a trecut deloc prin clipe ușoare, însă cei dragi i-au fost aproape, mai ales Raluca Bădulescu, despre care are numai cuvinte de laudă.

„Nu îmi este frică de nimeni, decât de Dumnezeu. Știu întotdeauna că Dumnezeu e cu mine. Raluca a fost, toți au fost când am avut cele 5 operații. Acum am stat pe telefoane. La un moment dat i-am zis: ‘Gata, lasă-mă!.

Îmi dădea din 2 în 2 minute telefon: ‘Iubitul meu, regele meu, ce faci?. Cum e Raluca! Raluca mă sună încontinuu, zi și noapte. Ea e stresată în general. Glumim. Raluca e un personaj extraordinar pe care toată lumea îl iubește!

Am câțiva prieteni, Raluca, Cleo, Joshua, Monica, Ionuț, sunt câțiva din anturajul meu care sunt mai mult decât prieteni, sunt familie. Sunt oameni alături de care am îmbinat utilul cu plăcutul, cu care am afaceri în comun, sunt oameni pe care îi iubesc și aș face orice, la orice oră din zi și din noapte și m-aș duce oriunde!', a spus Cătălin Botezatu pentru ego.ro. 

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton