Cătălin Botezatu, după ce l-a urmărit din culise pe Theodor Andrei, la Eurovision 2023: „Groaznic. România s-a prezentat cel mai prost”. Ce spune despre Mihai Trăistariu

 Dumba Gabriela
.

Cătălin Botezatu a reacționat după ce l-a urmărit din culise pe Theodor Andrei, la Eurovision 2023. Cătălin Botezatu a criticat în termeni duri prestația României la Eurovision 2023. Designerul s-a aflat în culisele Eurovision, la invitația unuia dintre sponsori și a urmărit cu atenție momentul în care Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision 2023, s-a aflat pe scenă. „Groaznic” – este concluzia, pe scurt, a lui Cătălin Botezatu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Botezatu, după ce l-a urmărit din culise pe Theodor Andrei, la Eurovision 2023. Cătălin Botezatu a criticat nu doar ținuta cu care Theodor Andrei a urcat pe scena Eurovision 2023, ci și felul în care a cântat. Sau ar fi falsat, după cum spune Bote. Designerul a rămas extrem de dezamăgit de tot momentul României de la Liverpool și spune că s-ar implica în organizarea competiției doar dacă țara noastră trimite în competiție un artist adevărat.

346170568_3466495826962072_491111708456928909_n346170568_3466495826962072_491111708456928909_n

Cătălin Botezatu, după ce l-a urmărit din culise pe Theodor Andrei, la Eurovision 2023

Botezatu a avut numai cuvinte de… critică la adresa lui Theodor Andrei. Vestimentar, cel puțin, designerul a desființat ținuta cu care reprezentantul României a urcat pe scenă.

„Groaznic. Chiar dacă nu mă pricep la muzică, nu pot să spun că nu mă pricep la grafică, la organizări de evenimente, la show-uri. România, nu știu din care cauză, s-a prezentat cel mai prost, jenant. Eu acolo am fost român, am fluturat stegulețul, deși lumea s-a uitat la mine ca la un nebun. E adevărat că este un trend acela cu pantaloni scurți și sacou, dar acele lucruri trebuie executate bine.

Nu am înțeles nici dacă mă pici cu ceară de ce domnul, interpretul în cauză, și-a desfăcut sacoul să-și arate niște burți mai mari decât ale mele. Nu am înțeles. Chiar trebuie să-mi explice cineva. Nu am înțeles de ce nu am avut, cum au avut celelalte țări un corp de balet, o grafică', a povestit Cătălin Botezatu pentru EGO.ro.

Botezatu a mai spus că reprezentanții României nu s-ar fi implicat absolut deloc, ba mai mult, ar fi apelat la organizatori pentru a reuși să pună în scenă momentul lui Theodor Andrei:

„Cred că am explicația. Anumite țări care vin nepregătite, în acel subsol de care vă vorbeam mai devreme, sunt oameni care îți lucrează o grafică, care îți fac o grafică anume, care se ocupă de tine, ca să nu vii acolo doar să cânți. Bine cu o voce wow poți să nu ai nevoie de nimic. N-a fost cazul. Așa că nu am înțeles de ce nu am avut și noi o grafică, o butaforie, un balet, un stilist care să se ocupe de el. Nu am avut nimic. Chiar și în alveola în care era România totul mi se părea, de este și îmi asum, prăfuit'.

Citește și: Dan Ursa, primele declarații după ce a câștigat Survivor 2023: ‘Am supraviețuit. Am fost, sunt și voi rămâne un om simplu’

Citește și: Gabriela Prisacariu și Dani Oțil nu vor respecta nicio tradiție la nunta lor: „Spre dezamăgirea părinților…'

Citește și: „Am ajuns să mă gândesc la sinucidere. Nu mai poți fi mamă bună, nu mai poți fi soție bună'. Cum a descoperit Andreea Marin că suferă de depresie

Botezatu: „Am înțeles că s-au cheltuit 400.000 de euro'

După eșecul României la Eurovision 2023, au apărut discuții vizavi de suma pe care statul român a pierdut-o cu această deplasare. Se pare că s-ar fi alocat aproape 400.000 de euro, din bugetul unei instituții, a TVR-ului, bani care vin din partea contribuabililor, o sumă deloc de neglijat.

„Am înțeles că s-au cheltuit 400.000 de euro. A fost o sumă colosală. Doamne ce aș fi făcut cu un sfert din ei. Nu au alocat o sumă mică pentru niște stiliști, pentru niște oameni care să facă o grafică, pentru 4-5 băieți care să facă balet. Pentru că aveau', a mai declarat Botezatu pentru EGO.ro.

Designerul nu este tentat să ajute România anul viitor: „Nu. De fapt depinde cine cântă, ce cântă, că și asta este important. Sunt patriot, am dat cu stegulețul, m-am făcut de râs acolo singur, de se uita lumea la mine, dar nu am putut să nu răcnesc și să nu urlu la Loreen pe care o ador și din start știam că va câștiga'.

Cătălin Botezatu crede că Theodor Andrei a și falsat, nu a fost doar prost îmbrăcat

Cătălin Botezatu spune că Theodor Andrei a și falsat îngrozitor la Eurovision.

„Gândește-te că eu aveam, în cele câteva secunde în care țara își prezenta spot-ul, timp să văd ce se întâmplă pe scenă. Cum sute de oameni schimbau decorul și făceau altceva. Aia a fost faza cea mai tare. La noi nu s-a întâmplat asta.

A apărut băiatul acesta de nicăieri, a falsat, nu știu cât s-a auzit acasă, dar în sală s-a auzit foarte tare. Aveam niște nervi groaznici tot timpul, în momentul în care mi se spunea că România este pe ultimul loc. Ce mai conta, vorba unor prieteni: bine că suntem în stațiune. Dar nici chiar așa', a mai explicat Cătălin Botezatu care este convins de faptul că dacă era un alt artist cu experiență din România, lucrurile ar fi stat cu totul altfel.

„Păi dacă era Trăistariu sau Luminița Anghel, păi rupeam tot cu piesele lor. Nu mai vor pentru că, la fel ca la Miss Universe, Eurovision este o competiție geopolitică. Și dacă am câștiga, unde să organizăm noi Eurovision în România? Măcar să fim acolo în top 10, în top 5. Avem oameni cu voce. Repet, dacă erau acum, cu vocile lor, rupeau în două'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton