Ce mesaj i-a transmis Cătălin Botezatu Biancăi Drăgușanu, fosta lui iubită, de ziua ei: ”Alături de ea cu inima, cu gândul, nu cu trupul...” Cum o caracterizează / EXCLUSIV 

 Solomon Tatiana
.

Mesajul lui Cătălin Botezatu pentru Bianca Drăgușanu, de ziua ei! Cum o caracterizează pe blondină și ce îi transmite de ziua ei de naștere. Celebrul designer rămâne pentru Bianca un adevărat prieten, după ce i-a fost iubit în urmă cu mulți ani. Vezi ce declarații îi face!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Mesajul lui Cătălin Botezatu pentru Bianca Drăgușanu, de ziua ei! Cum o caracterizează pe blondină și ce îi transmite. Bianca și-a serbat, recent, ziua de naștere, iar designerul Cătălin Botezatu a fost la Paris și îi face urările prin intermediul nostru.

342342

Citește și: Cum arăta Gabriela Prisăcariu la 18 ani. Soția lui Dani Oțil a devenit cunoscută după ce a câștigat competiția „Supermodels by Cătălin Botezatu”

Citește și: Cătălin Botezatu a făcut dezvăluiri șocante despre închisoare și tentativa de sinucidere: „Am ajuns și în carceră, în lanțuri cu apă, dezbrăcat…”. Cine i-a salvat viața

Citește și: Ruby regretă că și-a pus silicoane: „M-am chinuit niște ani, am ascuns asta de toată lumea. S-au prelungit problemele pe termen lung, aveam un implant care s-a răsucit și…'. Ce alte operații estetice are / EXCLUSIV

Citește și: Andrei Neacșu, surprins alături de noua iubită, la 8 luni de la divorțul de Ilinca Vandici. Cum arată femeia și cum s-au afișat împreună

Mesajul lui Cătălin Botezatu pentru Bianca Drăgușanu, de ziua ei! Cum o caracterizează pe blondină și ce îi transmite: 'Vreau să îi reamintesc că…' 

Mesajul lui Cătălin Botezatu pentru Bianca Drăgușanu, de ziua ei, este unul special. Celebrul designer arată că va continua să fie alături de blondină, dar cu sufletul și gândul, după cum spune chiar el.

'Deși am fost în țară și, de obicei încerc să îi dau un mesaj, să-i spun personal 'La mulți ani', de data aceasta am o scuză. Am fost numai pe drumuri, pentru că am fost la Săptămâna Modei de la Paris și efectiv eram în avion. Am schimbat avioanele toată ziua. Dar, pentru că a fost ziua ei și niciodată nu e prea târziu, urările mele sunt de fiecare dată aceleași. Îi doresc din toată inima mea,și ea știe că inima mea este mare, și cu cele mai bune intenții, îi urez 'La mulți ani', îndeplinirea tuturor dorințelor, să fie sănătoasă, să fie așa cum o cunosc eu…, i-a transmis Cătălin Botezatu Biancăi Drăgușanu, prin intermediul viva.ro, de ziua ei'.

'O femeie puternică, o femeie plină de dorința de a reuși, de a fi tot timpuL în top, de a demonstra că este cea mai bună. Pentru că, eu așa o caracterizez pe Bianca, și mi-aș dori ca așa să rămână, să urce treptele sociale, pas cu pas. Pentru că asta este important să nu sari nicio treaptă pe scara evoluției, pentru că s-ar putea să te trezești sus și să îți dai seama că sunt anumite trepte din care ai fi avut ceva de învățat. Dar, din câte știu eu, ea face totul step by step, pentru că este extraordinară'., a mai declarat Cătălin Botezatu pentru viva.ro.

Cătălin Botezatu: 'Mi-aș dori din toată inima ca tot ce înseamnă rău, să nu o atingă'

Cătălin Botezatu i-a făcut cele mai frumoase urări Biancăi Drăgușanu, prin intermediul viva.ro. Acesta îi dorește să rămână o mamă de excepție, iar viața să îi fie ușoară.

'Îi urez în continuare să fie o mamă de excepție, cum este de fapt. Să fie o femeie formidabilă, care știe întotdeauna să fie în centrul atenției. Îi urez numai realizări, îi urez ca orice dorință, mică, mare, cum ar fi ea, să i se împlinească. Îi doresc ca viața să îi fie ușoară. Mi-aș dori din toată inima ca tot ce înseamnă rău, să nu o atingă. Tot ce ține de presă, de gurile rele, să nu o afecteze nicio secundă. Eu știu că ea e o femeie care nu se lasă influențată și să nu se lase afectată, să rămână pe poziții. Prea mult am spus despre ea… Glumesc!', mai spune designerul.

Cătălin Botezatu, un adevărat prieten pentru Bianca Drăgușanu

Celebrul designer mai spune că va continua să fie un adevărat prieten pentru Bianca, în orice situație ar avea nevoie de sprijinul său.

'În ultimul rând vreau să îi reamintesc că voi fi alături de ea cu inima, cu gândul, cu trupul nu, pentru că fiecare a propășit pe alte drumuri. Dar voi fi un adevărat prieten pentru ea și dacă vreodată are nevoie de sprijinul meu în orice situație ar fi aceea, voi fi alături de ea. Pentru că este o persoană specială. La mulți ani, Bianca!', a completat Cătălin Botezatu.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton