Cătălin Cazacu, adevărul despre momentul în care a sărutat-o pe Natalia Mateuț: ”Toată lumea e fiartă pe viața mea amoroasă. Sunt liniștit, ea este...”

 Calin Maria Bianca
.

Cătălin Cazacu, adevărul despre momentul în care a sărutat-o pe Natalia Mateuț. Ce relație există între ei, de fapt! Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că zilele trecute Cătălin Cazacu a șocat pe toată lumea, chiar în timp ce prezenta emisiunea alături de colega sa, Natalia Mateuț. Fără a sta pe gânduri, a sărutat-o în văzul tuturor, iar de atunci speculațiile cum că ar avea o relație nu se mai opresc. Mai mult, au apărut împreună și la VIVA! Party Influencers, așa că acum prezentatorul TV a spus concret ce se întâmplă între ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Totul s-a întâmplat în ediția de marți, 5 septembrie, când Kamara a fost invitat în emisiunea „Xtra Night Show’, unde a vorbit despre presupusa relație cu Gabriella Nastas. De curând, cei doi au fost surprinși sărutându-se la un eveniment la care au participat împreună, însă artistul a negat existența unei idile amoroase. În contextul discuției, Cătălin Cazacu a vrut să reproducă imaginile cu Kamara și Gabriella Nastas, astfel că a sărutat-o, în direct, pe Natalia Mateuț, stârnind apoi un val de reacții din partea fanilor.

IMG_7422IMG_7422

Citește și: Cătălin Cazacu, săruturi pasionale cu o blondă, pe litoral. Cum a fost surprins pe plajă, după despărțirea de Ramona Olaru

Citește și: Cătălin Cazacu a sărutat-o în direct, la TV, pe Natalia Mateuț: „A fost o…' Natalia și Ramona Olaru, fosta iubita a prezentatorului TV, sunt prietene

Citește și: „Noi, cu greșeli și cu lecții noi de viață, cu lacrimi și cu bucurii”. George Burcea, primul mesaj după ce s-a întâlnit cu Andreea Bălan, la școlile fetelor

Citește și: Diana Sar, ținută excentrică la VIVA! Influencers Party 2023. A purtat un costum alb ivory, ce i-au lăsat posteriorul la vedere

Cătălin Cazacu, adevărul despre momentul în care a sărutat-o pe Natalia Mateuț

Cătălin Cazacu și Natalia Mateuț nu doar că s-au sărutat în cadrul emisiunii, în văzul tuturor, ci au venit împreună și la VIVA! Influencers Party 2023, unde au atras din nou toate privirile asupra lor. Lucrurile erau neclare, astfel că întrebat despre ce se întâmplă între el și Natalia Mateuț, cea care este deja într-o relație, dar totodată care este bună prietenă și cu fosta lui Cătălin Cazacu, acesta a fost ironic. A spus că a făcut ceea ce a simțit pe moment și nu este deloc vinovat, argumentând că a făcut numeroase prostii la viața lui.

Nu doar, am venit și cu șefa mea, care este aici, de-o parte. Nu am voie să fiu lăsat nesupravegheat! Când sunt lăsat nesupravegheat, cine știe ce mai fac! Așa este mai bine să fiu supravegheat. Acum, pe acest segment…mi-am pupat colega, da! Așa mi-a venit! La câte prostii am făcut în viața aceasta, un pupic nu mai schimbă una sau alta.„, a declarat Cătălin Cazacu pentru Ego.ro.

Cătălin Cazacu a recunoscut că nu este nimic între el și Natalia Mateuț

Totuși, mai în glumă, mai în serios, Cătălin Cazacu și-a dorit să înlăture orice speculații, astfel că a recunoscut că nu este nimic mai mult între el și Natalia Mateuț. A dezvăluit că sunt doar prieteni și așa vor rămâne toată viață, iar că sărutul dintre ei a fost doar un moment de divertisment și amuzament, fiindcă acesta este rolul lor, de fapt.

Suntem niște profesioniști care fac o emisiune de divertisment. Divertisment, dacă o să caute cineva în dicționar o să vadă că acolo suntem niște personaje. Natalia este prietena mea și va rămâne prietena mea întotdeauna. E bine că toată lumea e fiartă pe viața mea amoroasă, că eu nu sunt! Eu îmi trăiesc viața și copilăria, mă bucur de ce se întâmplă după o perioadă în viața mea în care a trebuit să învăț. Mă bucur că am învățat și pun în practică ce am învățat.', a mai continuat Cătălin Cazacu.

Cătălin Cazacu: 'Sunt liniștit, am o perioadă senzațională din toate punctele de vedere'

Mai mult decât atât, nu s-a oprit aici cu declarațiile și a făcut dezvăluiri inclusiv pe plan amoros. Fără a ezita a precizat că toată lumea este curioasă de acest aspect, motiv pentru care a explicat că o duce foarte bine din toate punctele de vedere. Ce-i drept, după despărțirea de Ramona Olaru a fost surprins în compania mai multor domnișoare, cu care era în ipostaze tandre, ba chiar le săruta, semn că la capitolul dragoste o duce bine în prezent.

„Sunt liniștit, am o perioadă senzațional de bună din toate punctele de vedere, amoros și profesional. Mi s-au întâmplat toate lucrurile pe care mi le doream. Muncesc mult, urmează un sezon plin! În timpul săptămânii muncesc, în weekend sunt plecat la evenimente. Mai am timp și de viața amoroasă, ce să vreau mai mult? Doamne ajută să mă țină Dumnezeu sănătos!', a conchis Cătălin Cazacu pentru Ego.ro.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton