Cătălin Botezatu a purtat o ținută de 100.000 de euro la balul Prințului Albert de Monaco: "Cusută manual cu fire de aur de 24 de carate, 14 oameni au lucrat la ea"

 Radulescu Ruxandra
.

Cătălin Botezatu a purtat o ținută de 100.000 de euro la balul Prințului Albert de Monaco. Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai apreciați și eleganți creatori de modă de la noi din țară. Designerul a făcut recent furori cu o creație proprie, la balul Prințului Albert de Monaco, unul dintre cele mai selecte evenimente din lume. Ținuta este cusută cu fir de aur și estimată la fabuloasa sumă de 100.000 de euro.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Botezatu (56 de ani) a fost definiția luxului și a rafinamentului la balul Prințului Albert de Monaco, unde a purtat o ținută etravagantă, în valoare de 100.000 de euro. Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați designeri români și e nelipsit de la evenimentele de marcă din domeniul modei. Balul Prințului Albert de Monaco a fost una dintre ocaziile în cadrul căreia, Botezatu și-a dovedit pasiunea pentru opulență și rafinament, apărând într-o ținută de 100.000 de euro. Iată despre ce este vorba!

snapinsta.app_398768975_299891716304576_950261435142533928_n_1080snapinsta.app_398768975_299891716304576_950261435142533928_n_1080

Cătălin Botezatu s-a pregătit cu luni înainte pentru balul Prințului Albert de Monaco, unde și-a propus să poarte în exclusivitate o ținută creată de el. Designerul a optat pentru un costum all-black, iar piesa de rezistență a fost o mantie superbă, din catifea masivă, cusută cu fir de aur de 24 de carate, ce i-a conferit creatorului român o alură regală și impunătoare.

Citește și: Anca Pandrea e internată în spital, la 11 ani de la moartea lui Iura, dar actorul nu va fi uitat: „Am rugat o bună prietenă să meargă în locul meu la cimitir pentru parastas” / EXCLUSIV

Citește și: Cum a reacționat Cheloo când i-a văzut pe Romică Țociu și Cornel Palade pe scena de la iUmor: „Mult mai golani decât tinerii…”

Am fost la Monaco, la ultimul bal pe anul acesta al Prințului Albert, la celebrul Hôtel de Paris Monte-Carlo. În afară de încălțăminte, care aparține unui brand celebru, totul a fost semnat de mine. (…) Pe deasupra am purtat o mantie cusută manual cu fire de aur de 24 de carate și pietre prețioase de 14 oameni timp de trei luni. A fost greu de purtat. A fost brodată pe catifea, cu o căptușeală de catifea. A fost incomodă, aș putea spune, dar wow de privit. A meritat toți banii', a declarat Cătălin Botezatu, pentru UNICA.ro.

Cătălin Botezatu investește în HOreca și imobiliare

Cătălin Botezatu nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind unul dintre cei mai renumiti creatori de modă din România. Are o carieră de succes în modă, iar creațiile sale sunt renumite atât pe plan național, cât și internațional. Cu toate acestea, Botezatu are mai multe afaceri, despre care putini știu. Designerul a investit banii din modă în alte domenii.

Botezatu are mai multe afaceri în HoReca, imobiliare, fabrici, care au avut succes chiar și în pandemie. „Am mai multe porți deschise, în HoReCa, imobiliare, fabrici, normal. Întotdeauna au mers bine, chiar și în pandemie, pentru că am știut să le jonglăm', a spus Catalin Botezatu, potrivit Unica.

Cătălin Botezatu și-a cumpărat un apartament în Dubai

Cătălin Botezatu și-a cumpărat un apartament de lux în Dubai. Bote a intrat în rândul vedetelor din România, proprietare de case în Dubai și și-a cumpărat un apartament cu vedere la ocean. Creatorul de modă are o grădină tropicală cu piscine, dar și săli de evenimente unde ar putea ține prezentările sale de modă. Întrebat dacă îl închiriează, Cătălin Botezatu a declarat că nu dorește să-l închirieze.

Nu obișnuiesc să închiriez. Este un apartament foarte frumos, în cel mai luxos loc, de GRISOGONO (n.red.: turn de locuințe din Dubai), făcut foarte bine. Încă nu m-am gândit să-l închiriez, vreau să mă bucur de el. Înainte ajungeam mai des în Dubai. Anul trecut am făcut calculul și am stat 32 de zile în România, atât. Anul ăsta cred că sunt mai puține.„, a mai spus Botezatu.

FOTO: Instagram



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton