Cătălin Cazacu are o nouă iubită? Primele imagini cu ei împreună, la un eveniment monden

 Calin Maria Bianca
.

Cătălin Cazacu are o iubită nouă? Asta s-au întrebat internauții, după ce au apărut primele imagini cu ei împreună de la un eveniment monden. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au trăit o frumoasă poveste de dragoste mai mulți ani. Cei doi aveau inclusiv planuri de nuntă, însă totul a fost dat uitării după despărțirea tumultuoasă. Nu doar ea și-a refăcut viața amoroasă, ci se pare că și el! Iată cine ar fi noua lui iubită!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Cazacu are o nouă iubită? Cătălin Cazacu și Ramona Olaru s-au despărțit cu mare scandal, însă nimeni nu se aștepta ca de data aceasta să fie definitv. Ce-i drept, de-a lungul relației au avut parte de numeroase despărțiri și împăcări, astfel că fanii sperau la o împăcare. Au trecut luni de zile, iar fiecare și-a văzut de viața lui, ba chiar se pare că și-au dat voie să iubească din nou.

catalin-cazacu-ramona-olaru-crop-1634728034catalin-cazacu-ramona-olaru-crop-1634728034

Citește și: Cătălin Cazacu, adevărul despre momentul în care a sărutat-o pe Natalia Mateuț: 'Toată lumea e fiartă pe viața mea amoroasă. Sunt liniștit, ea este…'

Citește și: Cătălin Cazacu, săruturi pasionale cu o blondă, pe litoral. Cum a fost surprins pe plajă, după despărțirea de Ramona Olaru

Citește și: Detalii înfiorătoare despre tragedia din Lupeni, unde s-au sinucis elevele de 15 ani. De ce a sunat una dintre ele la 112, cu o zi înainte

Citește și: Claudia Pătrășcanu s-a aliat cu amanta lui Gabi Bădălău, pentru a câștiga custodia copiilor ei: „Când am divorțat, am îndrăznit și am sunat-o…”

Cătălin Cazacu are o nouă iubită?

La doar câteva zile de la despărțirea de Ramona Olaru, Cătălin Cazacu a fost surprins în compania mai multor femei, însă nu a vorbit despre viața lui amoroasă prea mult, fiind discret cu ceea ce se întâmplă. A tot continuat așa, însă se pare că de data aceasta, blondina pe care ar fi cucerit-o i-ar fi pus inima pe jar. Nu, asta nu o spunem noi, ci chiar gesturile pe care el le-a făcut în public.

Dacă până acum se ferea să fie surprins alături de vreo femeie, tocmai pentru a nu da numeroase declarații, recent a fost invitat la un eveniment monden din Capitală, unde s-a prezentat alături de o femeie, iar fanii lui cred că e vorba despre noua sa iubită.

Cum au fost surprinși Cătălin Cazacu și noua lui presupusă iubită

Așadar, Cătălin Cazacu nu s-a sfiit și și-a făcut apariția alături de noua femeie din viața. Frumoasa blondină s-a comportat exemplar și toată seara a fost cu zâmbetul pe buze în compania prezentatorului TV. Nici el însă nu s-a lăsat mai prejos, astfel că gesturile pline de dragoste nu au întârziat să apară. De aici lumea a înțeles că domișoara din imagini ar fi noua lui iubită.

Cătălin Cazacu avea grijă să o mângăie pe păr, fie să o țină de mână sau de spate. Romantismul nu a lipsit în cazul lor, iar prezentatorul TV s-a comportat ca un adolescent îndrăgostit, care ar face orice pentru zâmbetul iubitei, după cum se poate observa în imaginile surprinse de Playtech.ro.

Ramona Olaru și-a refăcut și ea viața amoroasă

Ei bine, se pare că nu doar Cătălin Cazacu a trecut peste despărțirea de Ramona Olaru, ci și frumoasa asistentă TV. În luna iunie a acestui an, la câteva săptămâni de la despărțirea oficială de prezentatorul TV, Ramona Olaru declara că deja se află în tatonări cu un domn, despre care nu a dat însă prea multe detalii, ci doar că este foarte implicat în procesul de cunoaștere și ar face orice ca să o cucerească.

„Nu poți să spui că suntem împreună neapărat, am zis că mă tot văd cu oameni ca să înțeleg care e omul potrivit pentru mine. Și mă văd cu domnul de vreo două-trei săptămâni. Își dă interesul foarte mult, ba chiar prea mult. Dar e foarte OK momentan și îmi place ce văd la dânsul. Dar în astea trei săptămâni nu e ca și cum ne-am văzut în fiecare zi, ne-am văzut o dată la două, trei, patru zile. Practic, au fost câteva întâlniri.

Nu pot să zic că dacă se comportă bine, doar din asta o să rămânem toată viața împreună. Trebuie să văd niște lucruri, că abia ne cunoaștem. Trebuie să treacă câteva luni, să vedem obiceiurile, principii, valori, dacă suntem în aceeași direcție’, a declarat asistenta TV, potrivit cancan.ro.

Sursă foto: Facebook / Instagram / Playtech

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton